ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Γ' ΟΜΙΛΟΣ: ΔΑΝΙΑ - ΤΥΝΗΣΙΑ 0-0

Μουντιάλ 2022 Γ' Όμιλος: Δανία - Τυνησία 0-0

Η σκληροτράχηλη Τυνησία πήρε τον βαθμό απέναντι στην Δανία (0-0) που δεν κατάφερε να λύσει τον... γόρδιο δεσμό. Αμφότερες είχαν από ένα ακυρωθέν γκολ για οφσάιντ.

Η σκληροτράχηλη Τυνησία πήρε τον βαθμό απέναντι στην Δανία (0-0) που δεν κατάφερε να λύσει τον... γόρδιο δεσμό. Αμφότερες είχαν από ένα ακυρωθέν γκολ για οφσάιντ.

Sentragoal Team
Sentragoal Team
22 Νοεμβρίου 2022 - 17:16
22/11/2022 - 17:16
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
3494896-71245088-2560-1440.jpg

Δανία και Τυνησία έμειναν στο 0-0, με τους Τυνήσιους να κυριαρχούν στο πρώτο ημίχρονο και τους Δανούς να εμφανίζονται ανώτεροι στο δεύτερο μέρος, χωρίς ωστόσο να καταφέρνουν να διαπεράσουν την άμυνα των Αφρικανών.

Ο αγώνας:

Ο ρυθμός στην αρχή του παιχνιδιού ήταν χαμηλός, με τις δύο ομάδες να λειτουργούν αναγνωριστικά. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία σημειώθηκε στο 11' όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ντρέγκερ σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Κρίστενσεν και πέρασε λίγο έξω από την εστία του Ντάμεν.

Στο 24' ο Τζεμπαλί βρήκε δίχτυα, νικώντας σε τετ-α-τετ τον Σμάιχελ, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε για οφσαίντ. Στη συνέχεια της αναμέτρησης, οι Δανοί προσπάθησαν μέσα από σέντρες να απειλήσουν τα καρέ της Τυνησίας, όπως στο 33' με ένα καλό σουτ του Χόιμπιεργκ εκτός περιοχής, το οποίο ωστόσο απόσβεσε ο Ντάμεν.

Η αντεπίθεση της Τυνησίας δεν άργησε να έρθει λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, όταν στο 39' ένα σουτ του Λαϊντουνί πέρασε λίγο έξω από τα δοκάρια του Σμάιχελ. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Δανός κίπερ, έκανε μια φοβερή επέμβαση, βγάζοντας τη λόμπα του Τζεμπαλί. Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ σε ένα φτωχό πρώτο 45λεπτο, με την Τυνησία να είναι ανώτερη.

Σούπερ Τριπλό Δώρο* στο Pamestoixima.gr Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, οι Σκανδιναβοί προσπάθησαν να γίνουν πιο κινητικοί, κυκλοφορώντας την μπάλα. Μάλιστα, στο 55' ο Όλσεν σκόραρε, με το γκολ να ακυρώνεται για οφσάιντ στην αρχή της φάσης. Οι Δανοί συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του ματς, σημειώνοντας μια ακόμη καλή στιγμή στο 56' με δοκάρι του Ντόλμπεργκ. Στο 69' ο Νταχμέν λειτούργησε σωτήρια για τους Τυνήσιους, διώχνοντας σε κόρνερ ένα απίστευτο σουτ του Έρικσεν. Μόλις ένα λεπτό αργότερα μάλιστα, είχαν μια ακόμη τεράστια ευκαιρία με κεφαλιά του Κορνέλιους στο δοκάρι.

Δευτερόλεπτα αργότερα, οι Τυνήσιοι διαμαρτυρήθηκαν για χέρι του Άντερσεν με τον διαιτητή ωστόσο να μην δίνει τίποτα. Φάση για πέναλτι σημειώθηκε και στο 94', με τον Μεριά να βρίσκει την μπάλα με το στήθος και το χέρι, όπου μετά από εξέταση VAR, δόθηκε επιθετικό φάουλ για σπρώξιμο πριν από το χέρι.

Στο 95' γράφτηκε μια ακόμη μεγάλη φάση για την ομάδα του Έρικσεν με τον Κορνέλιους, με το σφύριγμα της λήξης να βρίσκει ωστόσο τις δύο «μονομάχους» στο 0-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Δανία (Κάσπερ Χιούλμαν): Σμάιχελ, Άντερσεν, Κιάερ (65΄Γιένσεν), Κρίστενσεν, Χόιμπεργκ, Έρικσεν, Ντιλέινι (45+1΄Ντάμσγκααρντ), Μέλε, Κρίστενσεν, Όλσεν (65΄Λίντστρεμ), Ντόλμπεργκ (65΄Κορνέλιους).

Τυνησία (Τζαλέλ Καντρί): Ντάμεν, Ταλμπί, Μπρον, Μεριά, Ντράγκερ (88΄Κεσχριντά), Αμπντί, Σκίρι, Λαϊντουνί (88΄Σασί), Εμσάκνι (80΄Μεχμπρί), Σλιμανί (67΄Σλιτί), Τζεμπάλι (80΄Κενισί).

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet