PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ breadcrumbs arrow MΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Α' ΟΜΙΛΟΣ: Η ΣΕΝΕΓΑΛΗ ΕΒΑΛΕ ΒΑΣΕΙΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΜΕ «ΤΡΙΑΡΑ» ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ

Mουντιάλ 2022 Α' Όμιλος: Η Σενεγάλη έβαλε βάσεις πρόκρισης με «τριάρα» στο Κατάρ

Η Σενεγάλη επικράτησε με 3-1 του βελτιωμένου Κατάρ για τη 2η αγωνιστική του Α' Ομίλου και μπήκε στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Η Σενεγάλη επικράτησε με 3-1 του βελτιωμένου Κατάρ για τη 2η αγωνιστική του Α' Ομίλου και μπήκε στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Sentragoal Team
Sentragoal Team
25 Νοεμβρίου 2022 - 18:03
25/11/2022 - 18:03
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
senegal.png

Παρά την εμφανώς βελτιωμένη εικόνα του Κατάρ που σημείωσε τις πρώτες του τελικές στο φετινό Μουντιάλ, η Σενεγάλη του Αλιού Σισέ, άντεξε κόντρα στους διοργανωτές και πήρε το σημαντικό τρίποντο (3-1), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Α' Ομίλου.

Σημειώνεται πως, την τελευταία στροφή των ομίλων, οι Αφρικανοί αντιμετωπίζουν το Εκουαδόρ (29/11, 17:00), ενώ το σύνολο του Σάντσεθ την Ολλανδία (29/11, 17:00). 

Ο αγώνας:

Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, η Σενεγάλη κρατούσε και κυκλοφορούσε περισσότερο την μπάλα, προσπαθώντας να δημιουργήσει μια μεγάλη φάση για γκολ. Στο 24' σημειώθηκε η πρώτη μεγάλη στιγμή για τους Σενεγαλέζους, με σουτ του Ντιατά που βρήκε δίπλα από το δοκάρι του Μεσάλ. Το ποδόσφαιρο κυριαρχίας των Αφρικανών, επισφραγίστηκε στο 41' όταν μετά από τραγικό λάθος του Κουκί, ο Ντιά έκλεψε την μπάλα και εκτέλεσε για το 1-0.

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ντιεντού με μια φοβερή κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γιάκομπς, έκανε το 2-0 για τη Σενεγάλη. Στο 61' καταγράφτηκε η πρώτη τελική για το Κατάρ σε ολόκληρη τη διοργάνωση, με ένα μακρινό σουτ του Αμπντουλκαρίμ Χασάν να περνάει δίπλα από την εστία του Μεντί.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έξι λεπτά αργότερα ακολούθησε μια ακόμη καλή στιγμή για τους Καταριανούς, με τον Μοχαμάντ να κάνει προβολή και τον Μεντί να απομακρύνει με δυσκολία. Στο 78' μετά από γέμισμα του Μοχαμάντ, ο Μουντάρι έπιασε την κεφαλιά και μείωσε σε 2-1 για το Κατάρ. Η χαρά ωστόσο για τους διοργανωτές δεν κράτησε για πολύ, καθώς στο 84' οι Σενεγαλέζοι πέτυχαν το τρίτο τέρμα τους, με πλασέ του Μπαρσάμ στην περιοχή.

Ακολούθησαν δύο καλές φάσεις για το Κατάρ στο 89' με σουτ του Αχμέντ και στο 90+5' με ατομική προσπάθεια του Αλί, που δεν κατάφεραν βέβαια να μετουσιωθούν σε γκολ, με τη λήξη της αναμέτρησης να βρίσκει μεγάλους νικητές τους Σενεγαλέζους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κατάρ (3-5-2): Μπαρσάμ, Μιγκέλ, Μοχάμεντ, Κούκι, Χασάν, Αχμέντ, Μπουντιάφ, Αλ Χαϊντός, Μαντιμπό, Αλί, Αφίφ.

Σενεγάλη (4-2-3-1): Μεντί, Σαμπαλί, Κουλιμπαλί, Γιάκομπς, Ντιαλό, Γκέιγ, Μεντί, Ντιατά, Ντιεντιού, Σαρ, Ντιά.

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet