ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Ζ' ΟΜΙΛΟΣ: ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΤΟ... ΔΕΞΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΒΕΤΟΥΣ

Μουντιάλ 2022 Ζ' Όμιλος: Ξεκίνημα με το... δεξί για τους Ελβετούς

Το γκολ του Εμπολό στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ήταν αρκετό για την ομάδα του Γιακίν. MVP της αναμέτρησης ο Ελβετός πορτιέρε, Γιαν Σόμερ. 

Το γκολ του Εμπολό στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ήταν αρκετό για την ομάδα του Γιακίν. MVP της αναμέτρησης ο Ελβετός πορτιέρε, Γιαν Σόμερ. 

24/11/2022 - 14:00
Γιάννης Κουτρουμάνης on facebook
Γιάννης Κουτρουμάνης on instagram
Γιάννης Κουτρουμάνης on twitter_v2
 
nhtdx.jpg

Η Ελβετία πήρε τη νίκη κόντρα στο Καμερούν με 1-0 και ξεκίνησε δυνατά την παρουσία της στον έβδομο όμιλο. Να θυμίσουμε πως εκεί βρίσκονται επίσης οι Βραζιλία και Σερβία, με την μεταξύ τους αναμέτρηση να έχει οριστεί για απόψε στις 21:00.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, το πρώτο ημίχρονο προσέφερε ελάχιστες καλές στιγμές, με καλύτερη να αναδεικνύεται η επέμβαση του Σόμερ σε ατομική προσπάθεια του Τσούπο - Μοτίνγκ μετά από αντεπίθεση των Καμερουνέζων. Ο αιφνιδιασμός στην επανάληψη ήταν άμεσος για τους «γηπεδούχους», με τον Εμπολό να σημαδεύει σωστά στο 48' με προσπάθεια μέσα από τη μικρή περιοχή και μετά από γύρισμα του Σερντάν Σακίρι

Σούπερ Τριπλό Δώρο* στο Pamestoixima.gr Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μάλιστα, ο 25χρονος επιθετικός της Μονακό δεν πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε, καθώς γεννήθηκε στη χώρα του Καμερούν και θέλησε με αυτόν τον τρόπο να εκφράσει τον σεβασμό του στη γενέτειρά του.  

Στο 66' η Ελβετία έφτασε κοντά σε ένα δεύτερο τέρμα με τον Βάργκας, αλλά ο Ονάνα είχε την απάντηση και κράτησε το 1-0. Έτσι λοιπόν, από τη στιγμή του γκολ και μέχρι το σφύριγμα της λήξης, η Ελβετία διατήρησε τον ρυθμό του ματς, παίρνοντας τους τρεις σημαντικούς βαθμούς. 

Οι συνθέσεις:

Ελβετία: Ζόμερ, Βίντμερ, Ακάνζι, Ελβέντι, Ροντρίγκες, Φρόιλερ, Τζάκα, Σακίρι (72' Οκαφόρ), Σο (72' Φρέι), Βάργκας (81' Ρίντερ), Εμπολό (72' Σεφέροβιτς).

Καμερούν: Ονανά, Ενγκοράν, Τολό, Καστελέτο, Ενκουλού, Γκουέ, Ανγκουίσα, Ονγκλά (68' Οντούα), Εκαμπί (74' Ενκουντού), Εμπεουμό (82' Ενγκμαλέου), Τσουπό-Μοτίνγκ (74' Αμπουμπακάρ).

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet