ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ breadcrumbs arrow MΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤ' ΟΜΙΛΟΣ: Ο «ΦΥΛΑΚΑΣ-ΑΓΓΕΛΟΣ» ΚΟΥΡΤΟΥΑ ΕΣΩΣΕ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ

Mουντιάλ 2022 Στ' Όμιλος: Ο «φύλακας-άγγελος» Κουρτουά έσωσε το Βέλγιο

Με κορυφαίο τον τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης, που κατέβασε τα «ρολά» και σκόρερ τον Μπατσουαγί, η ομάδα του Μαρτίνεθ κέρδισε με 1-0 τον καλύτερο Καναδά, που έχει παράπονα από τη διαιτησία.

Με κορυφαίο τον τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης, που κατέβασε τα «ρολά» και σκόρερ τον Μπατσουαγί, η ομάδα του Μαρτίνεθ κέρδισε με 1-0 τον καλύτερο Καναδά, που έχει παράπονα από τη διαιτησία.

Sentragoal Team
Sentragoal Team
23 Νοεμβρίου 2022 - 23:50
23/11/2022 - 23:50
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
velgio.jpg

Ο Τιμπό Κουρτουά ήταν αυτός που πήρε από το «χέρι» το Βέλγιο και το οδήγησε σε μια πολύ σημαντική νίκη με 1-0 επί του Καναδά, στην πρεμιέρα του στη διοργάνωση. Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση, ενώ το γεγονός ότι ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του, δείχνει πολλά για την εικόνα του αγώνα. Ο Καναδάς ήταν καλύτερος, έχασε πολλές ευκαιρίες, ενώ έχει και παράπονα από τη διαιτησία. Όταν δεν μπορείς να πετύχεις γκολ, όμως, «μιλάει» ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου και το γκολ του Μπατσουαγί στο 44΄, ήταν αυτό που έκρινε το ματς. 

Σούπερ Τριπλό Δώρο* στο Pamestoixima.gr Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Καναδάς ήταν εντυπωσιακός στο πρώτο ημίχρονο, είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και αυτό που του έλειπε, ήταν μόνο το γκολ. Σημαντικό μερίδιο σ΄ αυτό, βέβαια, έπαιξε ο ανίκητος Κουρτουά, με τις επεμβάσεις του. Σημαντικότερη εκ των οποίων, αυτή στο 11΄, όταν και «νίκησε» τον Ντέιβις από τα 11 μέτρα. Πέναλτι, που υποδείχθηκε, όταν η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Καράσκο, μετά από προσπάθεια του Μπιουκάναν. 

Η πρώτη φάση για την οποία διαμαρτύρονται οι Καναδοί σημειώθηκε στο 14΄, όταν και ο Φερτόνχεν ανέτρεψε τον Μπιουκάναν, όμως, διαιτητής και VAR, αντί για πέναλτι υπέδειξαν λανθασμένα οφσάιντ (καθώς η μπάλα επέστρεψε από τον Αζάρ). Ο Μπατσουαγί προειδοποίησε για πρώτη φορά την άμυνα του Καναδά στο 23΄. Στο 38΄ οι παίκτες του Χέρντμαν ζήτησαν και πάλι πέναλτι, όταν ο Λαριέα δέχτηκε μαρκάρισμα από τον Βίτσελ, μέσα στη μεγάλη περιοχή. Αντί για πέναλτι, όμως, δέχτηκαν την «ψυχρολουσία» στο 44΄, με τον Μπατσουαγί να ανοίγει το σκορ με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή. 

Οι προσπάθειες των παικτών του Καναδά να φτάσουν στην ισοφάριση στο δεύτερο ημίχρονο αποδείχτηκαν άκαρπες, καθώς ο Κουρτουά συνέχισε να είναι ανίκητος, ενώ το Βέλγιο βελτίωσε την απόδοση του μετά το 65ο λεπτό και διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι. 

Στη επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει το Μαρόκο (27/11) και η νίκη του «πληρώνει» 2.00, ενώ ο Καναδάς είναι το αουτσάιντερ κόντρα στην Κροατία (27/11), καθώς την επικράτηση του τη βρίσκουμε στο 3.55.  

Βέλγιο (Ρ. Μαρτίνεθ): Κουρτουά, Ντεντόνκερ, Αλντερβάιρελντ, Βερτόνχεν, Καστάνιε, Βίτσελ, Τίλεμανς (46' Ονάνα), Καράσκο (46' Μενιέ), Ντε Μπρόινε, Αζάρ (62' Τροσάρ), Μπατσουαγί (78' Οπέντα)

Καναδάς (Τζ. Χέρντμαν): Μπόριαν, Τζόνστον, Βιτόρια, Μίλερ, Εουστάκιο (81' Οσόριο), Χόιλετ (58' Λάριν), Μπιουκάναν (81' Μίλαρ), Χάτσινσον (58' Κονέ), Ντέιβις, Ντέιβιντ, Λαρέγια (74' Αντεκούγκμπι)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet