ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ breadcrumbs arrow XΑΝΤΜΠΟΛ: ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΣΒΕΤΕ Ο ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΟ EHF CUP

Xάντμπολ: Ηττήθηκε από τη Σεσβέτε ο ΠΑΟΚ για το EHF Cup

Ο «Δικέφαλος» δεν τα κατάφερε, έχασε με 29-24 στην Κροατία και πλέον το έργο του για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης είναι δύσκολο. 

Ο «Δικέφαλος» δεν τα κατάφερε, έχασε με 29-24 στην Κροατία και πλέον το έργο του για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης είναι δύσκολο. 

Sentragoal Team
Sentragoal Team
30 Οκτωβρίου 2022 - 22:30
30/10/2022 - 22:30
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
paok.jpg

Ο ΠΑΟΚ δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στην Κροατία, γνώρισε την ήττα με 29-24 από τη Σεσβέτε για το EHF Cup και πλέον, το έργο του είναι πολύ δύσκολο ενόψει της ρεβάνς. Συγκεκριμένα, θα πρέπει, πλέον, να κερδίσει στη Θεσσαλονίκη με έξι γκολ διαφορά, προκειμένου να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. 

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και κατάφεραν να πάρουν από την αρχή του προβάδισμα και έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενοι με 8-4. Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε στη συνέχεια, καθώς η ελληνική ομάδα προσπαθούσε, όμως, δεν κατάφερε να ανατρέψει το σκορ. Με ένα σερί, όμως, 4-0 στο τελευταίο δεκάλεπτο μείωσε στο τελικό 29-24.  


Σεσβέτε: Πέριτς, Κάπριτς, Τόπιτς 5, Γέλοβσιτς Ν., Γέλοβσιτς Γ., Ντούμενσιτς 5, Χρσακ 3, Σούκερ 5, Ζάκιτς, Γκάβριτς 6, Ζόβακ, Στρίκοβιτς, Κούλο, Φίνεκ 4, Λούκασετς 1, Πούριτς.

ΠΑΟΚ: Γκιγκόφ, Δουγιάς, Ελευθεριάδης 3, Τσαμουρίδης 1, Νικολαϊδης 2, Παπάζογλου 2, Αποστόλου, Τριανταφυλλίδης 1, Τσαναξίδης 4, Κουκμίσης 7, Καβουσανάκης 1, Λαδάκης, Τζωρτζίνης 3, Γιαβασίδης, Βελισσαρίου, Μοσίλοφ.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet