PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022: ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΣΤΟΝ ΥΜΝΟ ΤΟΥ ΙΡΑΝ

Μουντιάλ 2022: Έντονες αποδοκιμασίες των οπαδών στον ύμνο του Ιράν

Οι Ιρανοί φίλαθλοι αποδοκίμασαν τον εθνικό τους ύμνο σε μια κίνηση διαμαρτυρίας για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα τους.

Οι Ιρανοί φίλαθλοι αποδοκίμασαν τον εθνικό τους ύμνο σε μια κίνηση διαμαρτυρίας για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα τους.

Sentragoal Team
Sentragoal Team
25 Νοεμβρίου 2022 - 12:47
25/11/2022 - 12:47
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
AP22325462070182-e1669038542533 - Αντιγραφή.jpg

Το Ιράν κοντράρεται με την Ουαλία στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Μουντιάλ στο Κατάρ, με όλα τα φώτα ωστόσο να στρέφονται στους Ιρανούς παίκτες που στην πρεμιέρα τους δεν τραγούδησαν τον εθνικό τους ύμνο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Στο σημερινό παιχνίδι βέβαια η ομάδα των Μοχαμαντί και Χατζισαφί, έψαλαν κανονικά τον ύμνο της πατρίδας τους, με το κοινό βέβαια να αποδοκιμάζει έντονα κατά τη διάρκεια της ανάκρουσής του.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σημειώνεται πως, η ιρανική κυβέρνηση λειτουργώντας με δεσποτικό και ολοκληρωτικό τρόπο, παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα, γεγονός που πυροδότησε την εξέγερση των Ιρανών μετά τη δολοφονία της νεαρής Μαχσά Αμίνι από την αστυνομία των ηθών, λόγω του ότι η χιτζάμπ της δεν κάλυπτε πλήρως το κεφάλι της.

Μάλιστα, πριν από μερικές ημέρες ο άσος της ΑΕΚ, Εχσάν Χατζισαφί, είχε στηλιτεύσει την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα του, δεχόμενος τα εύσημα του BBC, καθώς και ολόκληρης της ποδοσφαιρικής κοινότητας.

«Πρέπει να αποδεχθούμε πως η κατάσταση στη χώρα μας δεν είναι καλή και πως ο λαός μας δεν είναι χαρούμενος. Βρισκόμαστε εδώ αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να γίνουμε η φωνή του ή δεν πρέπει να τον σεβαστούμε. Όσα έχουμε είναι απ’ αυτούς. Πρέπει να παλέψουμε.

Πρέπει να αγωνιστούμε καλά και να χαρίσουμε στον γενναίο Ιρανικό λαό ένα καλό αποτέλεσμα. Ελπίζω η κατάσταση να αλλάξει, να γίνουν αυτά για τα οποία ελπίζουν οι άνθρωποι» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet