ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ breadcrumbs arrow MΟΥΝΤΙΑΛ 2022 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ: ΙΣΠΑΝΙΑ–ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ 7-0

Mουντιάλ 2022 5ος Όμιλος: Ισπανία–Κόστα Ρίκα 7-0

Η ομάδα του Ενρίκε «τρόμαξε» τους αντιπάλους με την εντυπωσιακή της εμφάνιση, καθώς διέλυσε με 7-0 την Κόστα Ρίκα και έδειξε ότι έχει θέσει ψηλά τον πήχη στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η ομάδα του Ενρίκε «τρόμαξε» τους αντιπάλους με την εντυπωσιακή της εμφάνιση, καθώς διέλυσε με 7-0 την Κόστα Ρίκα και έδειξε ότι έχει θέσει ψηλά τον πήχη στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Sentragoal Team
Sentragoal Team
23 Νοεμβρίου 2022 - 20:45
23/11/2022 - 20:45
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
ESPANA.jpg

Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε θα δούμε σπουδαία πράγματα από την Ισπανία στη διοργάνωση. Η ομαδάρα του Λουίς Ενρίκε έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα με το… καλημέρα, «τρομάζοντας» τους αντιπάλους της και συντρίβοντας με 7-0 την Κόστα Ρίκα. Απέναντι σε έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα, όπως ο Νάβας, οι Ισπανοί έκαναν «πάρτι» και ξεκίνησαν με εντυπωσιακό τρόπο τις υποχρεώσεις τους στο τουρνουά. 

Σούπερ Τριπλό Δώρο* στο Pamestoixima.gr Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο 11΄ ο Όλμο έδωσε το προβάδισμα στην Ισπανία, με ένα καταπληκτικό σε εκτέλεση γκολ, μετά από πάσα του Γκάβι. Δέκα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Ασένσιο να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του με ωραίο σουτ στην κίνηση, μετά από σέντρα του Άλμπα από αριστερά. Οι Ίβηρες ήταν ασταμάτητοι και στο 31΄ ο Τόρες έκανε το 3-0 με πέναλτι, που κέρδισε ο Άλμπα από το μαρκάρισμα του Ντουάρτε. Χαρακτηριστικό της κυριαρχίας των Ισπανών, είναι ότι είχαν 537 ολοκληρωμένες πάσες στο πρώτο ημίχρονο.

Στο ίδιο μοτίβο κύλησε και το δεύτερο μισό της αναμέτρησης, καθώς οι παίκτες του Ενρίκε ήταν ασταμάτητοι και στο 54΄ ο Τόρες με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Ο φορ της Μπαρτσελόνα έγινε ο τρίτος παίκτης που πέτυχε δυο γκολ στο ντεμπούτο του σε Μουντιάλ. Εντυπωσιακό και το πέμπτο γκολ της Ισπανίας, που έκανε πράγματα και θαύματα στον αγωνιστικό χώρο. O Γκάβι με τρομερό σουτ έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο δοκάρι και στη συνέχεια να καταλήξει στα δίχτυα του Νάβας. 

Oι Ισπανοί δεν… χόρτασαν και σημείωσαν ακόμα δυο γκολ, απέναντι στην ανήμπορη να αντιδράσει, Κόστα Ρίκα. Στο 90΄ ο Σολέρ και στο 92΄ ο Μοράτα διαμόρφωσαν το τελικό σκορ. Στο σπουδαίο παιχνίδι (27/11) της 2ης αγωνιστικής θα αντιμετωπίσουν τους Γερμανούς, ενώ η Κόστα Ρίκα θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ιαπωνία (27/11), με τη νίκη της να πληρώνει 8.35

 
Ισπανία (Λ. Ενρίκε): Σιμόν, Αθπιλικουέτα, Ρόδρι, Λαπόρτ, Άλμπα (64' Μπαλντέ), Γκάβι (57' Σολέρ), Μπουσκέτς (64' Κόκε), Πέδρι, Τόρες (57' Μοράτα), Ασένσιο (69' Γουίλιαμς), Όλμο

Κόστα Ρίκα (Λ. Σουάρες): Νάβας, Μαρτίνες (46' Γουάστον), Φούλερ, Ντουάρτε, Κάλβο, Οβιέδο (82' Ματαρίτα), Κάμπελ, Μπόρχες (72' Αγκιλέρα), Τεχέδα, Μπένετ (61' Ρουίς), Κοντρέρας (61' Σαμόρα)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet