PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ: ΕΔΕΙΞΕ ΕΤΟΙΜΗ Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ

Μουντιάλ: Έδειξε έτοιμη η Ισπανία στην πρόβα τζενεράλε

Στο τελευταίο φιλικό της παιχνίδι πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η ομάδα του Λουίς Ενρίκε επικράτησε με 3-1 επί της Ιορδανίας, με τα γκολ των Φατί, Γκάβι και Γουίλιαμς. 

Στο τελευταίο φιλικό της παιχνίδι πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η ομάδα του Λουίς Ενρίκε επικράτησε με 3-1 επί της Ιορδανίας, με τα γκολ των Φατί, Γκάβι και Γουίλιαμς. 

Sentragoal Team
Sentragoal Team
17 Νοεμβρίου 2022 - 20:54
17/11/2022 - 20:54
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
ispania.jpeg

Θετικό ήταν το τελευταίο δείγμα της Ισπανίας ενόψει της έναρξης της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε δεν δυσκολεύτηκε και επικράτησε εύκολα με 3-1 επί της Ιορδανίας, στην πρόβα τζενεράλε της. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισπανίας είχε την ευκαιρία να κάνει δοκιμές σε πρόσωπα και συστήματα, αλλά και να διαπιστώσει την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες του. 

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ισπανία πήρε το προβάδισμα στο 13΄, με ωραίο πλασέ του Φατί. Ήταν ανώτερη και δημιούργησε αρκετές ακόμα ευκαιρίες για να σκοράρει, χωρίς, να τα καταφέρει στο πρώτο ημίχρονο. Στο 56΄ ο Γκάβι διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, ενώ στο 84΄ ο Νίκο Γουίλιαμς πέτυχε το πρώτο του γκολ με την εθνική Ισπανίας. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις με τον Νταρντούρ. 

Ιορδανία: Αλ Φακουρί, Χαντάντ, Νασίμπ (46' Ρατέμπ), Αλ Αράμπ, Αμπού Χασίς, Μαρντί (64' Νταρντούρ), Σαμριέχ (46' Αγιέντ), Ράβαμπεχ, Σαντέχ, Αλ Ταμάρι (69' Αμπού Ζουράκ), Ναϊμάτ (69' Κλουμπ).

Ισπανία: Ρόμπερτ Σάντσεζ (46' Σάντσες), Καρβαχάλ (46' Αθπιλικουέτα), Γκαρθία (72' Ρόντρι), Τόρες (58' Γκάβι), Λαπόρτ (58' Ζόρντι Άλμπα), Γκάβι, Κόκε (58' Όλμο), Σολέρ, Ανσού Φάτι (72' Νίκο Γουίλιαμς), Ασένσιο, Σαράμπια (58' Πίνο).

Αποδόσεις στο Ισπανία – Κόστα Ρίκα 

 Η Ισπανία θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Μουντιάλ, στο παιχνίδι (23/11) με την Κόστα Ρίκα. Είναι, άλλωστε, το ξεκάθαρο φαβορί σε απόδοση 1.16, ενώ η ισοπαλία πληρώνει 7.20 και η νίκη της ομάδα της Κεντρικής Αμερικής 19.50.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet