COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΡΕΚΟΡ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: «ΣΠΑΝΕ» ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΟ 15.00 ΚΑΙ 85.00

Μουντιάλ Ρεκόρ Στοίχημα: «Σπάνε» σημεία στο 15.00 και 85.00

Θα βρεθεί κάποιος να σκοράρει 14 γκολ στο Κατάρ και να περάσει την ιστορική επίδοση του Ζυστ Φονταίν το 1958; Θα έχουμε νέο ρεκόρ σχετικά με το γρηγορότερο τέρμα σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου; Το SentraGoal έχει τις κορυφαίες αγορές που παίζουν και σας τις παρουσιάζει αναλυτικά παρακάτω. 

Θα βρεθεί κάποιος να σκοράρει 14 γκολ στο Κατάρ και να περάσει την ιστορική επίδοση του Ζυστ Φονταίν το 1958; Θα έχουμε νέο ρεκόρ σχετικά με το γρηγορότερο τέρμα σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου; Το SentraGoal έχει τις κορυφαίες αγορές που παίζουν και σας τις παρουσιάζει αναλυτικά παρακάτω. 

02/12/2022 - 16:20
Γιάννης Κουτρουμάνης on facebook
Γιάννης Κουτρουμάνης on instagram
Γιάννης Κουτρουμάνης on twitter_v2
 
Mundial-SentraGoal-landing-page-Record-1000-x-500.jpg

Το Μουντιάλ του Κατάρ αποτελεί αναμφίβολα το πιο «καυτό» αθλητικό γεγονός της χρονιάς. Και όχι άδικα, μιας και για περίπου ένα μήνα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τεράστια ονόματα του ποδοσφαιρικού στερεώματος και παίκτες - θρύλους που θα αγωνιστούν στο τελευταίο τους Μουντιάλ

Αυτό που μας κεντρίζει το ενδιαφέρον, αφορά τα ρεκόρ που ενδέχεται να σπάσουν στα γήπεδα του Κατάρ και η ιστορία να γραφτεί εκ νέου. Ένα από αυτά που μας έρχεται κατευθείαν στο μυαλό, σχετίζεται με τον παίκτη που θα καταφέρει να σκοράρει περισσότερα από 13 γκολ και να βάλει με «χρυσά» γράμματα το όνομά του στην κορυφή της εν λόγω κατηγορίας. Τα ηνία στη λίστα αυτή κρατά από το μακρινό 1958 ο Γάλλος Ζυστ Φονταίν, που ολοκλήρωσε το τουρνουά έχοντας βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα 13 φορές. 

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περνώντας σε ένα άλλο εντυπωσιακό ρεκόρ, ποιος θυμάται το γρηγορότερο γκολ που σημειώθηκε ποτέ σε Παγκόσμιο Κύπελλο; Πρόκειται για τον Χακάν Σουκούρ στο Τουρκία - Νότια Κορέα το 2002, ανοίγοντας το σκορ μόλις 11 δευτερόλεπτα μετά το σφύριγμα της έναρξης. Στο ίδιο «σακί» συμπεριλαμβάνεται τόσο η πιο γρήγορη κίτρινη κάρτα, όσο και η κόκκινη που έχει βγει από το τσεπάκι του διαιτητή.  

Σχετικά με την πρώτη περίπτωση, ο Χεσούς Γκαγιάρδο «κιτρινίστηκε» μόλις στο 11ο δευτερόλεπτο του Μεξικό - Σουηδία το 2018 από τον Αργεντινό Νέστορ Πιτάνα, ενώ ο Χοσέ Μπατίστα είχε αποβληθεί το 1986 στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Ουρουγουάη και Σκωτία στα 56''. 

Πέρα από τα ρεκόρ που αναφέρθηκαν παραπάνω, υπάρχουν και «ιντριγκαδόρικες» επιλογές για ποντάρισμα σε υψηλές αποδόσεις, όπως το να σκοράρει τερματοφύλακας ή να δούμε κάποιο γκολ πίσω από τη σέντρα. Αν λάβουμε στα υπόψιν πως οι γκολκίπερ αρέσκονται στο να πατούν την αντίπαλη περιοχή όταν η μπάλα «καίει», τότε θεωρούμε πως υπάρχει αξία στην συγκεκριμένη αγορά. 

Πάμε να δούμε αναλυτικά τον πίνακα με τις καλύτερες επιλογές που προσφέρονται μέσα από το PameStoixima

Αγορά Απόδοση*
Να σπάσει το ρεκόρ περισσότερων γκολ (13)  85.00
Γρηγορότερη κίτρινη κάρτα (11'') 15.00
Γρηγορότερη κόκκινη κάρτα (56'') 15.00
Γκολ πίσω από την σέντρα 50.00
Γκολ και Αυτογκόλ από τον ίδιο παίκτη 10.00
Γκολ από απευθείας εκτέλεση κόρνερ 15.00

*Οι αγορές δεν προσφέρονται προς το παρόν.

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet