«ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ» PROMO CODE ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Δ’ ΟΜΙΛΟΣ: «ΚΑΘΑΡΙΣΕ» ΠΡΟΚΡΙΣΗ… ΚΑΙ ΔΑΝΙΑ Ο ΕΜΠΑΠΕ!

Μουντιάλ 2022 Δ’ Όμιλος: «Καθάρισε» πρόκριση… και Δανία ο Εμπαπέ!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κιλιάν Εμπαπέ, η Γαλλία νίκησε 2-1 την Δανία και έγινε η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους «16» του Μουντιάλ!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κιλιάν Εμπαπέ, η Γαλλία νίκησε 2-1 την Δανία και έγινε η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους «16» του Μουντιάλ!

Sentragoal Team
Sentragoal Team
26 Νοεμβρίου 2022 - 20:09
26/11/2022 - 20:09
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
mpabe.jpg

Ο μεγάλος σταρ των «τρικολόρ» έδωσε τις επιθετικές λύσεις που αναζητούσε η ομάδα του, καθαρίζοντας ουσιαστικά μόνος τους αξιόμαχους Δανούς, αλλά και την υπόθεση πρόκριση στα νοκ – άουτ της διοργάνωσης.

Σούπερ Τριπλό Δώρο* στο Pamestoixima.gr Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο αγώνας:

Στο πρώτο ημίχρονο οι Γάλλοι έδειξαν ξεκάθαρα… ποιος είναι το αφεντικό. Γκολ μπορεί να μη σημείωσαν, όμως κατόρθωσαν στο μεγαλύτερο διάστημα του 45λεπτου να επιβάλλουν το δικό τους ρυθμό και να ελέγξουν το ματς. Ευκαιρίες δημιούργησαν, όμως για κακή τους τύχη καμία από αυτές δεν έφερε το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Από τη μεριά τους οι Δανοί… κάπως πιο υποτονικοί, δεν είχαν πολλά να επιδείξουν στο επιθετικό κομμάτι. Για την ακρίβεια τελείωσαν το ημίχρονο με μία τελική προσπάθεια, ενδεικτικό της επιλογής τους να περιορίσουν αρχικά τους Γάλλους και να «τελειώσουν» το ρυθμό τους.

Αντίθετα, το δεύτερο μέρος ήταν και πιο απολαυστικό και πιο θεαματικό. Οι Γάλλοι ήταν αυτοί που μπήκαν ξανά πιο δυνατά στο γήπεδο και πήραν εν τέλει το προβάδισμα με το όμορφο γκολ του Εμπαπέ στο 61’. Σε μία… έκλαμψη της στιγμής, ωστόσο, η Δανία κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα πολύ γρήγορα, χάρη στην κεφαλιά του Κρίστενσεν στο 68’.

Ακολούθησε ένα τρομερό 20λεπτο από τις δύο ομάδες, με «τρελό» ρυθμό στο ματς και εκατέρωθεν ευκαιρίες. Και η Γαλλία μπορούσε να προηγηθεί ξανά, αλλά και η Δανία να φέρει τούμπα την αναμέτρηση. Εν τέλει αυτό που υπερίσχυσε ήταν το … μέταλλο των εν ενεργεία Παγκόσμιων Πρωταθλητών και κυρίως του Εμπαπέ, ο οποίος στο 87’ έλυσε το γόρδιο δεσμό και με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έδωσε τη νίκη – πρόκριση στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΓΑΛΛΙΑ: Γιορίς, Κουντέ, Βαράν (75' Κονατέ), Ουπαμεκανό, Τεό Ερναντέζ, Τσουαμενί, Ραμπιό, Ντεμπελέ (75' Κομάν), Γκριεζμάν (90' Φοφανά), Εμπαπέ, Ζιρού (63' Τουράμ)

ΔΑΝΙΑ: Σμάιχελ, Άντερσεν, Νέλσον, Αντρέας Κρίστενσεν, Μάλε, Έρικσεν, Ράσμους Κρίστενσεν (90' Μπα), Χόιμπιεργκ, Ντάμσγκααρντ (74' Ντόλμπεργκ), Κορνέλιους (46' Μπρέθγουεϊτ), Λίνστρεμ (85' Νόργκααρντ).

Στην τελευταία αγωνιστική, η Γαλλία αντιμετωπίζει την Τυνησία, σε ένα ματς τυπικής διαδικασίας για τους «τρικολόρ», όχι όμως και την αντίπαλο. Η νίκη των Γάλλων πληρώνει με απόδοση 1.58, η ισοπαλία φτάνει το 3.75, ενώ η νίκη της Τυνησίας αγγίζει το υψηλό 6.50. Στο άλλο ματς του ομίλου, η Δανία είναι και εκείνη το μεγαλο φαβορί απεναντι στην Αυστραλία. Η νίκη της φτάνει το 1.48, ο άσος των «καγκουρό» το 7.35, ενώ η ισοπαλία πιάνει την αξιόλογη τιμή του 4.15.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet