ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022: Ο ΒΕΝΓΚΕΡ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Μουντιάλ 2022: Ο Βενγκέρ προέβλεψε τον νικητή της διοργάνωσης

Ο εμβληματικός Γάλλος προπονητής κατέθεσε τη δική του άποψη σχετικά με την ομάδα που θα σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο της διοργάνωσης.

Ο εμβληματικός Γάλλος προπονητής κατέθεσε τη δική του άποψη σχετικά με την ομάδα που θα σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο της διοργάνωσης.

Sentragoal Team
Sentragoal Team
22 Νοεμβρίου 2022 - 13:08
22/11/2022 - 13:08
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
i.jpg

Ο Αρσέν Βενγκέρ αποτελεί έναν «ποδοσφαιράνθρωπο» με γνώσεις και άποψη σχετικά με τη «στρογγυλή θεά», την οποία δεν διστάζει να εκφράζει όταν του ζητηθεί.

Μάλιστα, θυμίζουμε πως το 2021 ως επικεφαλής της FIFA, για την παγκόσμια ανάπτυξη του ποδοσφαίρου είχε προτείνει τη διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου κάθε δύο χρόνια, προκαλώντας πληθώρα αντιδράσεων.

Αναφορικά με το φετινό Μουντιάλ, ερωτηθείς για το ποιος πιστεύει ότι θα αναδειχθεί νικητής της διοργάνωσης, αποκάλυψε πως η Γαλλία, είναι το μεγάλο φαβορί. Τόνισε δε πως, οι απουσίες της μπορεί να λειτουργήσουν ευεργετικά, συσπειρώνοντας την ομάδα. Επιπρόσθετα, εγκωμίασε τις Βραζιλία, Αργεντινή και Αγγλία, υπογραμμίζοντας πως και η Ισπανία είναι δυνατή διεκδικήτρια του τροπαίου.

Σούπερ Τριπλό Δώρο* στο Pamestoixima.gr Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Το φαβορί για μένα είναι η Γαλλία. Όχι επειδή είμαι Γάλλος, αλλά επειδή πιστεύω πως αυτή η ομάδα έχει την καλύτερη επίθεση. Αν ο Ντεσάν μπορέσει να βρει την κατάλληλη σταθερότητα στην άμυνα, τότε οι παγκόσμιοι πρωταθλητές θα έχουν πολλές πιθανότητες να υπερασπιστούν τον τίτλο τους. Όταν είναι ο κάτοχος του τροπαίου, ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι να μην είσαι το ίδιο συγκεντρωμένος».

Για να είμαι ειλικρινής, θεωρώ καλό το ότι η Γαλλία έχει δουλειά να κάνει. Λόγω των τραυματισμών πρέπει να αλλάξει πράγματα και πιστεύω πως αυτό θα έχει θετική επίδραση στην ομάδα, διότι η ομάδα του Ντεσάν θα είναι πιο συγκεντρωμένη» ανέφερε.

Ενώ συνέχισε: «Τους τελευταίους 12-15 μήνες, η Βραζιλία έκλεψε τις εντυπώσεις. Μια πολύ έμπειρη ομάδα με ηγέτη τον Νεϊμάρ, ο οποίος βρίσκεται σερ πολύ καλή κατάσταση τους τελευταίους έξι μήνες. Η Αργεντινή είναι επίσης πολύ καλή. Ο Μέσι θα κάνει τα πάντα για να σπάσει την κατάρα και να στεφθεί επιτέλους παγκόσμιος πρωταθλητής. Η Αγγλία σίγουρα έχει τις προοπτικές να φτάσει μακριά. Η ομάδα του Σάουθγκεϊτ έχει τερματίσει στην πρώτη τετράδα όλων των πρόσφατων μεγάλων διοργανώσεων και αυτό δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Με τους Μπέλιγχαμ, Φόντεν, Μάουντ, Σάκα, Ράσφορντ κλπ, η Αγγλία έχει πάρα πολύ ταλέντο. Μου αρέσει και η Ισπανία, την οποία δεν μπορούμε ποτέ να ξεγράψουμε, λόγω της τεράστιας ποιότητάς της, ενώ έχει τους Πέδρι και Γκάβι».

Όσον αφορά πάντως το στοιχηματικό κομμάτι, η Βραζιλία είναι το πρώτο φαβορί για τον τίτλο με απόδοση 4.25, η Αργεντινή ακολουθεί στο 6.00, η Γαλλία στο 8.00 και η Αγγλία κλείνει την τετράδα στο 9.00.

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΝΙΚΗΤΗΣ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet