PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022: ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟ COME-BACK ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ

Μουντιάλ 2022: Έγραψε ιστορία το come-back της Ιαπωνίας

Η ανατροπή των «σαμουράι» επί της Ισπανίας μέσα σε τρία λεπτά έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομα της Ιαπωνίας στην ιστορία των Μουντιάλ. Διαβάστε αναλυτικά. 

Η ανατροπή των «σαμουράι» επί της Ισπανίας μέσα σε τρία λεπτά έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομα της Ιαπωνίας στην ιστορία των Μουντιάλ. Διαβάστε αναλυτικά. 

02/12/2022 - 15:54
Γιάννης Κουτρουμάνης on facebook
Γιάννης Κουτρουμάνης on instagram
Γιάννης Κουτρουμάνης on twitter_v2
 
jnhtd.jpg

Τι και αν έχανε από την Ισπανία με 1-0 στο ημίχρονο, η ομάδα του Χατζίμε Μοριγιάσου κατάφερε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να σκοράρει δύο φορές (48', 51') και να πάρει μία ιστορική πρόκριση, αφήνοντας έξω τη Γερμανία.

Αυτή μάλιστα ήταν η δεύτερη ανατροπή για τους Ιάπωνες, μετά το 2-1 της πρεμιέρας κόντρα στα «πάντσερ»,γεγονός που τους κατέστησε την τρίτη ομάδα στην ιστορία των Μουντιάλ, που πετυχαίνει κάτι τέτοιο. Οι άλλες δύο που το έκαναν πράξη κατά το παρελθόν και... γύρισαν το ματς στο δεύτερο 45λεπτο είναι η Βραζιλία το 1938 και η Δ. Γερμανία το 1970. 

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα πάντα μπορούν να συμβούν μέσα σε 90 λεπτά και αυτό μας το έχουν αποδείξει με τον καλύτερο τρόπο τα μέχρι στιγμής παιχνίδια στο Κατάρ. Παρακάτω σας παραθέτουμε τα πιο ιστορικά come-back σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς και αν προκύπτει κάτι ανάλογα από το σημερινό μενού.

Αυστραλία - Ιαπωνία 3-1, 12/6/2006

Ξανά πρωταγωνιστές οι Ιάπωνες, μόνο που τότε είχαν γνωρίσει την ήττα δεχόμενοι τρία γκολ μέσα σε διάστημα οκτώ λεπτών και είδαν τα «καγκουρό» να ξεκινούν με το δεξί στην πρεμιέρα. Στο 84 και το 89' χτύπησε ο Τιμ Κέιχιλ για να γίνει το 3-1 από τον Τζον Αλοΐζι στο 90+2'. 

Βέλγιο - Ιαπωνία, 3-2, 2/7/2018

Οι Βέλγοι βρίσκονταν με την πλάτη στον τοίχο και πίσω στο σκορ με δύο γκολ διαφορά στο 69', όμως κατάφεραν να κάνουν την ολική ανατροπή κόντρα στην ομάδα του Ακίρα Νισίνο και ήταν αυτοί που πήραν την πρόκριση για τα προημιτελικά. Έφτασαν μάλιστα μέχρι τα ημιτελικά, αλλά εκεί μπήκε το «στοπ» από την μετέπειτα πρωταθλήτρια κόσμου, Γαλλία. 

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δ. Γερμανία - Γαλλία, 3-3,  8/7/1982

Το καλύτερο το κρατούσαν για το τέλος οι δύο ομάδες σε αυτόν τον προημιτελικό. Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας και στο 99' οι Γάλλοι είχαν το προβάδισμα με 3-1. Οι παίκτες του Γιούπ Ντέρβαλ δεν είχαν πει, όμως, την τελευταία τους λέξη, καθώς ισοφάρισαν σε 3-3 μέσα σε 5 λεπτά (103', 108') και πήραν την πρόκριση μέσα από τη διαδικασία των πέναλτι. 

Αυστρία - Ελβετία, 7-5, 26/6/1954

Χώρια από την απίστευτη ανατροπή που περιείχε, η εν λόγω αναμέτρηση είναι αυτή με τα περισσότερα γκολ που έχουν σημειωθεί ποτέ σε αγώνα Μουντιάλ. Το σκορ ήταν μόλις στο 3-0 υπέρ των Ελβετών μετά από 25΄αγώνα και οι Αυστριακοί χρειάστηκαν 2 λεπτά για να ισοφαρίσουν σε 2-2, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στο ημίχρονο με το σκορ να έχει σταματήσει στο 5-4. 

Πορτογαλία - Ν. Κορέα, 23/7/1966

Σε αυτό το ματς έλαμψε το άστρο του Εουσέμπιο, με τον Πορτογάλο σταρ να «σηκώνει» την ομάδα στις πλάτες του και με τέσσερα δικά του τέρματα να δίνει στους Ίβηρες την πρόκριση. Οι Ν. Κορεάτες προηγούνταν με 3-0 στο 24', αλλά έχασαν εν τέλει το ματς και συνάμα την πρόκριση στα ημιτελικά. 

Δ. Γερμανία - Ουγγαρία, 3-2, 4/7/1954

Η μεγαλύτερη ανατροπή δεν θα μπορούσε να έχει σημειωθεί κάπου αλλού πέρα από τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Ο λόγος για τον αγώνα του 1954 ανάμεσα στη Δυτική Γερμανία του Φριτς Βάλτερ και του Φέρεντς Πούσκας, με τους Ούγγρους να έχουν το προβάδισμα με 2-0 μόλις στο όγδοο λεπτό.

Η απάντηση από την άλλη μεριά ήταν άμεση. Μόλις στο 18' το ματς ήταν στο 2-2, με τον Χέλμουτ Ραν στο 84' να κάνει την ολική ανατροπή και να χαρίζει στη χώρα του το τρόπαιο. Μάλιστα, η χροιά της «εκδίκησης» ήταν έντονη στο παιχνίδι, καθώς πριν μερικές μέρες οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί ξανά στους ομίλους και το σύνολο του Πούσκας είχε επικρατήσει με το εκκωφαντικό 8-3. 

Μιας και μπήκαμε σε κλίμα...ανατροπών, ας δούμε τι υπάρχει στις σημερινές αναμετρήσεις. 

Ζευγάρι 1ημ. / 2τελ. 2ημ. / 1τελ.
Γκάνα - Ουρουγουάη 27.00 45.00
Νότια Κορέα - Πορτογαλία 26.00 45.00
Καμερούν - Βραζιλία 22.00 90.00
Σερβία - Ελβετία 29.00 30.00
Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet