COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Ζ’ ΟΜΙΛΟΣ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΑΤΣΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΡΙΑ!

Μουντιάλ 2022 Ζ’ όμιλος: Απίστευτη ματσάρα με την Ελβετία θριαμβεύτρια!

Σε ένα ματς με «τρελό» ρυθμό, συνεχείς εναλλαγές συναισθημάτων και συνολικά πέντε γκολ, η Ελβετία ήταν αυτή που πανηγύρισε τη νίκη με σκορ 3-2 και εξασφάλισε την πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ, αφήνοντας εκτός συνέχειας την μαχόμενη Σερβία!

Σε ένα ματς με «τρελό» ρυθμό, συνεχείς εναλλαγές συναισθημάτων και συνολικά πέντε γκολ, η Ελβετία ήταν αυτή που πανηγύρισε τη νίκη με σκορ 3-2 και εξασφάλισε την πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ, αφήνοντας εκτός συνέχειας την μαχόμενη Σερβία!

Sentragoal Team
Sentragoal Team
02 Δεκεμβρίου 2022 - 23:00
02/12/2022 - 23:00
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
sw2.jpg

O αγώνας:

Τι ημίχρονο και αυτό… Σίγουρα το κορυφαίο μέχρι στιγμής από άποψη θεάματος, ευκαιριών, γκολ, σε όλα! Η Σερβία και η Ελβετία μας παρουσίασαν ένα εξαιρετικό πρώτο 45λεπτο, με φοβερές στιγμές κυριολεκτικά από το πρώτο λεπτό, ένα δοκάρι και τρία γκολ!

Σούπερ Ενισχυμένη Προσφορά* Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ελβετία ήταν αυτή που αμέσως έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πάρει το προβάδισμα. Ακολούθησε το δοκάρι του Ζίβκοβιτς στο 10’ για να… ισοφαρίσουν οι Σέρβοι της καλές στιγμές και από εκείνο το σημείο το ματς απέκτησε «τρελό» ρυθμό! Οι Ελβετοί ήταν αυτοί που εν τέλει έγραψαν το 1-0 με το γκολ του Σακίρι στο 20’, όμως οι Σέρβοι ισοφάρισαν στο 27’ με την τρομερή κεφαλιά του Μίτροβιτς. Μάλιστα, λίγο αργότερα – στο 35’ – ολοκληρώθηκε η ανατροπή με το εξαιρετικό όμορφο τελείωμα του Βλάχοβιτς. Ακολούθησαν πολλές χαμένες ευκαιρίες για τις δύο ομάδες, μέχρι το 44’, τη στιγμή που ο Εμπολό πρόσθεσε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, σημειώνοντας το 2-2. Με το αποτέλεσμα αυτό η Ελβετία προκρινόταν ως 2η στον όμιλο, πίσω από την Βραζιλία και η Σερβία έμενε εκτός- στον πάτο της βαθμολογίας.

Οι έντονες συγκινήσεις συνεχίστηκαν και στο δεύτερο μέρος και μάλιστα από την αρχή! Μόλις στο 48’, οι Ελβετοί βρήκαν ξανά τον τρόπο να πάρουν κεφάλι στο σκορ, χάρη στο γκολ του Φρόιλερ, υποχρεώνοντας τους Σέρβους να ρισκάρουν περισσότερο στα επόμενα λεπτά. Ο τρελός ρυθμός συνεχίστηκε, με τις δύο ομάδες να χάνουν σημαντικές στιγμές για το γκολ, σε ένα αποτέλεσμα που ξεκάθαρα ευνοούσε τους Ελβετούς.

Με τόση ένταση, τρεξίματα και εναλλαγές συναισθημάτων ήταν λογικό σταδιακά ο ρυθμός, κυρίως λόγω των αντοχών, να πέφτουν. Η Ελβετία άλλωστε είχε το πάνω χέρι, εν αντιθέσει με τους Σέρβους που όσο έβλεπαν το χρόνο να κυλά, τόσο έχαναν τις ελπίδες τους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σερβία (Στοΐκοβιτς, 3-4-1-2): Βάνια Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς - Μιλένκοβιτς, Πάβλοβιτς, Βαλίκοβιτς (55’ Γκούντελι) – Ζίβκοβιτς (78’ Ράντονιτς), Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (68’ Μακσίμοβιτς), Λούκιτς, Κόστιτς - Τάντιτς (78’ Τζούρισιτς)- Μίτροβιτς, Βλάχοβιτς (55’ Γιόβιτς).

Ελβετία (Γιακίν, 4-2-3-1): Κόμπελ - Βίντμερ, Ακάνζι, Σαρ, Ροντρίγκεζ - Φρόιλερ, Τσάκα – Σακίρι (68’ Ζακάρια), Σο (68’ Φερνάντες), Βάργκας (83’ Φάσχνατ) – Εμπολό (90+6’ Οκαφόρ).

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet