PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Η' ΟΜΙΛΟΣ: Η ΑΛΥΓΙΣΤΗ ΓΚΑΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Μουντιάλ 2022 Η' Όμιλος: Η αλύγιστη Γκάνα βλέπει πρόκριση

Η... πολύ σκληρή για να πεθάνει, Γκάνα με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Κούντους πήρε το ματς-θρίλερ κόντρα στη Νότια Κορέα με 3-2 και «βλέπει» πρόκριση.

Η... πολύ σκληρή για να πεθάνει, Γκάνα με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Κούντους πήρε το ματς-θρίλερ κόντρα στη Νότια Κορέα με 3-2 και «βλέπει» πρόκριση.

Sentragoal Team
Sentragoal Team
28 Νοεμβρίου 2022 - 17:17
28/11/2022 - 17:17
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
skysports-ghana-world-cup-south-korea_5980547.jpg

Σε μια συναρπαστική αναμέτρηση με 5 τέρματα και πολλές εκατέρωθεν φάσεις, η Γκάνα κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμά της, αντέχοντας στην πίεση της Νότιας Κορέας, η οποία ενώ έχανε 2-0 επέστρεψε, κάνοντας το 2-2 και πήρε το πολύτιμο τρίποντο στον 8ο όμιλο.

Ο αγώνας:

Iσορροπημένα ξεκίνησε το παιχνίδι με τις δύο ομάδες να μοιράζονται 50-50 ποσοστό κατοχής. Με τη συμπλήρωση των πρώτων είκοσι λεπτών, δεν σημειώθηκε κάποια αξιόλογη φάση, με την Νότια Κορέα να έχει την κυκλοφορία της μπάλας, χωρίς ωστόσο να καταφέρνει να απειλήσει ουσιαστικά.

Στο 24' μετά από σύγχυση στην άμυνα των Νοτιοκορεατών που δεν κατάφεραν να διώξουν την μπάλα από το φάουλ του Αγιού, ο Σαλισού έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Αξίζει να σημειωθεί πως, η φάση ελέγχθηκε για χέρι του Αγιού από VAR, ωστόσο το γκολ μέτρησε κανονικά.

Μετά το γκολ, οι Αφρικανοί απέκτησαν αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι τους, παίρνοντας μέτρα στο γήπεδο, με συνέπεια να σημειώσουν ένα δεύτερο τέρμα στο 34' με κεφαλιά του Κούντους μετά από υπέροχη σέντρα του Αγιού.

Σούπερ Ενισχυμένη Προσφορά* Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης, στο 58' ο Τσο με κεφαλιά μείωσε για την Νότια Κορέα, βάζοντας την ξανά στο παιχνίδι, με τον ίδιο να πρωταγωνιστεί 4 λεπτά αργότερα στο δεύτερο τέρμα της ομάδας του για την ισοφάριση, με απίθανη καρφωτή κεφαλιά.

Ένα ακόμη λάθος της άμυνας των Νοτιοκορεατών ωστόσο ήταν αρκετό, ώστε στο 68' ο Κούντους με πλασέ να δώσει ξανά προβάδισμα στους Αφρικανούς για το 2-3.

Όσο ο χρόνος περνούσε, η πίεση της Νότιας Κορέας ήταν ασφυκτική προκειμένου να φτάσει στην ισοφάριση, με την Γκάνα να αντέχει το «σφυροκόπημα» της, παίρνοντας με τη λήξη του ματς το πολυπόθητο τρίποντο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ (4-5-1):: Κιμ Σονγκ-Γκιου, Κιμ Μουν Χουάν, Μιν-Τζάε Κιμ (90' Κουνγκ-Γον Γουόν), Γιούνγκ-Γκουόν Κιμ, Γιν-Σου Κιμ, Ίνμπομ Χουάνγκ, Γου-Γιάνγκ Γιούνγκ (78' Ουί-Τζο Χουάνγκ), Τζανγκ-Χουν Κγουόν (57' Κανγκ-Ιν Λι), Γου-Γιόνγκ Τζιόνγκ (46' Σανγκ Χο Να), Σον Χέουνγκ-Μιν, Γκουέ-Σουνγκ Τσο.

ΓΚΑΝΑ (4-3-3): Ζιγκί, Λάμπτεϊ (78' Οντόι), Σαλισού, Μενσά (88' Μπάμπα), Αμαρτέι, Πάρτεϊ, Κουντούς (83' Τζίκου), Σαμέντ, Τζόρνταν Αγιού (78' Κέρεχ), Αντρέ Αγιού (78' Σουλεμάνα), Γουίλιαμς.

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet