COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ breadcrumbs arrow ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ «ΑΛΜΠΙΣΕΛΕΣΤΕ» ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΜΕΣΙ

Πρόκριση της «αλμπισελέστε» στο ιστορικό ματς του Μέσι

Η Αργεντινή πήρε τη νίκη με 2-1 κόντρα στην Αυστραλία και έγινε η δεύτερη ομάδα που παίρνει το εισιτήριο για τα προημιτελικά. Κόντρα στην Ολλανδία για μία θέση στην τετράδα στις 9/12 στις 21:00.

Η Αργεντινή πήρε τη νίκη με 2-1 κόντρα στην Αυστραλία και έγινε η δεύτερη ομάδα που παίρνει το εισιτήριο για τα προημιτελικά. Κόντρα στην Ολλανδία για μία θέση στην τετράδα στις 9/12 στις 21:00.

03/12/2022 - 22:57
Γιάννης Κουτρουμάνης on facebook
Γιάννης Κουτρουμάνης on instagram
Γιάννης Κουτρουμάνης on twitter_v2
 
jtfr.jpg

Κατά τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, η Αργεντινή είχε τον απόλυτο έλεγχο και την κατοχή της μπάλας, δίνοντας αργό τέμπο στην αναμέτρηση. Ο ρυθμός ανέβαινε μόνο όταν η «αλμπισελέστε» έχανε τη μπάλα και τα «καγκουρό» προσπαθούσαν να βγουν στην αντεπίθεση. Αυτό αποδεικνύεται σε μεγάλο βαθμό και από τα ποσοστά κατοχής της μπάλας στο 23', με το 79-21 υπέρ της Αργεντινής.

Στην πρώτη μεγάλη στιγμή του ματς, ο Λιονέλ Μέσι σκόραρε για πρώτη φορά σε νοκ - άουτ αναμέτρηση στα πλαίσια Παγκοσμίου Κυπέλλου και έκανε το 1-0 στο 35', στο χιλιοστό ματς της αξιοζήλευτης καριέρας του. Με αυτό το γκολ μάλιστα ξεπέρασε τον Ντιέγκο Μαραντόνα και έφτασε τα 9 γκολ σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου και βρίσκεται πίσω από τον Μπατιστούτα των 10 γκολ. 

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το δεύτερο γκολ για την Αργεντινή σημειώθηκε από τον Χουλιάν Άλβαρες στο 57', με τον επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι να κλέβει την μπάλα από τον Ράιαν και να διπλασιάζει τα τέρματα της «αλμπισελέστε». Μετά από 20 λεπτά, τα «καγκουρό» βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα χάρη σε γκολ του Γκούντγουιν και μετά από κόντρα πάνω στο σώμα του Ταλιαφίκο. 

Η ομάδα του Άρνλοντ έφτασε στο 80' κοντά στην ισοφάριση με εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Μπέχιτς. Απέφυγε τρεις αντιπάλους, σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά τελευταία στιγμή έδιωξε σε κόρνερ ο Λισάντρο Μαρτίνες. Στο 89', ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ έχασε την ευκαιρία να καθαρίσει το ματς και έστειλε την μπάλα απελπιστικά άουτ, μετά από κίνηση του Μέσι στην αντεπίθεση και πάσα στον επιθετικό της Ίντερ. 

Μάλιστα, προς το φινάλε της αναμέτρησης χρειάστηκε μία τρομερή επέμβαση του Μαρτίνες, ο οποίος απέκρουσε τετ-α-τετ του Γκαράνγκ Κουόλ και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. 

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Μαρτίνες, Μολίνα (80' Μοντιέλ), Ρομέρο, Οταμέντι, Ακούνια (72' Ταγλιαφίκο), Ντε Πολ, Φερνάντες, Μακ Άλιστερ (80' Παλάσιος), Γκόμες (50' Λι. Μαρτίνες), Μέσι, Άλβαρες (72' Λα. Μαρτίνες)

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Ράιαν, Ντέγκενεκ (72' Κάρατσιτς), Σούταρ, Ρόουλς, Μπέχιτς, Λέκι (72' Κουόλ), Μόουι, Ιρβάιν, Μπάκους (58' Χρούστιτς), Μακγκρί (58' Γκούντγουιν), Ντιουκ (72' Μακλάρεν)

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet