COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ «ΚΛΕΨΙΜΟ» ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΜΙΝΟ ΡΑΙΟΛΑ

Προσπάθεια για «κλέψιμο» παικτών του Μίνο Ραϊόλα

Η Ραφαέλα Πιμέντα, στενή συνεργάτιδα του Μίνο Ραϊόλα, αποκάλυψε ότι αρκετοί μάνατζερ προσπάθησαν να προσεγγίσουν πελάτες του Ιταλού μεγαλοατζέντη μετά τον ξαφνικό θάνατό του.

Η Ραφαέλα Πιμέντα, στενή συνεργάτιδα του Μίνο Ραϊόλα, αποκάλυψε ότι αρκετοί μάνατζερ προσπάθησαν να προσεγγίσουν πελάτες του Ιταλού μεγαλοατζέντη μετά τον ξαφνικό θάνατό του.

Γιάννης Γκώνιας
Γιάννης Γκώνιας
17 Οκτωβρίου 2022 - 21:08
17/10/2022 - 21:08
PHOTONEWS_10929118-007-scaled.jpg

Η Ραφαέλα Πιμέντα είναι δικηγόρος και ήταν για χρόνια το «δεξί χέρι» του Μίνο Ραϊόλα. Πλέον, η Βραζιλιάνα συγκαταλέγεται στις πιο ισχυρές γυναίκες στον χώρο των ποδοσφαιρικών αγορών. Σε αυτήν κατέληξε η κληρονομιά του γραφείου του Ιταλο-Ολλανδού ατζέντη μετά τον θάνατό του τον προηγούμενο Απρίλιο.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε τι είπε στην «Telegraph»:

«Πολλοί επιφανείς άνθρωποι του χώρου με προσέγγισαν μετά τον θάνατο του Μίνο για να συλληπηθούν όπως ο Τζόναθαν Μπάρνετ, ο ατζέντης του Γκάρεθ Μπέιλ. Υπήρξαν όμως και ορισμένοι επιτήδιοι που προσπάθησαν να επωφεληθούν την κατάσταση, πλησιάζοντας τηλεφωνικά πολλούς παίκτες τις ώρες μάλιστα που πενθούσαν.

Κάποιος πήρε τον Βάλτερ Μπενίτες της PSV, με την γυναίκα του να το σηκώνει και να του λέει ότι θα έπρεπε να ντρέπεται. Πήραν τον Αρεολά πριν καν αποβιώσει ο Μίνο, χιλιάδες πήραν τον Χάαλαντ, χιλιάδες και τον Πογκμπά. Πήραν ακόμα και εμένα και με ρώτησαν αν χρειάζομαι κάποιον για να τρέξει την εταιρεία!

«Οι πρώτες μέρες ήταν πραγματικά δύσκολες. Μέσα σε αυτό το περιβάλλον και ενώ περνούσα μια περίοδο πένθους, έπρεπε να φροντίσω και τις υποθέσεις των ποδοσφαιριστών μας. Για παράδειγμα ο Μικιταριάν, ο Μπενίτες και ο Αρεολά είχαν υποθέσεις που έτρεχαν και αφορούσαν ανανεώσεις συμβολαίων ή αλλαγή συλλόγου, και θέλοντας να σταθώ δίπλα τους όπως το έκαναν κι εκείνοι για μένα, δεν μπορούσα να γυρίσω σπίτι και να κλαίω».

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet