ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Α’ ΟΜΙΛΟΣ: ΣΕΝΕΓΑΛΗ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ 0-2

Μουντιάλ 2022 Α’ Όμιλος: Σενεγάλη – Ολλανδία 0-2

Η ποιότητα μίλησε στο τέλος και έτσι οι «οράνιε» πήραν τη νίκη με σκορ 2-0 στην αναμέτρηση απέναντι στους Αφρικανούς, οι οποίοι είχαν ως ηγετική φυσιογνωμία στην άμυνα τον Παπέ Αμπού Σισέ του Ολυμπιακού.

Η ποιότητα μίλησε στο τέλος και έτσι οι «οράνιε» πήραν τη νίκη με σκορ 2-0 στην αναμέτρηση απέναντι στους Αφρικανούς, οι οποίοι είχαν ως ηγετική φυσιογνωμία στην άμυνα τον Παπέ Αμπού Σισέ του Ολυμπιακού.

Sentragoal Team
Sentragoal Team
21 Νοεμβρίου 2022 - 20:22
21/11/2022 - 20:22
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
olll.jpg

Η Σενεγάλη είχε πυγμή, πίστη και η αλήθεια είναι πως έβαλε δύσκολα στους Ολλανδούς, αγωνιζόμενη ως άξια πρωταθλήτρια Αφρικής. Μπορεί η έμπνευση ονόματι Σαντιό Μανέ να μην ήταν μαζί τους στο γήπεδο, όμως οι Σενεγαλέζοι… έπαιξαν και για εκείνον βάζοντας δύσκολα στους «οράνιε».

Σούπερ Τριπλό Δώρο* στο Pamestoixima.gr Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τόσο δύσκολα που σε κρίσιμες στιγμές, οι ποδοσφαιριστές της Ολλανδίας χρειάστηκε να στηριχθούν στον πρωτάρη τερματοφύλακά τους, Αντριέ Νόπερτ, ο οποίος αντέδρασε σωστά και όταν το σκορ ήταν 0-0, αλλά και τη στιγμή που οι Σενεγαλέζοι έψαχναν την ισοφάριση.

Όσον αφορά τη γενικότερη εικόνα της αναμέτρησης, οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με ξεκάθαρες επιθετικές ορμές. Από τη στιγμή, ωστόσο, που καμία δεν βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα – παρά τις καλές στιγμές- ο ρυθμός ολοένα και έπεφτε. Οι Ολλανδοί, ωστόσο έδειξαν την κλάση τους στα τελευταία λεπτά, τότε που η μπάλα έκαιγε και ο χρόνος περνούσε βασανιστικά κατά τους.

Η επιθετική λύση, ωστόσο, ήρθε στο 84’, όταν από εξαιρετική σέντρα του Ντε Γιονγκ, ο Γκάκπο εκμεταλλεύτηκε την κάκιστη έξοδο του Μεντί και με κεφαλιά έγραψε το 1-0. Οι Αφρικανοί επιχείρησαν να αντιδράσουν, είχαν μια καλή στιγμή με τον Γκέιγ, όμως τίποτα. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Κλάασεν στο 90+9’ βρήκε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της Ολλανδίας, κλειδώνοντας ουσιαστικά το τρίποντο για την ομάδα του.

Με το αποτέλεσμα αυτό, η Ολλανδία έπιασε στην πρώτη θέση του Α’ Ομίλου το Εκουαδόρ, που χθες επικράτησε του Κατάρ με σκορ 2-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σενεγάλη (Αλιού Σισέ): Ε. Μεντί – Σαμπαλί, Κουλιμπαλί, Σισέ, Ντιαλό (62' Ντιαλό)– Ν. Μεντί, Κουγιατέ (73'Π. Γκέιγ), Ι. Γκέιγ – Ντιατά (73' Τζάκσον), Ντιά (69' Ντιένγκ), Σαρ

Ολλανδία (Λουίς Φαν Χαλ): Νόπερτ – Ντάμφρις, Ντε Λιχτ, Φαν Ντάικ, Ακέ, Μπλιντ – Μπεργκχάους (79' Κουπμάινερς), Ντε Γιονγκ – Γκάκπο (90+4' Ντε Ρουμ) –Μπέργκβαϊν (79' Κλάασεν), Γιάνσεν (62' Ντεπάι).

Μετά και την αντίδραση που έβγαλε στο αποψινό ματς, οι Ολλανδοί είναι έτοιμοι για το ματς που θα κρίνει όπως όλα δείχνουν την πρωτιά στον όμιλο απέναντι στο Εκουαδόρ. Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν στις 25/11, με τους «οράνιε» να προβάλλονται ως αυτή τη στιγμή φαβορί για τη νίκη με απόδοση 1.80, έναντι του 4.50 του διπλού του Εκουαδόρ και του 3.55 της ισοπαλίας.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet