COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Η’ ΟΜΙΛΟΣ: ΠΕΤΑΞΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «16» Η ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Μουντιάλ 2022 Η’ Όμιλος: Πέταξε για τους «16» η Πορτογαλία

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπρούνο Φερνάντες που σημείωσε δύο γκολ (54’ και 90+3’ πεν.), η Πορτογαλία νίκησε 2-0 την Ουρουγουάη και έκλεισε θέση για τους «16» του Μουντιάλ, πανηγυρίζοντας τη 2η νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπρούνο Φερνάντες που σημείωσε δύο γκολ (54’ και 90+3’ πεν.), η Πορτογαλία νίκησε 2-0 την Ουρουγουάη και έκλεισε θέση για τους «16» του Μουντιάλ, πανηγυρίζοντας τη 2η νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια.

Sentragoal Team
Sentragoal Team
28 Νοεμβρίου 2022 - 23:07
28/11/2022 - 23:07
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
bruno.jpg

Πάλεψαν, αλλά αργά, οι Ουρουγουανοί, που είχαν καλές στιγμές κυρίως για την ισοφάριση, με κορυφαία το δοκάρι του Μάξι Γκόμες.

Ο αγώνας:

Πώς μπορεί μια καλή στιγμή να αλλάξει όλη την εικόνα. Περίτρανο παράδειγμα το πρώτο ημίχρονο στο Πορτογαλία – Ουρουγουάη, το οποίο… εντελώς ξαφνικά άλλαξε ρυθμό, κυρίαρχο, όλα!

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από τα πρώτα λεπτά μέχρι και το 30’ οι Πορτογάλοι εκμεταλλεύτηκαν την υπερβολική αμυντική προσήλωση των Ουρουγουανών και έκανε εύκολα παινχίδι. Φίλεξ, Μπρούνο Φερνάντες, Ρονάλντο, Μπερνάρντο Σίλβα κυκλοφορούσαν άψογα την μπάλα, ενώ στα μετόπισθεν… ο δρόμος ήταν μπλοκαρισμένος! Όλα αυτά ως εκείνο το σημείο, διότι η σπουδαία φάση του 33’ με πρωταγωνιστή τον Μπεντανκούρ που αστόχησε σε τετ- α-τετ, έπειτα από τρομερό σόλο, αναπτέρωσε το ηθικό των Λατίνων. Ήταν η στιγμή που οι Ουρουγουανοί αποφάσισαν να παίξουν ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα να ισορροπήσουν εντελώς το ματς.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα παραλίγο να… επιστρέψει στο hardcore παιχνίδι του πρώτου. Πάλι καλά, όμως, που μια έμπνευση του Μπρούνο Φερνάντες στο 54’ φρόντισε ώστε να δούμε ένα όμορφο υπόλοιπο αγώνα. Ήταν η στιγμή που η σέντρα του μεσοεπιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε να αναπαυτεί στα δίχτυα της αντιπάλου (αρχικά όλοι νόμιζαν ότι ο Ρονάλντο την ακούμπησα ίσα ίσα με το κεφάλι) και να γράψει το 1-0 για την Πορτογαλία.

Αναγκαστικά από εκείνο το σημείο οι Ουρουγουανοί έπρεπε να επιτεθούν. Στον αγωνιστικό χώρο πέρασαν οι επιθετικές… ενέσεις ονόματι Σουάρεζ, Πελίστρι, Μάξι Γκόμες και αμέσως έκαναν αισθητή την παρουσία τους. Στο 75’ ο Μάξι Γκόμες είχε προσπάθεια στο δοκάρι, ενώ αμέσως μετά ο Σουάρεζ έφτασε και εκείνος κοντά στο γκολ.

Στα εναπομείναντα λεπτά η πίεση της ομάδας του Ντιέγκο Αλόνσο έγινε μεγαλύτερη, αναγκάζοντας την Πορτογαλία να οπισθοχωρήσει. Όχι για… πάντα, αφού σε μια από τις λίγες φορές που βγήκε μπροστά, κέρδισε πέναλτι! Ο Φερνάντες εκτέλεσε εύστοχα στο 90+3’ και έγραψε το τελικό 2-0. Λίγο πριν το τελικό σφύριγμα μάλιστα, ο άσος της Γιουνάιτεντ βρέθηκε και κοντά στο χατ- τρικ, όμως η προσπάθειά του κατέληξε στο δοκάρι.

Με το αποτέλεσμα αυτό η Πορτογαλία εξασφάλισε την πρόκριση στους «16» μετά το 2 στα 2 στον όμιλο, με την Ελβετία να ακολουθεί με 3 πόντους και το Καμερούν και την Ουρουγουάη να έχουν 1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πορτογαλία (Φερνάντο Σάντος / 4-4-2): Ντιόγκο Κόστα – Κανσέλο, Πέπε, Ντίας, Μέντες – Γουίλιαμ Καρβάλιο (82΄Παλίνια), Νέβες, Φερνάντες, Μπ. Σίλβα – Κριστιάνο (82’ Ράμος) , Φέλιξ (82’ Νούνες).

Ουρουγουάη (Ντιέγκο Αλόνσο / 3-5-2): Ροσέτ – Χιμένες, Γοδίν (62’ Ντε Αρασκέτα), Κόατες – Βαρέλα, Βαλβέρδε, Μπεντανκούρ, Βεσίνο (62’ Πελίστρι), Ολιβέρα (86’ Βίνια) – Καβάνι (72΄ Σουάρεζ), Νούνιες (72’ Γκόμες).

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet