PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022: «ΧΑΟΣ» ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟΝ «ΤΕΛΙΚΟ» ΜΕ ΚΡΟΑΤΙΑ

Μουντιάλ 2022: «Χάος» στα αποδυτήρια του Βελγίου πριν τον «τελικό» με Κροατία

Το κλίμα... μυρίζει μπαρούτι στα αποδυτήρια της Εθνικής ομάδας του Βελγίου και το πρώτο σοβαρό επεισόδιο δεν άργησε να λάβει χώρα. Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω. 

Το κλίμα... μυρίζει μπαρούτι στα αποδυτήρια της Εθνικής ομάδας του Βελγίου και το πρώτο σοβαρό επεισόδιο δεν άργησε να λάβει χώρα. Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω. 

29/11/2022 - 14:28
Γιάννης Κουτρουμάνης on facebook
Γιάννης Κουτρουμάνης on instagram
Γιάννης Κουτρουμάνης on twitter_v2
 
ngdxt.jpg

Εμπόλεμο κλίμα επικρατεί στις τάξεις της εθνικής Βελγίου. Ειδικότερα, αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του Κέβιν Ντε Μπρόινε μετά την απογοητευτική εμφάνιση και ήττα των «κόκκινων διαβόλων» με 2-0 από το Μαρόκο στην 2η αγωνιστική. «Είμαστε πολύ μεγάλοι, δεν υπάρχει περίπτωση να κατακτήσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο. Είχαμε την ευκαιρία μας το 2018, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πλέον είμαστε αουτσάιντερ.» δήλωσε χαρακτηριστικά ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι.

Η εν λόγω τοποθέτηση βέβαια δεν έμεινε ασχολίαστη από τον Γιαν Βερτόνχεν, ο οποίος «απάντησε» στον Ντε Μπρόινε, κάνοντας λόγο για γερασμένη επίθεση.

Σούπερ Ενισχυμένη Προσφορά* Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στα διεθνή Μέσα η είδηση πως μετά την ήττα στο ματς με τους Μαροκινούς, στα αποδυτήρια των «κόκκινων διαβόλων» έλαβε χώρα ένα σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα σε Εντέν Αζάρ, Βερτόνχεν και Ντε Μπρόινε, που ξεκίνησε από φραστικές αψιμαχίες και κατέληξε στο να πιαστούν στα χέρια, με τον ψυχραιμότερο Λουκάκου να μπαίνει στη μέση για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Όπως ήταν λοιπόν φυσικό, η έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό της ομάδας του Μαρτίνεθ, οδήγησε στην αντικατάσταση των Καράσκο και Τεάτε από τους Αζάρ και Κουρτουά στη Συνέντευξης Τύπου, με στόχο να «πέσουν» οι τόνοι.

Σημειώνεται δε πως οι Βέλγοι καλούνται να «μαζέψουν τα κομμάτια τους», καθώς την 1η Δεκεμβρίου αγωνίζονται κόντρα στην Κροατία στην 3η αγωνιστική των ομίλων, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη αναμέτρηση για το μέλλον τους στη διοργάνωση. Συγκεκριμένα, οι «red devils» προκρίνονται με νίκη επί των Κροατών, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας κόντρα στον Μόντριτς και την παρέα του, χρειάζονται ήττα του Μαρόκου από τον Καναδά, με πάνω από τρία γκολ. Εάν υπάρξει ίδιος συντελεστής τερμάτων (με νίκη του Καναδά με τρία γκολ διαφορά) τότε θα μετρήσουν τα γκολ υπέρ.

Όσον αφορά το σετ των αποδόσεων, είναι απόλυτα ισορροπημένο, με τον άσο της Κροατίας να δίνεται στο 2.62, το Χ στο 3.45 και το διπλό στο 2.62.

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet