ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ breadcrumbs arrow MΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Β' ΟΜΙΛΟΣ: ΑΓΓΛΙΑ - ΙΡΑΝ 6-2

Mουντιάλ 2022 Β' Όμιλος: Αγγλία - Ιράν 6-2

Θρίαμβος για τα «τρία λιοντάρια» που επικράτησαν 6-2 του Ιράν στην πρεμιέρα τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Βασικοί αγωνίστηκαν οι Χατζισαφί - Μοχαμάντι της ΑΕΚ για τους Ιρανούς.

Θρίαμβος για τα «τρία λιοντάρια» που επικράτησαν 6-2 του Ιράν στην πρεμιέρα τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Βασικοί αγωνίστηκαν οι Χατζισαφί - Μοχαμάντι της ΑΕΚ για τους Ιρανούς.

Sentragoal Team
Sentragoal Team
21 Νοεμβρίου 2022 - 17:43
21/11/2022 - 17:43
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
21world-cup-england-iran-photos-848-1-106c-superJumbo.jpg

Με μια καταιγιστική εμφάνιση, η Αγγλία συνέτριψε με 6-2 το Ιράν των άσων της ΑΕΚ, Χατζισαφί - Μοχαμάντι  που αγωνίστηκαν βασικοί και έκανε ποδαρικό με το δεξί στη μεγάλη διοργάνωση. Μάλιστα, πρόκειται για την πιο ευρεία νίκη της σε πρεμιέρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο αγώνας:

Τα «τρία λιοντάρια» έδειξαν από το πρώτο σφύριγμα της σέντρας την υπεροχή τους, έχοντας την μπάλα, την οποία κυκλοφορούσαν συνεχώς. Στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Μαγκουάιρ έπεσε στο έδαφος με τους παίκτες της Αγγλίας να ζητούν πέναλτι, ωστόσο ο διαιτητής δεν καταλόγισε την «εσχάτη των ποινών» μετά από χρήση VAR. Πριν ολοκληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο ο τερματοφύλακας των Ιρανών, Αλιρεζά Μπεϊρανβάντ, συγκρούστηκε με τον συμπαίκτη του, Χοσεϊνί και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο. Όπως ήταν φυσικό, έπειτα από το εν λόγω περιστατικό, οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματά τους με τον ρυθμό της αναμέτρησης να πέφτει. Η πρώτη μεγάλη φάση ήρθε στο 29', με τον Μάουντ να στέλνει την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων, ενώ τρία λεπτά αργότερα η κεφαλιά του Μαγκουάιρ βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Σούπερ Τριπλό Δώρο* στο Pamestoixima.gr Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πολιορκία των Άγγλων στα καρέ των Ιρανών, συνεχίστηκε με αμείωτο ρυθμό και στο 36' μετά από σέντρα του Λουκ Σο, ο Μπέλινγκχαμ με μια εξαιρετική κεφαλιά, άνοιξε το σκορ για τα «three lions». Η ίδια εικόνα ακολούθησε και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Σακά να κάνει το 2-0 με ένα μονοκόμματο σουτ. Δύο λεπτά αργότερα, σε μια ωραία επίθεση με ενορχηστρωτή τον Κέιν, ο Στέρλινγκ με σουτ στην κίνηση έκανε το 3-0. Η εικόνα του ματς δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο και παρά τις αλλαγές του Κεϊρόζ, οι Άγγλοι ήταν κυρίαρχοι, βρίσκοντας δίχτυα στο 62' ξανά με τον νεαρό άσο της Άρσεναλ.

Στο 65΄οι Ιρανοί μείωσαν με τον Ταρεμί με ένα ωραίο πλασέ, ωστόσο με τη συμπλήρωση των 70 λεπτών και λίγο μετά αφότου πέρασε στον αγωνιστικό χώρο, ο Ράσφορντ έγραψε με πλασέ μέσα από την περιοχή το 5-1. Στο 89' ο Γκρίλις μετά από πάσα του Γουίλσον έδωσε διαστάσεις θριάμβου στο σκορ, κάνοντας το 6-1, ενώ στο 90+10' μετά από χρήση VAR, το Ιράν κέρδισε πέναλτι για τράβηγμα του Στόουνς, το οποίο ανέλαβε ο Ταρεμί, «υπογράφοντας» το τελικό 6-2 του αγώνα.

Οι συνθέσεις:

ΑΓΓΛΙΑ: Πίκφορντ, Στόουνς, Μάουντ (71' Φόντεν), Μαγκουάιρ (70' Ντάιερ), Τρίπιερ, Μπέλινγχαμ, Ράις, Σο, Στέρλινγκ (70' Γκρίλις), Σακά (70' Ράσφορντ), Κέιν (75' Γουίλσον).

ΙΡΑΝ: Μπεϊρανβάντ (20' Χουσεϊνί), Μοχαραμί, Μοχαμάντι, Χοσεϊνί, Χατζισαφί, Τσεσμί (46' Κανανί), Τζαχανμπάς (46' Γκολιζαντέχ), Πουραλιγκάντζι, Καρίμι (46' Εζατολάχι), Νουρολαχί (78' Αζμούν), Ταρεμί.

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet