PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 B’ ΟΜΙΛΟΣ: «ΜΠΛΟΚΟ» ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ!

Μουντιάλ 2022 B’ Όμιλος: «Μπλόκο» στην Αγγλία από τις ΗΠΑ!

Την ευκαιρία να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Μουντιάλ έχασε η Αγγλία, που ήρθε ισόπαλη χωρίς σκορ (0-0) με τις εξαιρετικές ΗΠΑ. Οι Αμερικανοί κατέγραψαν την κορυφαία φάση του αγώνα, με το δοκάρι του Πούλισικ στο 33’.

Την ευκαιρία να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Μουντιάλ έχασε η Αγγλία, που ήρθε ισόπαλη χωρίς σκορ (0-0) με τις εξαιρετικές ΗΠΑ. Οι Αμερικανοί κατέγραψαν την κορυφαία φάση του αγώνα, με το δοκάρι του Πούλισικ στο 33’.

Sentragoal Team
Sentragoal Team
25 Νοεμβρίου 2022 - 23:00
25/11/2022 - 23:00
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Fib9faGXwAACXhv.jpg

Ο αγώνας

Η Αγγλία είχε την… στατιστική υπεροχή, οι ΗΠΑ όμως κέρδισαν τις εντυπώσεις στο δεύτερο ημίχρονο, τόσο σε επίπεδο αντίδρασης στην τακτική των αντιπάλων, αλλά και σε επίπεδο ευκαιριών. Όπως αναμενόταν, λοιπόν, τα «τρία λιοντάρια» επέβαλλαν από νωρίς το ρυθμό τους με το γνωστό, υπομονετικό passing game, αναζητώντας τον τρόπο για να κάνουν τη ζημιά. Στο 10’ παραλίγο να το πετύχουν με τον Μπέλιγχαμ, χωρίς όμως αποτέλεσμα, όπως κι στο 45’ με το σουτ του Μάουντ που απέκρουσε ο Τέρνερ.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από την άλλη, οι ΗΠΑ ήταν η ευχάριστη έκπληξη, αφού πέραν του εξαιρετικού στησίματος στο γήπεδο, έδειξαν και διαβασμένοι, αλλά και αποφασισμένοι να ξεκολλήσουν από το πιεστικό ματς των Άγγλων. Μάλιστα από το 30’ και μετά έχασαν σημαντικές στιγμές για να ανοίξουν το σκορ, με κορυφαία το οριζόντιο δοκάρι που είχε ο Πούλισικ με σουτ εντός περιοχής στο 33’.

Πάνω κάτω ίδια εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο, με την Αγγλία να πιέζει και τις ΗΠΑ να βρίσκουν συνεχώς τρόπο να σπάσουν την τακτική και μάλιστα να φέρουν επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Πίκφορντ.

Η είσοδος του Γκρίλις στο 68’ ανέβασε την Αγγλία, η οποία έγινε πιο απειλητική – εκμεταλλευόμενη και την κούραση που έβγαζε σταδιακά η αντίπαλος. Και πάλι όμως, η καθαρή σκέψη στην τελική προσπάθεια έλειψε, με αποτέλεσμα να μην αλλάξει τίποτα μέχρι και την συμπλήρωση των 90’.

Με το αποτέλεσμα αυτό η Αγγλία έμεινε στην κορυφή του ομίλου με 4 πόντους. Το Ιράν ακολουθεί με 3, οι ΗΠΑ με 2 και στον πάτο η Ουαλία με 1 πόντο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αγγλία: Πίκφορντ, Σο, Μαγκουάιρ, Στόουνς, Τρίπιερ, Ράις, Μπέλιγχαμ (68’ Χέντερσον), Στέρλινγκ (68’ Γκρίλις), Μάουντ, Σακά, Κέιν.

ΗΠΑ: Tέρνερ, Ντεστ (78’ Μουρ), Ζίμερμαν, Ριμ, Ρόμπινσον, ΜακΚένι (77’ Άαρονσον), Άνταμς, Μουσά, Γουεά (83’ Ρέινα), Πούλισικ, Ράιτ (83’ Σάρτζεντ).

Στα ματς της τελευταίας αγωνιστικής, η Αγγλία αντιμετωπίζει την Ουαλία, στο μεγάλο βρετανικό ντέρμπι που βρίσκει τους παίκτες του Σάουθγκεϊτ έτοιμους για πρόκριση (εφόσον επικρατήσει η λογική και δεν ηττηθούν με τέσσερα γκολ και πάνω). Απόλυτο φαβορί τα «τρία λιοντάρια», με τη νίκη τους να αγγίζει το 1.40 , έναντι του 4.50 της ισοπαλίας και του 8.75 του διπλού. Στο άλλο ματς, Ιράν και ΗΠΑ θα τα δώσουν όλα για τη 2η θέση του ομίλου. Και εδώ οι Αμερικανοί έχουν τον πρώτο λόγο σύμφωνα με τους book, με τη νίκη τους να προσφέρεται σε απόδοση 1.91. Ψηλότερα στο 3.40 η ισοπαλία και ακόμη πιο ψηλά, στο 4.25 η νίκη των Ιρανών.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet