COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Β’ ΟΜΙΛΟΣ: ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ «16» Η ΑΓΓΛΙΑ!

Μουντιάλ 2022 Β’ όμιλος: Θριαμβευτικά στους «16» η Αγγλία!

Η Αγγλία… γκάζωσε ξανά και με την νίκη της 3-0 επί της Ουαλίας έκοψε εισιτήριο – ως πρώτη στον όμιλο - για τη φάση των «16» του Μουντιάλ. Δύο γκολ ο Ράσφορντ και ένα ο Φόντεν.  Ξεκίνημα στα νοκ- άουτ απέναντι στην Σενεγάλη για τα «τρία λιοντάρια», την Κυριακή 04/12 (21:00).

Η Αγγλία… γκάζωσε ξανά και με την νίκη της 3-0 επί της Ουαλίας έκοψε εισιτήριο – ως πρώτη στον όμιλο - για τη φάση των «16» του Μουντιάλ. Δύο γκολ ο Ράσφορντ και ένα ο Φόντεν.  Ξεκίνημα στα νοκ- άουτ απέναντι στην Σενεγάλη για τα «τρία λιοντάρια», την Κυριακή 04/12 (21:00).

Sentragoal Team
Sentragoal Team
29 Νοεμβρίου 2022 - 23:02
29/11/2022 - 23:02
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
engl.jpg

Το βρετανικό ντέρμπι εν τέλει αποδείχτηκε… περίπατος για την Αγγλία, η οποία νίκησε εύκολα την Ουαλία με σκορ 3-0 και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους «16» του Μουντιάλ. Δύο γκολ ο Ράσφορντ, ένα ο Φόντεν για τα «τρία λιοντάρια» που μπήκαν αγριεμένα στο δεύτερο ημίχρονο.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με το αποτέλεσμα αυτό η Αγγλία προκρίθηκε ως πρώτη στο Β’ Όμιλο και θα αντιμετωπίσει τη Σενεγάλη στα νοκ άουτ την ερχόμενη Κυριακή (04/12, 21:00). Οι Ουαλοί έμειναν εκτός, ως τελευταίοι, ενώ τη 2η θέση και το τελευταίο εισιτήριο εξασφάλισαν οι ΗΠΑ, μετά τη νίκη τους επί του Ιράν.

Ο αγώνας:

Στο πρώτο ημίχρονο αντικρύσαμε τις δύο… όψεις του βρετανικού ποδοσφαίρου. Από τη μία την Αγγλία της κατοχής, της ηρεμίας και κυκλοφορίας της μπάλας, με τις επιθετικές προσπάθειες από τα άκρα. Από την άλλη, την πιο βαριά Ουαλία, που οχυρώθηκε στα μετόπισθεν, εξαφάνισε – ή έστω προσπάθησε- τους κενούς χώρους και γενικώς, την ομάδα των περιορισμένων ρίσκων και παράτολμων ενεργειών.

Σωστά, λοιπόν. Η Αγγλία είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και μάλιστα, αποδίδοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, ήταν αυτή που απείλησε την αντίπαλη εστία. Μόλις στο 10’ ο Ράσφορντ απώλεσε τη σημαντικότερη ευκαιρία του πρώτου 45λεπτου, όταν βρέθηκε μπροστά από τον Γουόρντ και εν τέλει ηττήθηκε. Φόντεν, Κέιν και Μπέλιγχαμ ήταν ιδιαίτερα δραστήριοι, όμως και εκείνων οι προσπάθειες δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα.

To δεύτερο ημίχρονο όπως ξεκίνησε… τελείωσε. Μέσα στα πέντε πρώτα λεπτά, αρχικά με το απευθείας φάουλ του Ράσφορντ στο 49’ και στο αμέσως επόμενο λεπτό με το κοντινό πλασέ του Φόντεν έπειτα από γύρισμα του Κέιν, η Αγγλία έπιασε στον ύπνο τους Ουαλούς και προηγήθηκε 2-0!

Εκεί το ματς έριξε αυλαία. Η Ουαλία επιχείρησε να αντιδράσει είχε μια δυο καλές στιγμές, όμως το δεύτερο προσωπικό γκολ του Ράσφορντ στο 68’ εξάλειψε και την τελευταία ελπίδα της αντιπάλου να επιστρέψει στο ματς. Στα εναπομείναντα λεπτά τα «τρία λιοντάρια» συνέχιζαν να ζητούν το γκολ και μάλιστα έφτασαν κοντά ξανά με τον Ράσφορντ, αλλά και τον Μπέλιγχαμ. Εν τέλει με την συμπλήρωση των καθυστερήσεων τίποτα δεν άλλαξε και η Αγγλία πήρε με πανηγυρικό τρόπο – ως πρώτη στο γκρουπ- το εισιτήριο για τους «16».

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ουαλία (Πέιτζ, 4-2-3-1): Γουόρντ – Γουίλιαμς (36’ Ρόμπερτς), Μεφάμ, Ροντόν, Ντέιβις (59’ Μορέλ) – Άλεν (81’ Κόλγουιλ), Αμπαντού – Μπέιλ (46’ Μπ. Τζόνσον), Ράμσεϊ, Τζέιμς (77’ Χ. Γουΐλσον) - Μουρ

Αγγλία (Σάουθγκεϊτ, 4-3-3): Πίκφορντ – Γουόκερ (57’ Αλεξάντερ-Άρνολντ), Στόουνς, Μακγουάιρ, Σο (65’ Τρίπιερ)- Χέντερσον, Μπέλιγχαμ, Ράις (57’ Κ. Φίλιπς) – Ράσφορντ (75’ Γκρίλις), Φόντεν, Κέιν (57’ Κ. Γουΐλσον).

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet