ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΠΑΣΧΑ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Γ' ΟΜΙΛΟΣ: ΜΕΞΙΚΟ - ΠΟΛΩΝΙΑ 0-0

Μουντιάλ 2022 Γ' όμιλος: Μεξικό - Πολωνία 0-0

Με πρωταγωνιστές τους δυο τερματοφύλακες, Οτσόα και Σέσνι, οι δυο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα, με τον Λεβαντόφσκι να είναι μοιραίος για τους Πολωνούς, καθώς δεν εκμεταλλεύτηκε το πέναλτι που εκτέλεσε στο 57ο λεπτό. 

Με πρωταγωνιστές τους δυο τερματοφύλακες, Οτσόα και Σέσνι, οι δυο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα, με τον Λεβαντόφσκι να είναι μοιραίος για τους Πολωνούς, καθώς δεν εκμεταλλεύτηκε το πέναλτι που εκτέλεσε στο 57ο λεπτό. 

Sentragoal Team
Sentragoal Team
22 Νοεμβρίου 2022 - 20:33
22/11/2022 - 20:33
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
ewandowski.jpg

Κερδισμένη από την ισοπαλία (0-0) ανάμεσα στο Μεξικό και την Πολωνία ήταν η… Αργεντινή, καθώς παρά την ήττα της από τη Σαουδική Αραβία, έμεινε, μόλις έναν βαθμό πίσω από τις δυο προαναφερθείσες χώρες. Με την εξαιρετική εμφάνιση πάντως, που έκαναν οι τερματοφύλακες των δυο ομάδων, Οτσόα και Σέσνι, δεν αποτέλεσε έκπληξη το γεγονός ότι δεν σημειώθηκε γκολ στο παιχνίδι. Στην πιο κομβική στιγμή της αναμέτρησης, στο 57΄, ο κίπερ του Μεξικό νίκησε τον Λεβαντόφσκι από τα 11 μέτρα. 

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Μεξικό κατάφερε να περιορίσει τον άσο της Μπαρτσελόνα, που έμοιαζε απομονωμένος στην επίθεση από τα πρώτα λεπτά. Αντίθετα, η ομάδα του Μαρτίνο είχε τον έλεγχο του αγώνα και την κατοχή της μπάλας, χωρίς,  όμως, να δημιουργήσει κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Το παιχνίδι έγινε πιο ενδιαφέρον στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο 56΄ υποδείχτηκε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μορένο στον Λεφαντόφσκι, ο οποίος το εκτέλεσε ένα λεπτό αργότερα, χωρίς, όμως, να τα καταφέρει απέναντι στον Οτσόα. 

Ο Πολωνός τερματοφύλακας Σέσνι ήταν αυτός που έσωσε την ομάδα του σε αρκετές περιπτώσεις, όπως αυτή στο 64΄, όταν και σταμάτησε σωτήρια τον Μάρτιν. Οι δυο αντίπαλοι δεν κατάφεραν να σκοράρουν και όλα είναι ανοικτά στον όμιλο, σε ότι αφορά την υπόθεση πρόκριση. Στην επόμενη αγωνιστική το Μεξικό θα αντιμετωπίσει (26/11) την Αργεντινή, με τη νίκη του να προσφέρεται στο 6.35  και η Πολωνία είναι το φαβορί, σε απόδοση 1.80 απέναντι στη Σαουδική Αραβία (26/11). 


Μεξικό (Μαρτίνο): Οτσόα, Σάντσες, Μόντες, Μορένο, Γκαγιάρδο, Ερέρα (71' Ροντρίγκες), Έ. Άλβαρες, Τσάβες, Λοσάνο, Μαρτίν (71' Χιμένες), Βέγκα (84' Αντούνα)

Πολωνία (Μίχνιεβιτς): Σέσνι, Μπερεσίνσκι, Γκλικ, Κίβιο, Κας, Καμίνσκι, Κριχόβιακ, Σ. Σιμάνσκι (72' Φρανκόβσκι), Ζαλέβσκι (46' Μπιέλικ), Ζιελίνσκι, Λεβαντόβσκι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet