PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Ζ’ ΟΜΙΛΟΣ: ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ!

Μουντιάλ 2022 Ζ’ Όμιλος: Απόλυτη και στην επόμενη φάση η Βραζιλία!

Αν και συνάντησε σθεναρή αντίσταση από την εξαιρετική ανασταλτικά Ελβετία, η Βραζιλία βρήκε την επιθετική λύση από τον Κασεμίρο και με τη νίκη 1-0, έκανε το 2 στα 2 εξασφαλίζοντας την πρόκρισή της στους «16» του Μουντιάλ!

Αν και συνάντησε σθεναρή αντίσταση από την εξαιρετική ανασταλτικά Ελβετία, η Βραζιλία βρήκε την επιθετική λύση από τον Κασεμίρο και με τη νίκη 1-0, έκανε το 2 στα 2 εξασφαλίζοντας την πρόκρισή της στους «16» του Μουντιάλ!

Sentragoal Team
Sentragoal Team
28 Νοεμβρίου 2022 - 20:19
28/11/2022 - 20:19
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
casemiro2.jpg

Ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε τη λύση στη «σελεσάο» με ένα εξαιρετικό τελείωμα στο 83’, πάνω που οι περισσότεροι είχαν αρχίσει να συμβιβάζονται στην ιδέα της ισοπαλίας, αφού μέχρι τότε… δεν φαινόταν ο τρόπος για να διασπαστεί η πολυπρόσωπη αμυντική γραμμή των Ελβετών.

Ο αγώνας:

Λίγα πράγματα από τις δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο, αφού αμφότερες- μετά το αναγνωριστικό 20λεπτο- παρέμεναν προσεκτικές, χωρίς διάθεση για ρίσκο από τόσο νωρίς. Αμφότερες αρκέστησαν σε μια ανούσια κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας, με τους Βραζιλιάνους κυρίως με τους Ριτσάρλισον και Βινίσιους να απειλούν, στις σημαντικότερες στιγμές του 45λεπτου.

Σούπερ Ενισχυμένη Προσφορά* Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έχοντας πλέον αντιληφθεί επακριβώς τον τρόπο παιχνιδιού της αντιπάλου, οι Βραζιλιάνοι βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο με πιο ξεκάθαρη τακτική, η οποία στάθηκε ικανή να τους δώσει τα ηνία στο δεύτερο ημίχρονο. Μάλιστα στο 64’ η «σελεσάο» βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Βινίσιους, όμως το γκολ δεν μέτρησε ποτέ λόγω οφσάιντ. Ακολούθησε ένα εξαιρετικό τέταρτο, με αρκετές στιγμές και σταδιακά ο ρυθμός έπεφτε. Μέχρι που εμφανίστηκε στο 83’ ο Κασεμίρο να ξεσηκώσει το γήπεδο, σημειώνοντας ένα καταπληκτικό γκολ που χάρισε εν τέλει τη νίκη στην ομάδα του.

Με το αποτέλεσμα αυτό, η Βραζιλία έφτασε τους 6 πόντους μετά από δύο αγωνιστικές και έγινε η δεύτερη ομάδα μετά τη Γαλλία που εξασφαλίζει από νωρίς τη συμμετοχή της στους «16». Από τη μεριά της η Ελβετία παρέμεινε 2η με 3 πόντους και ακολουθούν το Καμερούν και η Σερβία από 1 πόντο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Άλισον, Μιλιτάο, Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Άλεξ Σάντρο (86' Τέλες), Πακετά (46' Ροντρίγκο), Κασεμίρο, Φρεντ (58' Μπρούνο Γκιμαράες), Ραφίνια (72' Άντονι), Βινίσιους, Ρισάρλισον (72' Ζεζούς).

ΕΛΒΕΤΙΑ: Ζόμερ, Βίντμερ (86' Φράι), Ελβέντι, Ακάντζι, Ροντρίγκεζ, Φρόιλερ, Τζάκα, Σόου (76' Εμπισέρ), Βάργκας, Ρίντερ, Εμπολό (76' Σεφέροβιτς).

Την τελευταία αγωνιστική, η Βραζιλία αντιμετωπίζει το Καμερούν με το λογικό χαρακτήρα… φαβορί για τη νίκη, που αποτυπώνεται άλλωστε και από το 1.27 της νίκης της. Η νίκη των Αφρικανών από την άλλη αγγίζει το ακραίο 10.75, ενώ η ισοπαλία το 6.00. Όσον αφορά το Σερβία- Ελβετία, παρατηρούμε μεγάλη ισορροπία. Η νίκη των Σέρβων πληρώνει με απόδοση 2.47, των Ελβετών στο 2.90, ενώ η ισοπαλία στο 3.30.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet