SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΚΑΙ 9Χ9 ΜΕ ΣΠΟΡΑΡ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Η Λεωφόρος της δόξας και 9Χ9 με Σποράρ ο Παναθηναϊκός

Οι πράσινοι τα βρήκαν «σκούρα» στο ντέρμπι της Λεωφόρου απέναντι στον Άρη, όμως, ο Σλοβένος επιθετικός «καθάρισε» στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων και χάρισε στην ομάδα του την ένατη σερί νίκη στο πρωτάθλημα. 

Οι πράσινοι τα βρήκαν «σκούρα» στο ντέρμπι της Λεωφόρου απέναντι στον Άρη, όμως, ο Σλοβένος επιθετικός «καθάρισε» στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων και χάρισε στην ομάδα του την ένατη σερί νίκη στο πρωτάθλημα. 

Sentragoal Team
Sentragoal Team
23 Οκτωβρίου 2022 - 22:05
23/10/2022 - 22:05
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
sporar.jpg

Ικανότητα, πίστη αλλά και τύχη. Όλα αυτά τα στοιχεία τα είχε ο Παναθηναϊκός που συνεχίζει ακάθεκτος την εκπληκτική του πορεία στην τρέχουσα Σούπερ Λιγκ, πετυχαίνοντας την ένατη σερί νίκη του, αυτή τη φορά με 1-0 επί του Άρη στη Λεωφόρο. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Γιοβάνοβιτς ο Σποράρ, που στο 92ο λεπτό εκμεταλλεύτηκε ένα από τα ελάχιστα λάθη της άμυνας των φιλοξενούμενων και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έβαλε «φωτιά» στη Λεωφόρο

Με την ένατη νίκη του ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε το ρεκόρ του, που κρατούσε από την αγωνιστική περίοδο 1994-95. Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι στη Λεωφόρο, με τους πράσινους να ξεκινούν δυνατά και να δημιουργούν ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά, με τους Τσέριν, Ιωαννίδη και Μπερνάρντ, χωρίς, όμως, να μπορούν να τις εκμεταλλευτούν. Στη συνέχεια ο Άρης ανέβασε την απόδοση του και προσπάθησε να απειλήσει με κυριότερο εκφραστή των επιθέσεων του τον Ιτούρμπε

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι πήρε «φωτιά» στο 56΄, μετά από ένα φάουλ του Ετέμπο στον Βέρμπιτς, ενώ απειλήθηκε σύρραξη ανάμεσα στους παίκτες των δυο ομάδων. Στο 68΄, μετά από σουτ του Μπερνάρντ η μπάλα κόντραρε στον Ενκουλού, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Κουέστα. Ο διαιτητής έλεγξε τη φάση μετά από υπόδειξη του VAR και ακύρωσε το γκολ, για φάουλ του Βέρμπιτς στον Ετέμπο. 

Ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο του αγώνα στα τελευταία λεπτά, όμως, ο Άρης πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση του, σε ότι αφορά, τουλάχιστον την ανασταλτική λειτουργία του. Σε ένα από τα ελάχιστα λάθη της άμυνας των φιλοξενούμενων, ο Σποράρ χάρισε στην ομάδα του την νίκη, με κεφαλιά στο 92΄. Ο Άρης ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες, εξαιτίας της αποβολής του Πάλμα στις καθυστερήσεις. 


Παναθηναϊκός (Ι. Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σάντσες, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Πέρεθ, Τσέριν, Μπερνάρ (80′ Τσοκάι), Βέρμπιτς, Παλάσιος (80′ Αϊτόρ, 83′ λ. τρ. Βαγιαννίδης), Ιωαννίδης (63′ Σπόραρ).

Άρης (Α. Πάρντιου): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Εμπακατά (80′ Ντιόπ), Ενκουλού, Φαμπιάνο, Νταμπό, Ματέο Γκαρσία, Ιτούρμπε (63′ Γκρέι), Ετέμπο, Μαζικού, , Ζερβινιό (63′ Πάλμα).

 

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet