PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022: «ΥΠΕΡΗΧΗΤΙΚΗ» ΓΑΛΛΙΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΖΙΡΟΥ ΚΑΙ KILLER ΕΜΑΠΕ!

Μουντιάλ 2022: «Υπερηχητική» Γαλλία με ιστορικό Ζιρού και killer Εμαπέ!

Με τον Ζιρού να γράφει ιστορία και τον Εμπαπέ να δείχνει σε όλους το… killer instinct του, η Γαλλία νίκησε 3-1 την Πολωνία και προκρίθηκε με πανηγυρικό τρόπο στα προημιτελικά του Μουντιάλ.

Με τον Ζιρού να γράφει ιστορία και τον Εμπαπέ να δείχνει σε όλους το… killer instinct του, η Γαλλία νίκησε 3-1 την Πολωνία και προκρίθηκε με πανηγυρικό τρόπο στα προημιτελικά του Μουντιάλ.

Sentragoal Team
Sentragoal Team
04 Δεκεμβρίου 2022 - 20:31
04/12/2022 - 20:31
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
mbappe-giroud_185818.jpg

Με μια από τις πληρέστερες εμφανίσεις της στα νοκ – άουτ Μουντιάλ, η Γαλλία νίκησε 3-1 την Πολωνία και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα προημιτελικά.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο αγώνας:

Ήταν σαν να… έπρεπε να γραφτεί η ιστορία και απλώς περίμενε την κατάλληλη στιγμή. Η Γαλλία είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, τις καλές στιγμές μπροστά από την εστία της Πολωνίας, όμως το γκολ δεν ερχόταν. Οι περισσότεροι συμβιβάστηκαν στην ιδέα ότι οι Πολωνοί… σκαπούλαραν το ημίχρονο, μέχρι που ήρθε ο Ολιβιέ Ζιρού.

Τι λέγαμε για την ιστορία; Ε αυτό… Ο πολύπειρος φορ έδωσε την επιθετική λύση στους «τρικολόρ» με γκολ στο 44’, το οποίο έμελλε να τον ανεβάσει στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ στην ιστορία της εθνικής του ομάδας!

Ήταν η στιγμή που το ματς ξεκλείδωσε εντελώς. Οι Γάλλοι πήραν τα πάνω τους και βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για το δεύτερο ημίχρονο με άλλον αέρα, τη στιγμή που οι αντίπαλοι έπρεπε να αναπροσαρμόσουν τα πλάνα τους και να διεκδικήσουν πλέον το γκολ.

Τα πάντα ωστόσο κρίθηκαν στο 74’, με τον Εμπαπέ να σημειώνει ένα εξαιρετικό γκολ για το 2-0 και ο ίδιος, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων να γράφει το 3-0. Οι Πολωνοί είχαν παραδοθεί και το μόνο που κατάφεραν ήταν να σημειώσουν το γκολ της τιμής με το πέναλτι του Λεβαντόφσκι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Γαλλία: Γιορίς, Κουντέ, Βαράν, Ουπαμεκανό, Ερναντέζ, Ραμπιό, Τσουαμενί (66' Φοφανά), Μπαπέ, Γκριζμάν, Ντεμπελέ (76' Κομάν), Ζιρού (76' Τουράμ)

Πολωνία: Σέζνι, Κας, Γκλικ, Κίβιορ, Μπερεζίνσκι, Κριχόβιακ (71' Μπιέλικ), Καμίνσκι (71' Ζαλέφσκι), Ζιελίνσκι, Σιμάνσκι (64' Μίλικ), Φρανκόφσκι, Λεβαντόφσκι

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet