COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ breadcrumbs arrow MΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Ε' ΟΜΙΛΟΣ: «ΧΑΡΑΚΙΡΙ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ

Mουντιάλ 2022 Ε' Όμιλος: «Χαρακίρι» για τους Γερμανούς

To απόλυτο σοκ για τους Γερμανούς, οι οποίοι παρότι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήταν κυρίαρχοι (προηγήθηκαν στο 33', είχαν δύο δοκάρια), «προδόθηκαν» από την αμυντική τους γραμμή και την αστοχία τους, χαρίζοντας στους μαχητικούς Ιάπωνες μια επική νίκη με ανατροπή.

To απόλυτο σοκ για τους Γερμανούς, οι οποίοι παρότι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήταν κυρίαρχοι (προηγήθηκαν στο 33', είχαν δύο δοκάρια), «προδόθηκαν» από την αμυντική τους γραμμή και την αστοχία τους, χαρίζοντας στους μαχητικούς Ιάπωνες μια επική νίκη με ανατροπή.

Sentragoal Team
Sentragoal Team
23 Νοεμβρίου 2022 - 17:08
23/11/2022 - 17:08
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
3495554-71258248-2560-1440.jpg

Μπορεί τα «πάντσερ» να είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού μέχρι και το 70', ωστόσο εμφανίστηκαν αναποτελεσματικά και ανούσια, με αποτέλεσμα να δώσουν στους «σαμουράι» την ευκαιρία να γράψουν μια επική ανατροπή.

Ο αγώνας:

Η ομάδα του Χάνσι Φλικ μπήκε με δυναμικό τρόπο στο ματς, προσπαθώντας να απειλήσει την εστία των Ιαπώνων, στο 8ο λεπτό ωστόσο μετά από μια εξαιρετική αντεπίθεση, ο Μαέντα σκόραρε για την Ιαπωνία, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Στο 16' σημειώθηκε η πρώτη μεγάλη φάση στο ματς για τα «πάντσερ» με κεφαλιά του Ρούντιγκερ μετά από εκτέλεση κόρνερ, που πέρασε ελάχιστα άουτ.

Μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία για τους Γερμανούς, ήρθε στο 21' σε σουτ βολίδα του Κίμιχ που «έβγαλε» ωστόσο με σούπερ επέμβαση ο Γκόντα. Η πίεση της «Μάνσαφτ» στα καρέ των Ιαπώνων συνεχίστηκε με αμείωτο ρυθμό, με συνέπεια στο 29', ο Γκουντογκάν να αγγίξει το γκολ, στέλνοντας την μπάλα με σουτ μέσα από την περιοχή πάνω σε σώματα. Δύο λεπτά αργότερα βέβαια ήρθε η «εξιλέωση», καθώς ο Γκόντα ανέτρεψε τον Ράουμ, με τον Γκουντογκάν να αναλαμβάνει την εκτέλεση του πέναλτι, ανοίγοντας το σκορ για τα «πάντσερ».

Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, στο 45+4' η Γερμανία σκόραρε ξανά με τον Χάβερτς σε κενή εστία, με το γκολ να ακυρώνεται ωστόσο για οφσάιντ.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο επιθετικός μονόλογος της Γερμανίας συνεχίστηκε με τον Μουσιάλα να απειλεί στο 51' με μια απίστευτη ατομική ενέργεια, αστοχώντας όμως στο σουτ του. Στο 71' σημειώθηκε μια φοβερή φάση διαρκείας, με τον Γκόντα να νικάει αρχικά τον Χόφμαν και στη συνέχεια να αποσοβεί τον κίνδυνο σε δύο ακόμη ευκαιρίες του Γκνάμπρι. Δύο λεπτά αργότερα, ήρθε η στιγμή των «σαμουράι» να φτάσουν ένα βήμα πριν την ισοφάριση, με τον Νόιερ να βγάζει με το ένα χέρι το σουτ του Ίτο μέσα από την μικρή περιοχή.

Τα χαμόγελα βέβαια των Γερμανών δεν κράτησαν για πολύ, καθώς στο 75' μετά από μια ασταθή επέμβαση του γκολκίπερ της Μπάγερν, ο Ντόαν πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. H ανατροπή του... αιώνα βέβαια ακολούθησε στο 85', όταν ο Ασάνο, έφυγε από τα δεξιά, στην πλάτη της άμυνας, έφτασε στην μικρή περιοχή και «εκτέλεσε» τον Νόιερ για το 2-1.

Στο 90+5' τα «πάντσερ» λίγο έλειψε να κάνουν το 2-2, ωστόσο το τελείωμα του Γκορέτσκα μετά από κεφαλιά του Φίλκρουγκ, δεν βρήκε τον στόχο. Ως εκ τούτου, η «σεμνή τελετή» έληξε, αναδεικνύοντας τους Ιάπωνες σε μεγάλους θριαμβευτές της αναμέτρησης.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Γερμανία (Χάνζι Φλικ, 4-2-3-1): Νόιερ, Ζίλε, Ρίντιγκερ, Σλότερμπεκ, Ράουμ, Κίμιχ, Γκιντογκάν, Γκνάμπρι, Μίλερ, Μουσιάλα, Χάφερτς.

Ιαπωνία (Χατζίμε Μοριγιάσου, 4-2-3-1): Γκόντα, Χ. Σακάι, Γιοσίντα, Ιτακούρα, Ναγκατόμο, Εντο, Τανάκα, Γ. Ίτο, Καμάντα, Κούμπο (46’ , Μαέντα.

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet