PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ breadcrumbs arrow MΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Δ' ΟΜΙΛΟΣ: ΓΑΛΛΙΑ - ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ 4-1

Mουντιάλ 2022 Δ' Όμιλος: Γαλλία - Αυστραλία 4-1

Με τον εκπληκτικό Ζιρού να σκοράρει δυο φορές και να «πιάνει» τον Ανρί στην πρώτη θέση των σκόρερ της Γαλλίας με 51 γκολ, οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές διέλυσαν με 4-1 τα «Καγκουρό» και ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. 

Με τον εκπληκτικό Ζιρού να σκοράρει δυο φορές και να «πιάνει» τον Ανρί στην πρώτη θέση των σκόρερ της Γαλλίας με 51 γκολ, οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές διέλυσαν με 4-1 τα «Καγκουρό» και ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. 

Sentragoal Team
Sentragoal Team
23 Νοεμβρίου 2022 - 00:03
23/11/2022 - 00:03
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
FRANCE.jpg

Οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές είναι εδώ. Παρά τα σημαντικά προβλήματα απουσιών και τραυματισμών, με πιο πρόσφατη απώλεια αυτή του Μπενζεμά, η Γαλλία έδειξε έτοιμη να υπερασπιστεί τον τίτλο της στα γήπεδα του Κατάρ. Οι «Τρικολόρ» ξεκίνησαν εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις τους στην τελική φάση της διοργάνωσης, συντρίβοντας με 4-1 την Αυστραλία. Με ηγέτη τον Ζιρού, που σημείωσε δυο γκολ, φτάνοντας τα 51 συνολικά με τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας και «πιάνοντας» τον Ανρί στην κορυφή της λίστας των σκόρερ. 

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Αυστραλία, πάντως, ήταν αυτή που κέρδισε τις εντυπώσεις στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με τον Γκόντγουϊν να ανοίγει το σκορ στο 9΄. Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για τους Γάλλους, καθώς τραυματίστηκε στον αστράγαλο και ο Ερνάντες, που έγινε αναγκαστική αλλαγή. Η διαφορά δυναμικότητας, όμως, των δυο ομάδων ήταν πολύ μεγάλη και γρήγορα αποκαταστάθηκε η… τάξη στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 27΄ ο Ραμπιό έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ πριν καλά καλά οι Αυστραλοί καταλάβουν τι τους… χτύπησε, ο Ζιρού έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Όσοι πάντως, πίστεψαν, ότι οι συγκινήσεις για το πρώτο ημίχρονο είχαν τελειώσει, διαψευστήκαν, καθώς οι Αυστραλοί είχαν δοκάρι στις καθυστερήσεις με τον Ιρβάιν, ενώ στο 45΄ ο Εμπαπέ έχασε απίστευτη ευκαιρία να χριστεί σκόρερ. 

Ότι δεν κατάφερε στη συγκεκριμένη φάση ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν το πέτυχε στο 68΄, όταν και εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Ντεμπελέ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 71΄ έγινε δημιουργός, με ωραία ατομική ενέργεια και σέντρα από αριστερά, του δεύτερου γκολ του Ζιρού, που διαμόρφωσε και το τελικό σκορ (4-1). 

Στην επόμενη αγωνιστική των ομίλων η Γαλλία είναι και πάλι το φαβορί κόντρα στην Δανία (26/11), σε απόδοση 1.88, ενώ η Αυστραλία αντιμετωπίζει την Τυνησία (26/11) και η νίκη της «πληρώνει» 3.50

Γαλλία (N. Ντεσάν): Γιορίς, Παβάρ (89' Κουντέ), Λ. Ερναντές (13' Τ. Ερναντές), Ουπαμεκανό, Κονατέ, Τσουαμενί (77' Φοφανά), Ραμπιό,  Εμπαπέ, Γκριεζμάν, Ντεμπελέ (77' Κομάν), Ζιρού (89' Τουράμ)

Αυστραλία (Γ. Άρνολντ): Ράιαν, Άτκινσον (85' Ντέγκενεκ), Μπέχιτς, Σούταρ, Ρόουλς, Μόουι, ΜακΓκρί (73' Μαμπίλ), Ιρβάιν (85' Μπακούς), Γκούντγουϊν (74' Κουόλ), Λέκι, Ντιουκ (56' Κάμινγκς)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet