ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΔΩΡΕΑΝ* ΘΕΑΜΑ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022: ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ ΣΤΟΥΣ «8» Ο «ΗΡΩΑΣ» ΛΙΒΑΚΟΒΙΤΣ

Μουντιάλ 2022: Έστειλε την Κροατία στους «8» ο «ήρωας» Λιβάκοβιτς

Ο Κροάτης τερματοφύλακας μίλησε την κρίσιμη στιγμή, απέκρουσε τρία πέναλτι των Γιαπωνέζων στη «ρώσικη ρουλέτα» και έστειλε την ομάδα του στα προημιτελικά. Εκεί περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Βραζιλία - Νότια Κορέα. 

Ο Κροάτης τερματοφύλακας μίλησε την κρίσιμη στιγμή, απέκρουσε τρία πέναλτι των Γιαπωνέζων στη «ρώσικη ρουλέτα» και έστειλε την ομάδα του στα προημιτελικά. Εκεί περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Βραζιλία - Νότια Κορέα. 

05/12/2022 - 19:57
Γιάννης Κουτρουμάνης on facebook
Γιάννης Κουτρουμάνης on instagram
Γιάννης Κουτρουμάνης on twitter_v2
 
mfyd.jpg

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Κροατία να έχει την πρώτη καλή φάση του αγώνα, καθώς μόλις στο 8' ο Πέρισιτς απείλησε την εστία του Γκόντα έπειτα από κλέψιμο της μπάλας από τον Τομιγιάσου. Γύρω στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου, η Κροατία είχε ένα διάστημα λίγων λεπτών που άσκησε μεγάλο πρες στους «σαμουράι» αλλά η άμυνα της Ιαπωνίας άντεξε. 

Η πρώτη μεγάλη στιγμή για την ομάδα του Μοριγιάσου ήρθε στο 41' με το σουτ του Καμάντα να περνά οριακά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Μόλις δύο λεπτά αργότερα, η Ιαπωνία άνοιξε το σκορ χάρη σε γκολ του Ντάιζεν Μαέντα και αδυναμία της κροατικής άμυνας να διώξει την μπάλα από τη μεγάλη περιοχή.

Αυτό ήταν και το σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, για να έρθει η ισοφάριση από τον Ιβάν Πέρισιτς μόλις 10 λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης. Αυτό ήταν και το έκτο γκολ του άσου της Τότεναμ σε 14 ματς Μουντιάλ στα οποία έχει αγωνιστεί ενώ στο 63' ο Μόντριτς παραλίγο να κάνει την ολική ανατροπή για τους Κροάτες αλλά ο Γκόντα είχε αρνητική απάντηση.

Σούπερ Ενισχυμένη Προσφορά* Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί η ομάδα του Ντάλιτς να ήταν ανώτερη στο δεύτερο ημίχρονο αλλά το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, η οποία ήταν και η πρώτη στην νοκ - άουτ φάση του φετινού Μουντιάλ. Αυτή ήταν μάλιστα και η τέταρτη συνεχόμενη εμφάνιση της Κροατίας σε παράταση στα πλαίσια τελικής φάσης Παγκοσμίου Κυπέλλου, έχοντας αναδειχθεί νικήτρια σε όλα και έφτασε μέχρι τον τελικό του 2018 στα γήπεδα της Ρωσίας.

Στο έξτρα μισάωρο, καμία από τις δύο ομάδες δεν έκανε κάποια μεγάλη φάση, το ματς είχε αργό τέμπο και το σενάριο της «ρώσικης ρουλέτας» ήταν το πιο επικρατέστερο. Μια καλή στιγμή για τους Κροάτες ήρθε στο 116' με σουτ του Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή του Άντε Μπούντιμιρ στο 106'. Όπως αναμενόταν από τον τρόπο παιχνιδιού τους, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι. 

Εκεί, ο Λιβάκοβιτς ήταν εξαιρετικός, έπιασε τρία πέναλτι των Γιαπωνέζων και οδήγησε την Κροατία στους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου περιμένει να μάθει αντίπαλο από το ζευγάρι Βραζιλία - Νότια Κορέα.

ΙΑΠΩΝΙΑ: Γκόντα, Τομιγιάσου, Γιοσίντα, Τανιγκούτσι, Ίτο, Έντο, Μορίτα (106' Νακάτα), Ναγκατόμο (64' Μιτόμα), Ντόαν (87' Μιναμίνο), Μαέντα (64' Ασάνο), Καμάντα (75' Σακάι)

ΚΡΟΑΤΙΑ: Λιβάκοβιτς, Γιουράνοβιτς, Λόβρεν, Γκβάρντιολ, Μπάρισιτς, Μόντριτς (99' Μάγερ), Μπρόζοβιτς, Κόβατσιτς (99' Βλάσιτς), Κράμαριτς (68' Πάσαλιτς), Πέτκοβιτς (62' Μπούντιμιρ (106' Λιβάγια), Πέρισιτς (106' Όρσιτς)

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet