SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ breadcrumbs arrow ΚΟΡΑΚΑΚΗ: ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ, ΕΚΛΕΙΣΕ ΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Κορακάκη: Δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο, έκλεισε θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Άννα Κορακάκη κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό των 10μ αεροβόλο πιστόλι του Παγκοσμίου πρωταθλήματος και κατάφερε να σφραγίσει το εισιτήριό της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. 

Η Άννα Κορακάκη κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό των 10μ αεροβόλο πιστόλι του Παγκοσμίου πρωταθλήματος και κατάφερε να σφραγίσει το εισιτήριό της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. 

15/10/2022 - 18:41
Γιάννης Κουτρουμάνης on facebook
Γιάννης Κουτρουμάνης on instagram
Γιάννης Κουτρουμάνης on twitter_v2
 
123.jpg

Η Ελληνίδα αθλήτρια βγήκε δεύτερη στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στον τελικό των 10μ αεροβόλο πιστόλι, καταφέρνοντας όχι μόνο να ανέβει στο βάθρο αλλά να εξασφαλίσει και την παρουσία της στη μεγάλη γιορτή των Ολυμπιακών Αγώνων που θα λάβουν χώρα στο Παρίσι. Για να γίνει αυτό, χρειάστηκε να πραγματοποιήσει σπουδαίες εμφανίσεις και να μπει στον τελικό με αντίπαλο την Κινέζα Κάιμαν Λου. 

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η τελευταία ήταν πιο εύστοχη στα κρίσιμα σημεία και κατάφερε να κατακτήσει το Χρυσό Μετάλλιο, με την Κορακάκη να ακολουθεί και τη Ζοράνα Αρούνοβιτς από τη Σερβία να συμπληρώνει την πρώτη τριάδα.

Όπως και να έχει, η επιτυχία της Άννας είναι μεγάλη, καθώς έγινε παράλληλα η πρώτη εκπρόσωπος της χώρας μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, που θα πραγματοποιηθούν στο 2024. Αυτή μάλιστα θα είναι φορά για την 26χρονη που θα βρεθεί στην μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού. 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet