PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Α’ ΟΜΙΛΟΣ: ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΛΕΕΙ Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ!

Μουντιάλ 2022 Α’ Όμιλος: Και πάλι καλά να λέει η Ολλανδία!

Μπορεί η Ολλανδία να πήρε από νωρίς το προβάδισμα, όμως το Εκουαδόρ ήταν εξαιρετικό και θα μπορούσε να φέρει τα πάνω κάτω, με το τελικό 1-1 να αφήνει σίγουρα ικανοποιημένους τους «οράνιε»!

Μπορεί η Ολλανδία να πήρε από νωρίς το προβάδισμα, όμως το Εκουαδόρ ήταν εξαιρετικό και θα μπορούσε να φέρει τα πάνω κάτω, με το τελικό 1-1 να αφήνει σίγουρα ικανοποιημένους τους «οράνιε»!

Sentragoal Team
Sentragoal Team
25 Νοεμβρίου 2022 - 20:19
25/11/2022 - 20:19
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
ollandia-ekouador_195441.jpg

Ο αγώνας:

Είναι από τις περιπτώσεις που ο «μεγάλος»… βρήκε τον μάστορά του από τον μικρότερο. Η Ολλανδία δεν επιβεβαίωσε σε κανένα σημείο του αγώνα ότι είχε τη δύναμη να κοντράρει το Εκουαδόρ, με το τελικό 1-1 σίγουρα αφήνει δυσαρεστημένη την ομάδα της Λατινικής Αμερικής.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μάλιστα, οι «οράνιε» ήταν αυτοί που είχαν το μομέντουμ με το γκολ του Γκάκπο στο 6’. Όλοι περίμεναν ότι αφού απέβαλλαν το άγχος τόσο νωρίς, θα είχαν τον τρόπο να δώσουν το ρυθμό τους στο παιχνίδι και να φτάσουν – αν όχι άνετα, σίγουρα όμως- στη νίκη!

Το αντίθετο ακριβώς. Και αυτό διότι το Εκουαδόρ φανέρωσε σε ακόμη ένα ματς, μετά τον αγώνα της πρεμιέρας απέναντι στο Κατάρ (του ακυρώθηκε γκολ), ότι έχει το χαρακτήρα να ανταπεξέλθει σε κάθε λογής αγωνιστική… αναποδιά. Παρόλο, λοιπόν, που οι περισσότεροι περίμεναν ότι θα… έχαναν την μπάλα και θα υποτάσσονταν άνετα στους Ολλανδούς, οι Λατινοαμερικάνοι έκαναν ολικό restart και συνέχισαν το παιχνίδι όντας απόλυτοι κυρίαρχοι.

Σωρηδόν ευκαιρίες, αλλά και επιπλέον αξιόλογες στιγμές, ήταν η εικόνα του αγώνα, με τους παίκτες του Φαν Χάαλ να μοιάζουν κυριολεκτικά ανήμποροι, αλλά και τυχεροί που βάσει της εικόνας τους είχαν ακόμη το προβάδισμα.

Και αυτό όμως το έχασαν από το 49’, όταν ο Βαλένσια εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε και έφερε το ματς στα ίσα, φτάνοντας ήδη στα 3 προσωπικά γκολ στη διοργάνωση. Στα εναπομείναντα λεπτά οι Ολλανδοί πάσχιζαν να αποφύγουν την ανατροπή, ενώ οι άσοι του Εκουαδόρ… να την ολοκληρώσουν, έχοντας μάλιστα και δοκάρι. Εν τέλει καμία από τις νέες ευκαιρίες δεν αξιοποιήθηκε, με το 1-1 να παραμένει έως το τελικό σφύριγμα.

Με το αποτέλεσμα αυτό η Ολλανδία παρέμεινε στην πρώτη θέση του Α’ Ομίλου με 4 πόντους, όσους έχει το Εκουαδόρ, ενώ στην τρίτη θέση με 3 πόντους βρίσκεται από σήμερα και η Σενεγάλη, που νωρίτερα επικράτησε του Κατάρ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολλανδία (Λουίς Φαν Χάαλ, 3-5-2): Νόπερτ, Τίμπερ, Φαν Ντάικ, Ακέ, Ντάμφρις, Κούπμαϊνερς (80’ Ντε Ρουν), Ντε Γιονγκ, Μπλιντ, Κλάασεν (69’ Μπέργκχαους), Μπέργκβαϊν (46’ Ντεπάι), Χάκπο (79’ Βέγκχορστ).

Εκουαδόρ (Γκουστάβο Άλβαρο, 3-4-3): Γκαλίντες, Πορόσο, Τόρες, Ινκαπιέ, Πρεσιάδο, Μέντες, Καϊσέδο, Εστουπινιάν, Πλάτα, Εστράδα (74’ Σαρμιέντο), Βαλένσια (88’ Ιμπάρα).

Η μάχη για την πρόκριση στην επόμενη φάση, λοιπόν, συνεχίζεται! Οι Ολλανδοί έχουν το πάνω χέρι, για πρώτη ή και δεύτερη θέση, αφού στο τελευταίο ματς των ομίλων αντιμετωπίζουν το αδύναμο Κατάρ. Ο άσος των «οράνιε» πληρώνει χαμηλά, στο 1.16, με το Χ να ακολουθεί στο υψηλό 7.25 και το διπλό των διοργανωτών με το ακραίο 19.00! Στο άλλο ματς που έχει χαρακτήρα… do or die, ο Ισημερινός έχει σύμφωνα με τους book το πρώτο λόγο, με την τιμή του άσου να φτάνει το 2.50, της ισοπαλίας στο 3.10 και το διπλό των Σενεγαλέζων στο 3.05.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet