SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΣΤΟ «CAMP NOU»

Ντέρμπι με γκολ στην επιστροφή Βαλβέρδε στο «Camp Nou»

Ο 58χρονος τεχνικός επιστρέφει απόψε στη Βαρκελώνη για να αντιμετωπίσει την ομάδα του Τσάβι, με τους φιλοξενούμενους να αγνοούν τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές. Η Μπάρτσα θέλει να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε με τη Βιγιαρεάλ και το ματς μυρίζει... γκολ.

Ο 58χρονος τεχνικός επιστρέφει απόψε στη Βαρκελώνη για να αντιμετωπίσει την ομάδα του Τσάβι, με τους φιλοξενούμενους να αγνοούν τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές. Η Μπάρτσα θέλει να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε με τη Βιγιαρεάλ και το ματς μυρίζει... γκολ.

23/10/2022 - 21:38
Γιάννης Κουτρουμάνης on facebook
Γιάννης Κουτρουμάνης on instagram
Γιάννης Κουτρουμάνης on twitter_v2
 
123.jpg

Με διαφορετική φόρμα πηγαίνουν οι δύο ομάδες στην αναμέτρηση, αφού οι γηπεδούχοι προέρχονται από την επικράτηση με 3-0 επί της Βιγιαρεάλ εντός έδρας ενώ οι «Βάσκοι» παραμένουν χωρίς νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές. Τελευταία φορά που είδαμε τον Ερνέστο Βαλβέρδε να «χαμογελά» ήταν στις 30/09, μετά το 4-0 με το οποίο η Αθλέτικ Μπιλμπάο νίκησε την Αλμερία στο «San Mamés».

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έκτοτε, μετρά δύο ισοπαλίες και μία ήττα σε τρία ματς, με τα αποτελέσματα αυτά να την κρατούν οριακά εντός της πρώτης εξάδας και στο «Camp Nou» γνωρίζει καλά πως πρέπει να κάνει την υπέρβαση, αν θέλει να διεκδικήσει βαθμό - ή ακόμα καλύτερα - βαθμούς. 

Ήξερες ότι:

Ο Βαλβέρδε είναι ο τελευταίος προπονητής με τον οποίο η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το πρωτάθλημα της Λα Λίγκα τη σεζόν 18/19.

Όσον αφορά τους γηπεδούχους, φάνηκε να αφήνουν πίσω την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «κλάσικο» και να μην δυσκολεύονται στο ματς με τους Ανδαλουσιανούς μεσοβδόμαδα. Από ολόκληρη την αναμέτρηση, η Μπαρτσελόνα χρειάστηκε μόνο το διάστημα από το 31' έως το 38', για να βάλει τρία γκολ στη Βιγιαρεάλ και να πάει πιο ξεκούραστη στο ματς με την Μπιλμπάο. 

Ως φαβορί και μάλιστα σε χαμηλή απόδοση παίζουν οι «μπλαουγκράνα», με την τιμή του άσου να εντοπίζεται μόλις στο 1.55 ενώ αυτή των φιλοξενούμενων στο 5.60. Αναφορικά με το απουσιολόγιο των παικτών λόγω τραυματισμών, εκτός συνεχίζουν να βρίσκονται οι Αραούχο, Κρίστενσεν και Ντεπάι ενώ ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει άπαντες στη διάθεσή του.  

H προϊστορία του κόντρα στην Μπαρτσελόνα, πάντως, δεν είναι με το μέρος του, μιας και ο Ισπανός τεχνικός σε 27 ματς που έχει βρεθεί αντιμέτωπος με τους Καταλανούς μετρά μόλις 4 νίκες με 8 ισοπαλίες και 15 ήττες. Παράλληλα, έχει «σκοράρει» 25 γκολ ενώ το παθητικό των τερμάτων εντοπίζεται σχεδόν στο διπλάσιο με 48 τέρματα.

Φέτος, η ομάδα του Τσάβι έχει να καταφέρει όχι μόνο να κρατήσει απόρθητο το «κάστρο» της αλλά η άμυνά της δεν έχει παραβιαστεί καμία φορά, αποδεικνύοντας το κατά πόσο δίνει βαρύτητα στον ανασταλτικό τομέα ο 42χρονος τεχνικός.

Τι παίζουμε

Όπως γίνεται αντιληπτό, τα ματς ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Μπιλμπάο περιέχουν γκολ και κάτι ανάλογο περιμένουμε να δούμε και απόψε το βράδυ. Η Μπαρτσελόνα δεν έχει δεχθεί ακόμα γκολ εντός έδρας και θα ψάξει να «καθαρίσει» το ματς ενόψει της αναμέτρησης με την Μπάγερν. Δεν αποκλείεται να βρουν τις στιγμές τους οι Βάσκοι και το μεγάλο σκορ μας «κλείνει το μάτι».

Μπαρτσελόνα - Αθλ. Μπιλμπάο Οver 3.5 2.50

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet