«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Ζ' ΟΜΙΛΟΣ: ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΣΤΟ ΚΑΜΕΡΟΥΝ - ΣΕΡΒΙΑ

Μουντιάλ 2022 Ζ' Όμιλος: Μοιρασιά στο Καμερούν - Σερβία

Σε ένα παιχνίδι με έντονο ρυθμό και εκατέρωθεν φάσεις, Καμερούν και Σερβία μοιράστηκαν από έναν βαθμό (3-3), βάζοντας... φωτιά στην υπόθεση της πρόκρισης στον έβδομο όμιλο. Δύο ασίστ ο Ζίβκοβιτς, μία ο Ενκουλού.

Σε ένα παιχνίδι με έντονο ρυθμό και εκατέρωθεν φάσεις, Καμερούν και Σερβία μοιράστηκαν από έναν βαθμό (3-3), βάζοντας... φωτιά στην υπόθεση της πρόκρισης στον έβδομο όμιλο. Δύο ασίστ ο Ζίβκοβιτς, μία ο Ενκουλού.

Sentragoal Team
Sentragoal Team
28 Νοεμβρίου 2022 - 14:16
28/11/2022 - 14:16
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
μιτροωιψ.jpeg

Σε ένα χορταστικό ματς με έξι γκολ, Καμερούν και Σερβία έμειναν ισόπαλες, παίρνοντας από έναν βαθμό. Οι Σέρβοι έκαναν την ανατροπή από το 1-0 στο 3-1, με τα «λιοντάρια» να επιστρέφουν στη συνέχεια στο ματς, φέρνοντάς το στο τελικό 3-3.

Σημειώνεται πως, στα τελευταία παιχνίδια του 7ου ομίλου η Σερβία αντιμετωπίζει την Ελβετία (2/12, 21:00) και το Καμερούν τη «σελεσάο» (2/12, 21:00).

Ο αγώνας:

Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης η Σερβία ήταν εκείνη που είχε τον έλεγχο και την κυκλοφορία , σημειώνοντας με το... καλημέρα στο 11' δοκάρι με πλασέ του Μίτροβιτς. Στη συνέχεια της φάσης, ο Κόστιτς, «τσίμπησε» την μπάλα και σούταρε, στέλνοντας την άουτ. Στο 17' ήρθε μια ακόμη τεράστια ευκαιρία για τους Σέρβους, με τον Μίτροβιτς να απειλεί ξανά με δυνατό σουτ, λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι. Βέβαια, η απάντηση του Καμερούν δεν άργησε να έρθει, στο 19' με σουτ του Κούντε, ο οποίος πρωταγωνίστησε σε μια ακόμη φάση, από την οποία και προήλθε το πρώτο γκολ. Ειδικότερα, στο 29΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ του άσου του Ολυμπιακού, ο Καστελέτο έκανε την κίνηση στο δεύτερο δοκάρι και βρήκε δίχτυα με πλασέ για το 1-0.

Μετά το «σοκ» του γκολ, οι Σέρβοι προσπάθησαν να ανακτήσουν την μπάλα και την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τις προσπάθειες τους να καρποφορούν στο 46'. Συγκεκριμένα, προς το τέλος του πρώτου μέρους, ο Τάντιτς εκτέλεσε το φάουλ, ο Πάβλοβιτς έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Δύο λεπτά αργότερα, στο 45+3' ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς με σουτ λίγο έξω από την περιοχή, έδωσε.. αέρα δύο τερμάτων στη Σερβία, που πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ της 2-1.

Σούπερ Ενισχυμένη Προσφορά* Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης, οι Σέρβοι συνέχισαν το υψηλό τους τέμπο, μπαίνοντας δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, ψάχνοντας για το τρίτο γκολ, το οποίο ήρθε στο 53' με τον «καυτό» Μίτροβιτς μετά από ασίστ του Ζίβκοβιτς (3-1).

Στο 63' ο Αμπουμπακάρ με μια εκπληκτική λόμπα σκόραρε για το Καμερούν με το γκολ να ακυρώνεται αρχικά ως οφσάιντ, αλλά μετά από χρήση VAR τελικώς μέτρησε. Από εκεί και πέρα, όσο ο χρόνος περνούσε το ματς έγινε... ροντέο, με τα «λιοντάρια» να επιστρέφουν με απίστευτο τρόπο. Ειδικότερα, στο 66΄ο Τσούπο-Μότινγκ, πλάσαρε τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς για το 3-3.

Στο 76' η Σερβία είχε την ευκαιρία να αγγίξει με τον Μίτροβιτς το 4-3, ωστόσο ο Επασί του έβαλε... στοπ. Οι εκατέρωθεν ευκαιρίες «έδιναν και έπαιρναν» με ακόμη μια μεγάλη φάση στο 89' με τον Μίτροβιτς, ο οποίος με ένα κακό τελείωμα έστειλε την μπάλα άουτ.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε λοιπόν τις δύο ομάδες ισόπαλες, αναμένοντας το αποτέλεσμα του παιχνιδιού ανάμεσα στη Βραζιλία και την Ελβετία για να κάνουν τους... υπολογισμούς πρόκρισης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΚΑΜΕΡΟΥΝ (4-3-3): Επασί, Φάι, Σαρλς-Καστεγέτο, Ενκουλού, Τόλο, Ανγκισά, Κούντε, Χόνγκλα, Εμπεμό, Τσούπο-Μότινγκ. Εκαμπί.

ΣΕΡΒΙΑ(3-4-3): Β. Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Μιλένκοβιτς, Βέλκοβιτς, Πάβλοβιτς, Α. Ζίβκοβιτς, Λούκις, Μαξίμοβιτς, Κόστιτς, Τάντιτς, Σ. Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Μίτροβιτς.

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet