PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Γ’ ΟΜΙΛΟΣ: Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

Μουντιάλ 2022 Γ’ Όμιλος: Η Αργεντινή είναι εδώ!

Η Αργεντινή… όρθωσε ανάστημα, νίκησε 2-0 το Μεξικό χάρη στα εξαιρετικά γκολ των Μέσι- Έντσο Φερνάντεζ και μπήκε ξανά δυνατά στο κόλπο της πρόκρισης για τους «16» του Μουντιάλ! Πρώτοι 3 βαθμοί για την «αλμπισελέστε» στη φετινή διοργάνωση, που την ανέβασαν στην 2η θέση του γκρουπ.

Η Αργεντινή… όρθωσε ανάστημα, νίκησε 2-0 το Μεξικό χάρη στα εξαιρετικά γκολ των Μέσι- Έντσο Φερνάντεζ και μπήκε ξανά δυνατά στο κόλπο της πρόκρισης για τους «16» του Μουντιάλ! Πρώτοι 3 βαθμοί για την «αλμπισελέστε» στη φετινή διοργάνωση, που την ανέβασαν στην 2η θέση του γκρουπ.

Sentragoal Team
Sentragoal Team
26 Νοεμβρίου 2022 - 22:57
26/11/2022 - 22:57
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
messsi.jpg

Ο αγώνας:

Στο πρώτο ημίχρονο είδαμε εν μέρει όσα περιμέναμε. Και πάθος και ένταση και δυνατές μονομαχίες. Όχι όμως αξιόλογες στιγμές και κυρίως γκολ. Κακά τα ψέματα. Ήταν τέτοια η κρισιμότητα του αποψινού ματς και για τις δύο ομάδες, που στις περισσότερες των περιπτώσεων αυτό που κυριάρχησε ήταν ο φόβος και το άγχος.

Σούπερ Τριπλό Δώρο* στο Pamestoixima.gr Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τόσο η Αργεντινή, όσο και το Μεξικό δεν άφησαν καμία την άλλη να κάνει παιχνίδι. Ήθελαν και οι δύο να πάρουν το ματς, όσο και οι δύο να… καταστρέψουν η μία το ρυθμό της άλλης. Αυτό μοιραία συνέθεσε ένα σκηνικό που πέραν από σκληρές μονομαχίες, αντιπροσωπευτικές του χαρακτήρα των δύο ομάδων, δεν είδαμε κάτι άλλο στο πρώτο μέρος. Οι Μεξικανοί έψαχναν μονίμως την κόντρα. Ο Ντι Μαρία προσπαθούσε να ανοίξει την πολυπρόσωπη αμυντική τους γραμμή και ο Μέσι ήταν αποκομμένος από όλους. Μηδέν σε όλα.

Πανομοιότυπη εικόνα και στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, με μία τεράστια όμως διαφορά. Η Αργεντινή παρέμενε πιεστική, αλλά από ένα σημείο και έπειτα επικράτησε κατά κράτος των Μεξικανών. Τα πάντα, μάλιστα, έγιναν πιο ονειρικά για την ίδια, όταν στο 64’ ο Λίο Μέσι έλυσε το γόρδιο δεσμό και με το καταπληκτικό, συρτό του σουτ έξω από την  περιοχή άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, απαλλάσσοντάς την από το άγχος.

Με φανερά αναπτερωμένο ηθικό, η «αλμπισελέστε» δεν επαναπαύθηκε στο υπέρ της σκορ, παρά το γεγονός ότι το Μεξικό αναγκάστηκε να πρεσάρει περισσότερο. Ακόμη και έτσι, η Αργεντινή έψαχνε τον τρόπο να βρει το δεύτερο γκολ που θα τελείωνε το ματς, διατηρώντας το δυνατό της τέμπο στην αναμέτρηση. Και για καλή της τύχη το βρήκε! Στο 87’ ο νεοεισελθών Έντσο Φερνάντεζ έγινε κάτοχος της μπάλας και με μία εξαιρετική κίνηση, αλλά και ένα ακόμη καλύτερο τελείωμα έγραψε το 2-0 και κλείδωσε το πολύτιμο τρίποντο.

Με το αποτέλεσμα αυτό, η κάτοχος του Κόπα Αμέρικα ανέβηκε στη 2η θέση του γκρουπ με 3 βαθμούς, όσους έχει και η Σαουδική Αραβία. Την κορυφή απολαμβάνει η Πολωνία με 4 πόντους, ενώ στην τελευταία θέση… υποχώρησε το Μεξικό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αργεντινή (4-2-3-1): Ε. Μαρτίνεζ, Μοντιέλ (63’ Μολίνα), Οταμέντι, Λ. Μαρτίνεζ, Ακούνια, Ντε Πολ,  Κουίντο Ροντρίγκεζ (57’ Ε. Φερνάντεζ), Ντι Μαρία (69’ Ρομέρο), Μέσι, Μακ – Άλιστερ (69’ Παλάσιος), Λαουτάρο Μαρτίνεζ (63΄Αλβάρεζ).

Μεξικό (3-5-2): Οτσόα, Μόντες, Αραούχο, Μοντένο, Άλβαρες (66’ Χιμένεθ), Ερέρα, Κουαδράδο (46’ Γκουτιέρες), Τσάβες, Γκαλιάρδο, Λοζάνο (73’ Αλβαράδο), Βέγκα (66’ Αντούνια).

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet