COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022: Η ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΗ FIFA

Μουντιάλ 2022: Η Πορτογαλία στέλνει το γκολ του Φερνάντες για ανάλυση στη FIFA

Την απάντηση του αν ο σκόρερ του πρώτου γκολ της Πορτογαλίας κόντρα στην Ουρουγουάη ήταν ο Ρονάλντο ή ο Μπρούνο Φερνάντες, αναμένεται να δώσει η FIFA.

Την απάντηση του αν ο σκόρερ του πρώτου γκολ της Πορτογαλίας κόντρα στην Ουρουγουάη ήταν ο Ρονάλντο ή ο Μπρούνο Φερνάντες, αναμένεται να δώσει η FIFA.

Sentragoal Team
Sentragoal Team
29 Νοεμβρίου 2022 - 15:54
29/11/2022 - 15:54
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
2TAKKNYFT5K55DF6LFBPQFV2NM.jpg

Η Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος επικράτησε με 2-0 της Ουρουγουάης στον Η' Όμιλο και πήρε το εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης. Το γεγονός ωστόσο που ξεχώρισε από τη χθεσινοβραδινή αναμέτρηση, ήταν το πρώτο γκολ των Ιβήρων στο 54', το οποίο ενώ αρχικά κατοχυρώθηκε στον Κριστιάνο Ρονάλντο μετά από σέντρα του Μπρούνο Φερντάντες, εν τέλει ως σκόρερ δόθηκε ο τελευταίος, καθώς δεν ήταν ιδιαίτερα ευκρινές το αν ο CR7 ακούμπησε με το κεφάλι του στην μπάλα για να τη στείλει στα δίχτυα. 

Σύμφωνα λοιπόν με την πορτογαλική «O Jogo», η Ομοσπονδία της χώρας θα αποστείλει το βίντεο με το επίμαχο γκολ στην FIFA, ώστε η τεχνική επιτροπή της να ελέγξει το πλάνο και να αποφανθεί για το ποιος ήταν ο σκόρερ.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως, θέση στο ζήτημα πήρε και ο γνωστός αθλητικός κολοσσός, Adidas, λόγω ενός ειδικού μετρητή που διαθέτει για να αντιλαμβάνεται την επαφή των παικτών με τις μπάλες της διοργάνωσης.

«Στο ματς της Πορτογαλίας με την Ουρουγουάη, χρησιμοποιώντας την Connected Ball Technology που υπάρχει στην μπάλα Al Rihla, μπορούμε με βεβαιότητα να δείξουμε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει κάνει επαφή στο πρώτο γκολ του αγώνα. Δεν υπήρξε καμία εξωτερική δύναμη μιας και δεν βρέθηκε "σφιγμός" στις μετρήσεις μας. Ο αισθητήρας 500Hz IMU μέσα στη μπάλα μας επιτρέπει να έχουμε μεγάλη ακρίβεια στις μετρήσεις μας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται πως, οι Πορτογάλοι που έχουν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στα νοκ άουτ, παίζουν για την πρωτιά στον όμιλο (με νίκη ή ισοπαλία αν η Γκάνα δεν νικήσει την Ουρουγουάη) στις 2 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής κόντρα στην Νότια Κορέα. Μάλιστα, ο άσος των Νοτιοκορεατών δίνεται στο 5.40, το Χ στο 3.94 και το διπλό στο 1.63.

Δείτε την απογοήτευση του Ρονάλντο όταν είδε ότι το γκολ πιστώθηκε στον Μπρούνο Φερνάντες:

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet