ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ: ΕΝΑ… ΚΑΡΟ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ Ο ΚΕΙΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ!

Μουντιάλ: Ένα… κάρο λόγοι που ο Κέιν μπορεί να γράψει ιστορία!

Μπορεί ο Χάρι Κέιν να γίνει ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία των Μουντιάλ που θα τερματίσει πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης σε δύο διαφορετικές συμμετοχές; Ναι μπορεί και παρά μπορεί. Ακολουθούν… κάποιοι από τους αμέτρητους λόγους.

Μπορεί ο Χάρι Κέιν να γίνει ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία των Μουντιάλ που θα τερματίσει πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης σε δύο διαφορετικές συμμετοχές; Ναι μπορεί και παρά μπορεί. Ακολουθούν… κάποιοι από τους αμέτρητους λόγους.

Sentragoal Team
Sentragoal Team
19 Νοεμβρίου 2022 - 21:15
19/11/2022 - 21:15
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
kane40.jpg

Από όποια οπτική και αν το δεις, ο Χάρι Κέιν έχει φέτος μια τεράστια ευκαιρία να γραφτεί μια για πάντα στην ιστορία του Μουντιάλ. Κερδίσει, δεν κερδίσει την κούπα. Θα είναι μια επιτυχία όλη δική του, που όμοια της δεν θα έχουμε αντικρύσει στην ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων. Ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας θέλει και μπορεί να γίνει ο πρώτος ποδοσφαιριστής που θα τερματίσει στην κορυφή των σκόρερ της διοργάνωσης για δεύτερη φορά στην καριέρα του.

Ας αναλύσουμε τώρα… όλες τις οπτικές, που αναφέραμε παραπάνω. Εκπροσωπεί μια παραδοσιακή δύναμη των γηπέδων, πλαισιώνεται από σημαντικούς ποδοσφαιριστές και όλοι… παίζουν για εκείνον. Το στυλ παιχνιδιού της εθνικής Αγγλίας τα τελευταία χρόνια ανέκαθεν είχε τελικό αποδέκτη τον ίδιο. Το περιβραχιόνιο δεν τον βάρυνε ποτέ, ούτε η πίεση της πρώτης επιτυχίας- που τόσο «βαραίνει» τους ποδοσφαιριστές – μετά το 1966. Άλλωστε και στο περασμένο Μουντιάλ εκείνος ήταν που «μάτωσε» περισσότερο τα αντίπαλα δίχτυα.

Σούπερ Τριπλό Δώρο* στο Pamestoixima.gr Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πάμε τώρα στο παρών. Και σε αυτή τη διοργάνωση θα είναι το σημείο αναφοράς των Άγγλων, αλλά και εκείνος που – λόγω των απρόσμενων απουσιών στην αποστολή – θα κληθεί να καλύψει την έλλειψη του δεύτερο κλασικού φορ, μετά από τον ίδιο, στο ρόστερ. Με την Τότεναμ διανύει μια εξαιρετική σεζόν, αφού βρίσκεται στην 2η θέση του πίνακα των σκόρερ της Πρέμιερ Λιγκ – πίσω φυσικά από τον… εξωγήινο Χάαλαντ- με 12 γκολ, έναντι 18 του Νορβηγού.

Λίγο ακόμα να ψάξουμε, θα βρούμε σίγουρα άλλους τόσους λόγους που η επιλογή του Κέιν για πρώτο σκόρερ (και) στο φετινό Μουντιάλ είναι σοβαρή.

Α και επίσης σημαντικό. Οι διασταυρώσεις της εθνικής Αγγλίας μετά τους ομίλους, αν και εφόσον προκριθεί, μέχρι τα ημιτελικά είναι σίγουρα στα μέτρα της, μπορεί και να την ευνοεί – για να τα λέμε όλα. Μια φυσιολογική Αγγλία, όχι αυτή του Nations League, μπορεί να κάνει πορεία. Και όταν η Αγγλία κάνει πορεία, συνήθως κρύβεται από πίσω ο αρχηγός της.

Ακόμη και οι book «πιστεύουν» στον αρχηγό των «τριών λιονταριών», προσφέροντάς τον ως το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση των σκόρερ με απόδοση 8.00, πάνω από Εμπαπέ, Νεϊμάρ, από όλους τους συμμετέχοντες στο Παγκόσμιο.

Και αν θες μια πιο… safe επιλογή, το 3.50 να βγει πρώτος σκόρερ ανάμεσα σε όσους ανήκουν σε ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ και συμμετέχουν στο Μουντιάλ, ακούγεται αρκετά value. Από κάτω του βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο με απόδοση 6.50, με τρίτο τον Γκαμπριέλ Ζεσούς που πληρώνει με απόδοση 9.00.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet