PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Ζ΄ ΟΜΙΛΟΣ : Ο ΡΙΤΣΑΡΛΙΣΟΝ ΧΟΡΕΨΕ ΣΑΜΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΓΡΙΕΜΕΝΗ» ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Μουντιάλ 2022 Ζ΄ Όμιλος : Ο Ριτσάρλισον χόρεψε σάμπα για την «αγριεμένη» Βραζιλία

Η «Σελεσάο» πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο και με ηγέτη και σκόρερ τον επιθετικό της Τότεναμ, επικράτησε με 2-0 επί της Σερβίας και έδειξε ότι ήρθε για να πρωταγωνιστήσει στη διοργάνωση. 

 

Η «Σελεσάο» πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο και με ηγέτη και σκόρερ τον επιθετικό της Τότεναμ, επικράτησε με 2-0 επί της Σερβίας και έδειξε ότι ήρθε για να πρωταγωνιστήσει στη διοργάνωση. 

 

Sentragoal Team
Sentragoal Team
24 Νοεμβρίου 2022 - 23:48
24/11/2022 - 23:48
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
brazil.jpg

Πως να μην θεωρείται πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου η Βραζιλία, με εμφανίσεις σαν και αυτή του δευτέρου ημιχρόνου; Με απόλυτο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης τον Ριτσάρλισον, που σκόραρε δυο φορές (το δεύτερο του γκολ ήταν φανταστικό) η Σελεσάο επικράτησε με 2-0 επί της Σερβίας και έπεισε και τους πιο δύσπιστους, ότι ήρθε για μεγάλα πράγματα στο Κατάρ. Να κατακτήσει, δηλαδή, τον τίτλο… Αντίθετα, λίγα πράγματα από τη Σερβία, στην οποία ξεκίνησε βασικός ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς. 

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα δυο γκολ που σημείωσε η Βραζιλία, προσθέστε και δυο δοκάρια, αλλά και διαστήματα, στο δεύτερο μισό του αγώνα, που έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο. Τα πράγματα, βέβαια, δεν ήταν τόσο εύκολα για τη «Σελεσάο» στο πρώτο ημίχρονο. Είχε μεν, τον έλεγχο του αγώνα και την κατοχή της μπάλας, δυσκολευόταν, όμως, να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα της Σερβίας. Στο 13΄, βέβαια, ο Νειμάρ έφτασε κοντά στο να πετύχει το γκολ της διοργάνωσης, με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, όμως, έσωσε την εστία του.  

Στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης, ήταν λες και η Βραζιλία γύρισε τον «διακόπτη». Έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο και φαινόταν ότι ήταν ζήτημα χρόνου να πετύχει γκολ. Στο 62΄ ο τερματοφύλακας της Σερβίας «νίκησε» τον Βινίσιους, όμως, ο Ριτσάρλισον έγινε κάτοχος της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα. Δυο λεπτά νωρίτερα, η Σερβία είχε σωθεί από το δοκάρι, σε σουτ του Σάντρο. Στο 70΄ ο Πάβλοβιτς έχασε την καλύτερη ευκαιρία για την ομάδα του, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Ριτσάρλισον με γκολ – «ποίημα», διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Οι Βραζιλιάνοι θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλα τέρματα, καθώς είχαν δοκάρι στο 82΄ με τον Κασεμίρο και άλλες ευκαιρίες, αλλά τελικά το ματς έληξε με το τιμητικό -με βάση την εικόνα του αγώνα- για τους Σέρβους, 2-0. 

Η Βραζιλία είναι το απόλυτο φαβορί και στο επόμενο παιχνίδι της (28/11), κόντρα στην Ελβετία, σε απόδοση 1.37, ενώ η νίκη της Σερβίας επί του Καμερούν (28/11) πληρώνει 1.70

Βραζιλία (Τίτε): Άλισον, Ντανίλο, Σάντρο, Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος, Κασεμίρο, Πακετά (75’ Φρεντ), Ραφίνια (87’ Μαρτινέλι), Ριτσάρλισον (79’ Ζεσούς), Βινίσιους (75’ Ροδρίγο), Νεϊμάρ (80’ Άντονι)

Σερβία (Ντ. Στόικοβιτς): Β.Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Πάβλοβιτς, Μιλένκοβιτς, Βελίκοβιτς, Γκουντέλι (57’ Ράντονιτς), Ζίβκοβιτς (57’ Ίλιτς), Μλαντένοβιτς (66’ Βλάχοβιτς), Λούκιτς (66’ Λάζοβιτς), Σ. Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, Τάντιτς, Α.Μίτροβιτς (83′ Μακσίμοβιτς)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet