ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Γ΄ ΟΜΙΛΟΣ: ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ... ΣΙΕΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ

Μουντιάλ 2022 Γ΄ όμιλος: Αντί για πρόκριση... σιέστα για το Μεξικό

Η ομάδα του Τάτα Μαρτίνο πέτυχε την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση με 2-1 επί της Σαουδικής Αραβίας, όμως, είχε χειρότερη διαφορά τερμάτων από την Πολωνία με την οποία ισοβάθμησε και αποκλείστηκε. 

Η ομάδα του Τάτα Μαρτίνο πέτυχε την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση με 2-1 επί της Σαουδικής Αραβίας, όμως, είχε χειρότερη διαφορά τερμάτων από την Πολωνία με την οποία ισοβάθμησε και αποκλείστηκε. 

Sentragoal Team
Sentragoal Team
30 Νοεμβρίου 2022 - 23:30
30/11/2022 - 23:30
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
mexico.jpg

Η εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε το Μεξικό και η πρώτη του νίκη, με 2-1 επί της Σαουδικής Αραβίας, δεν στάθηκε αρκετή για να του χαρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η ομάδα του Τάτα Μαρτίνο ισοβάθμησε με την Πολωνία στη δεύτερη θέση του ομίλου, όμως, είχε χειρότερη διαφορά τερμάτων και αποκλείστηκε. Στο παιχνίδι κόντρα στους Σαουδάραβες, πάντως, είχε 26 τελικές προσπάθειες, 10 εκ των οποίων στην εστία. 

Σούπερ Ενισχυμένη Προσφορά* Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Το Μεξικό έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα στο 3΄, με τον Αλ Οβάις να σταματάει τον Βέγκα σε τετ α τετ. Στο 25΄ και στο 27΄ ο Πινέδα έφτασε κοντά στο γκολ, δεν κατάφερε, όμως, να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Ο μέσος της ΑΕΚ ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της εθνικής του, που είχε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς, όμως, να καταφέρει να σκοράρει. Οι Σαουδάραβες ήταν εξαιρετικά οργανωμένοι μεσοαμυντικά, ενώ στις καθυστερήσεις έχασαν σπουδαία ευκαιρία να σκοράρουν, όμως, μετά την κεφαλιά του Αλί Χασάν, η μπάλα έφυγε άουτ. 

Ότι δεν κατάφερε στο πρώτο μισό της αναμέτρησης το Μεξικό, το πέτυχε στο ξεκίνημα του δευτέρου, με τον Μάρτιν να στέλνει από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα, μετά από κόρνερ του Τσάβες και τακουνάκι του Μόντες στο 47΄. Πριν καλά καλά οι Σαουδάραβες καταφέρουν να συνέλθουν, ο Τσάβες διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του με καταπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ. Η ομάδα του Τάτα Μαρτίνο συνέχισε να πιέζει, «ψάχνοντας» και το τρίτο γκολ, καθώς ισοβαθμούσε με την Πολωνία. 

Έχασε τεράστια ευκαιρία στο 70΄, με τον Μάρτιν να αστοχεί από πλεονεκτική θέση. Τρία λεπτά αργότερα ο Τσάβες «άγγιξε» το δεύτερο προσωπικό του γκολ και πάλι με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ, αυτή τη φορά, όμως, ο τερματοφύλακας της Σαουδικής Αραβίας απέκρουσε εντυπωσιακά. Το Μεξικό συνέχισε να πιέζει και ο Αντούνες έστειλε στο 88΄ την μπάλα στα δίχτυα, το γκολ, όμως, ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αλνταουσαρί μείωσε σε 2-1, βάζοντας, τέλος στα όνειρα των Μεξικανών για πρόκριση.

Σαουδική Αραβία (Ε. Ρενάρ): Αλ Οβάις, Αλγκανάμ (88' Μπαχέμπρι), Αλ Αμρί, Αλ Ταμπακτί, Αλ Μπουλαϊχί (37' Σαραχίλι), Αλ Μπιρακάν, Αλ Χασάν (46' Μαντού), Αμπντουλχαμίντ, Αλ Νταουσάρι, Αλ Σεχρί (62' Αλομπούντ), Κάνο

Μεξικό (Τ. Μαρτίνο): Οτσόα, Σάντσες (88' Άλβαρες), Μόντες, Μορένο, Γκαγιάρδο, Άλβαρες (88' Φούνες Μόρι), Τσάβες, Λοσάνο, Πινέδα (77' Ροντρίγκες) Βέγκα (46' Αντούνα), Μαρτίν (77' Χιμένες)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet