COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022: «ΣΙΦΟΥΝΑΣ» ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ Η ΑΓΓΛΙΑ!

Μουντιάλ 2022: «Σίφουνας» στα προημιτελικά η Αγγλία!

Με γκολ των Χέντερσον, Κέιν και Σάκα, η Αγγλία νίκησε 3-0 την Σενεγάλη και προκρίθηκε με πανηγυρικό τρόπο στα προημιτελικά του Μουντιάλ. Επόμενη αντίπαλος, η Γαλλία το Σάββατο 10/12.

Με γκολ των Χέντερσον, Κέιν και Σάκα, η Αγγλία νίκησε 3-0 την Σενεγάλη και προκρίθηκε με πανηγυρικό τρόπο στα προημιτελικά του Μουντιάλ. Επόμενη αντίπαλος, η Γαλλία το Σάββατο 10/12.

Sentragoal Team
Sentragoal Team
04 Δεκεμβρίου 2022 - 22:55
04/12/2022 - 22:55
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
ennn.jpg

Ο αγώνας:

Την πρώτη φορά που η Αγγλία… αποφάσισε να παίξει με κάτω την μπάλα, ήρθε και το γκολ. Μέχρι τότε πέρασαν 39’ «άνοστα» λεπτά από τους ποδοσφαιριστές του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, που οριακά κρατούσαν την ορμή των Σενεγαλέζων, οι οποίοι από τη μεριά τους ήταν αυτοί που είχαν τις πιο ορθολογικές επιθετικές προσπάθειες.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από τη μία η Αγγλία που έψαχνε ρυθμό, από την άλλη η επικίνδυνη Σενεγάλη που μάλιστα είχε μεγάλες στιγμές για το 1-0, με κορυφαία του Ντιά που απομάκρυνε ο Πίκφορντ. Όλα άλλαξαν στο 39’, τη φάση δηλαδή που στο γύρισμα του Μπέλιγχαμ στο ύψος του πέναλτι, ο Χέντερσον έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ακολούθησε ένα πιεστικό τρίλεπτο από τα «τρία λιοντάρια» που ήταν ξεκάθαρο ότι ήθελαν να εκμεταλλευτούν τον αγωνιστικό αποπροσανατολισμό των Αφρικανών και να σκοτώσουν το ματς. Τρία λεπτά μετά το γκολ, ο Κέιν έχασε μεγάλη ευκαιρία, όχι όμως και στο 45+3’ που σε τετ- α-τετ δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 2-0.

Ίδια… κυριαρχία και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Σάκα να σημειώνει και εκείνος γκολ στο 57' και να κλειδώνει στην ουσία την πρόκριση της ομάδας του. Στα εναπομείναντα λεπτά και ενώ οι Σενεγαλέζοι είχαν παραδοθεί τελείως, οι Άγγλοι προχώρησαν συντήρηση δυνάμεων, αφού στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσουν την εν ενεργεία Παγκόσμια πρωταθλήτρια, Γαλλία (10/12).

Στα εναπομείναντα λεπτά, η Αγγλία προχώρησε σε αρκετές αλλαγές βασικών της ποδοσφαιριστών από τη μεσοεπιθετική γραμμή, ξεκάθαρα για να τους έχει πιο φρέσκους ενόψει προημιτελικών. Η Σενεγάλη δεν μπόρεσε να αντιδράσει ποτέ και αναγκαστικά δέχτηκε τη μοίρα της.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων: 

Αγγλία: Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς (76’ Ντάιερ), Μαγκουάιρ, Σο, Χέντερσον, Μπέλιγχαμ (77’ Μάουντ), Ράις, Φόντεν (65’  Γκρίλις), Σάκα (65’ Ράσφορντ), Κέιν

Σενεγάλη: Ε. Μεντί, Σαμπαλί, Κουλιμπαλί, Ντιαλό, Τζέικομπς, Σις (46’ Γκεγέ), Ν. Μεντί, Ι. Εντιαγέ (46’ Ντιένγκ), Ι. Σαρ (46’ Π. Σαρ), Ντιά (72’ Ντιεντίου), Ντιατά

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet