COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Ε΄ ΟΜΙΛΟΣ: ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΤΑ «ΠΑΝΤΣΕΡ»

Μουντιάλ 2022 Ε΄ όμιλος: Σε τροχιά πρόκρισης τα «Πάντσερ»

H Γερμανία έμεινε «ζωντανή» με το γκολ του Φούλκρουγκ (83΄), που ισοφάρισε αυτό του Μοράτα, με το οποίο οι Ισπανοί είχαν προηγηθεί στο 62΄, στο ντέρμπι της 2ης  αγωνιστικής του πέμπτου ομίλου της διοργάνωσης. 

H Γερμανία έμεινε «ζωντανή» με το γκολ του Φούλκρουγκ (83΄), που ισοφάρισε αυτό του Μοράτα, με το οποίο οι Ισπανοί είχαν προηγηθεί στο 62΄, στο ντέρμπι της 2ης  αγωνιστικής του πέμπτου ομίλου της διοργάνωσης. 

Sentragoal Team
Sentragoal Team
27 Νοεμβρίου 2022 - 23:49
27/11/2022 - 23:49
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
germany.jpg

Αυτή τη φορά στο τέλος μπορεί να μη νίκησαν οι Γερμανοί, όπως είχε δηλώσει ο Λίνεκερ, όμως, έμειναν «ζωντανοί» (1-1) στη μάχη της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Βρέθηκαν, πάντως, με την πλάτη στον τοίχο, καθώς η Ισπανία δεν τους χαρίστηκε και προηγήθηκε με τον Μοράτα, όμως, ο Φούλκρουγκ έφερε το ματς στα ίσια και τις καρδιές εκατομμυρίων συμπατριωτών του στις… θέσεις τους.  Αν, έρθουν, μάλιστα, φυσιολογικά τα αποτελέσματα την 3η αγωνιστική και οι δυο σημερινοί μονομάχοι κερδίσουν, τότε θα προκριθούν «παρέα» στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. 

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι συγκινήσεις δεν έλειψαν από το ντέρμπι, με την Ισπανία να είναι καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του. H ομάδα του Ενρίκε έχασε σπουδαία ευκαιρία να πάρει προβάδισμα στο 23΄, όταν μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Όλμο, Νόιερ και δοκάρι σταμάτησαν την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα. Στην κεφαλιά του Ρούντιγκερ στο 40΄ δεν τη σταμάτησε κανένας, όμως, ο κεντρικός αμυντικός των Γερμανών υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ και το γκολ ακυρώθηκε. 

Ο Κίμιχ δεν κατάφερε να νικήσει τον Σιμόν στην πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μισού της αναμέτρησης. Στο 62΄ ο Μοράτα, όμως, δεν έχασε τη δική του ευκαιρία και μετά το γύρισμα του Άλμπα από αριστερά, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ για την Ισπανία. Η οποία θα μπορούσε να «καθαρίσει» το παιχνίδι στο 65΄, όμως, ο Ασένσιο, αστόχησε από πλεονεκτική θέση. 

Οι Γερμανοί δεν τα παράτησαν. Έχασαν σπουδαία ευκαιρία  στο 73΄ με τους Μουσιάλα και Γκνάμπρι και τελικά κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 83΄ με τον Φούλκρουγκ, που έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από την προσπάθεια του Σανέ και την παρέμβαση του Μουσιάλα. Το 1-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα και η Γερμανία θέλει τη νίκη (προσφέρεται στο 1.09) στο ματς (1/12) με την Κόστα Ρίκα, ενώ χρειάζεται και την «βοήθεια» της Ισπανίας, που αντιμετωπίζει την Ιαπωνία και η επικράτηση της «πληρώνει» 1.40


Ισπανία (Λ. Ενρίκε): Σιμόν, Άλμπα (82΄Μπαλντέ), Λαπόρτ, Ρόδρι, Καρβαχάλ, Μπούσκετς, Γκάβι (66' Γουίλιαμς), Πέδρι, Όλμο, Φεράν (54' Μοράτα), Ασένσιο (66' Κόκε)

Γερμανία (Χ. Φλικ): Νόιερ, Κέρερ (70' Κλόστερμαν), Ρούντιγκερ, Ζίλε, Ράουμ (87' Σλότερμπεκ), Κίμιχ, Γκορέτσκα, Γκνάμπρι (85' Χόφμαν), Γκιντογκάν (70' Σανέ), Μουσιάλα, Μίλερ (70' Φούλκουργκ)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet