ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022: ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΜΠΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ

Μουντιάλ 2022: Παραιτήθηκε ο Μπέντο από τον πάγκο της Νότιας Κορέας

Ο αποκλεισμός της Νότιας Κορέας από τη Βραζιλία στη φάση των «16» οδήγησε τον τεχνικό, Πάουλο Μπέντο στο να υποβάλλει την παραίτησή του. 

Ο αποκλεισμός της Νότιας Κορέας από τη Βραζιλία στη φάση των «16» οδήγησε τον τεχνικό, Πάουλο Μπέντο στο να υποβάλλει την παραίτησή του. 

Sentragoal Team
Sentragoal Team
06 Δεκεμβρίου 2022 - 13:17
06/12/2022 - 13:17
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
639a0b36-3ea7-46de-8e09-12e696b5d5f5.jpg

Με μια επιβλητική εμφάνιση η Βραζιλία συνέτριψε με 4-1 τη Νότια Κορέα, παίρνοντας το εισιτήριο της πρόκρισης για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Το μοναδικό γκολ της παρέας του Ίνμπομ Χουάνγκ και του Ουί-Τζο Χουάνγκ του Ολυμπιακού, σημειώθηκε στο 76' με μια «βολίδα» του Σέουνγκ-Χο, που παρότι πανηγυρίστηκε έξαλλα στις κερκίδες δεν ήταν ικανό να αλλάξει τη ροή του ματς, με τους Νοτιοκορεάτες να μένουν εκτός συνέχεια στο τουρνουά.

Η παρουσία τους ωστόσο στους «16» συνιστά από μόνη της μια τεράστια επιτυχία για τη χώρα, που μετά από 12 χρόνια έδωσε ξανά το «παρών» σε αυτή τη φάση.

Σούπερ Ενισχυμένη Προσφορά* Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αυτό το γεγονός βέβαια δεν απέτρεψε τον Ομοσπονδιακό τεχνικό, Πάουλο Μπέντο, από το να ανακοινώσει την παραίτησή του από τον πάγκο, κίνηση που είχε ήδη αποφασίσει από τον περασμένο Σεπτεμβριο. Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος προπονητής κατά τη Συνέντευξη Τύπου ανέφερε: «Μόλις ανακοίνωσα στους παίκτες και στον πρόεδρο της ομοσπονδίας ότι είναι μία απόφαση που έχω λάβει από τον Σεπτέμβριο. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους για ό,τι έχουν κάνει. Από εδώ και στο εξής πρέπει να σκεφτώ το μέλλον. Θα ξεκουραστώ και θα δω τι θα συμβεί αφότου ξεκουραστώ».

Σημειώνεται πως, μετά το «κάζο» του αποκλεισμού στους ομίλους, ο Χάνσι Φλικ βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου της Γερμανίας, καθώς επίσης και ο εκλέκτορας της Ουρουγουάης, Ντιέγκο Αλόνσο. Μάλιστα, θυμίζουμε πως την αποχώρησή του από τον πάγκο ανακοίνωσε και ο Τάτα Μαρτίνο του Μεξικού μετά την ήττα κόντρα στη Σαουδική Αραβία. 


21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet