COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Ε΄ ΟΜΙΛΟΣ: «ΦΟΝΕΑΣ» ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ Η ΙΑΠΩΝΙΑ

Μουντιάλ 2022 Ε΄ όμιλος: «Φονέας» των γιγάντων η Ιαπωνία

Μετά την Γερμανία, οι «Σαμουράι» επικράτησαν με 2-1 και επί της Ισπανίας και προκρίθηκαν ως πρώτοι στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, μαζί με τους Ίβηρες, που διαμαρτύρονται για τη διαιτησία και τερμάτισαν, τελικά στη δεύτερη θέση του ομίλου. 

Μετά την Γερμανία, οι «Σαμουράι» επικράτησαν με 2-1 και επί της Ισπανίας και προκρίθηκαν ως πρώτοι στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, μαζί με τους Ίβηρες, που διαμαρτύρονται για τη διαιτησία και τερμάτισαν, τελικά στη δεύτερη θέση του ομίλου. 

Sentragoal Team
Sentragoal Team
01 Δεκεμβρίου 2022 - 23:15
01/12/2022 - 23:15
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
JAPAN.jpg

Απίστευτα πράγματα στο Μουντιάλ από την εκπληκτική Ιαπωνία, που βάλθηκε να «τρελάνει» τους πάντες. Οι «Σαμουράι» επικράτησαν με 2-1, μετά από τη Γερμανία (η οποία και αποκλείστηκε) και επί της Ισπανίας και κατέκτησαν την πρώτη θέση του ομίλου τους, ενώ προκρίθηκαν πανηγυρικά στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, όπου και τους περιμένει η Κροατία. Η Ισπανία πέρασε και αυτή, έστω και σαν δεύτερη και θα αντιμετωπίσει στους «16» το Μαρόκο. 

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ισπανία πήρε το προβάδισμα στο 11΄, με το τρίτο γκολ του Μοράτα στη διοργάνωση. Μετά από εξαιρετική σέντρα του Αθπιλικουέτα από δεξιά, ο Ισπανός φορ με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 23΄ λίγο έλειψε να διπλασιάσει τα προσωπικά του τέρματα, αλλά και της ομάδας του, όμως, ο κίπερ Γκόντα τον νίκησε στο τετ α τετ. Η Ιαπωνία ανέβασε την απόδοση της μετά το πρώτο μισάωρο και στο 36΄ προσπάθησε να απειλήσει με σουτ του Καμάντα, η μπάλα, όμως, κόντραρε στον Τόρες και απομακρύνθηκε. 

Η Ισπανία έδειχνε να ελέγχει το παιχνίδι, στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, όμως, ήρθαν τα πάνω… κάτω.  Στο 48΄ ο Ντοάν με δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Σιμόν και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Πριν καλά καλά συνέλθουν από το γκολ της ισοφάρισης οι Ίβηρες, οι Γιαπωνέζοι έστειλαν για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα στο 51΄ με τον Τανάκα

Αρχικά το γκολ δεν μέτρησε, καθώς υπήρχε η αίσθηση ότι η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή του άουτ, πριν τη γυρίσει  ο Μιτόμα. Τελικά, όμως, με την εξέταση του VAR αποφασίστηκε ότι δεν είχε βγει ολόκληρη και το γκολ κατακυρώθηκε, παρά τις διαμαρτυρίες των Ιβήρων. Η Ισπανία πήρε και πάλι τον έλεγχο του αγώνα και προσπάθησε να ισοφαρίσει, όμως, οι Ιάπωνες ήταν εξαιρετικά οργανωμένοι στην άμυνα τους. Στην τελευταία καλή στιγμή του αγώνα ο Όλμο δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα στο 90΄ και η Ιαπωνία πανηγύρισε μια τεράστια νίκη. 

Ιαπωνία (Χ. Μοριγιάσου): Γκόντα, Ιτακούρα, Γιοσίντα, Τανιγκούτσι, Ίτο, Μορίτα, Τανάκα (87' Έντο), Ναγκατόμο (46' Μιτόμα), Καμάντα (69' Τομιγιάσου),  Κούμπο (46' Ντόαν),Μαέντα (62' Ασάνο)

Ισπανία (Λ. Ενρίκε): Σιμόν, Αθπιλικουέτα (46' Καρβαχάλ), Ρόδρι, Π. Τόρες, Μπαλντέ (68' Άλμπα), Γκάβι (68' Φάτι), Μπουσκέτς, Πέδρι, Γουίλιαμς (57' Τόρες), Μοράτα (57' Ασένσιο), Όλμο

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet