COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022: ΣΤΟΥΣ «8» ΜΕ ΣΤΥΛ... ΑΛΑ ΠΑΝΕΝΚΑ ΤΟ ΜΑΡΟΚΟ

Μουντιάλ 2022: Στους «8» με στυλ... αλά Πανένκα το Μαρόκο

Το Μαρόκο πήρε την πρόκριση στα πέναλτι επί των Ισπανών χάρη στις επεμβάσεις του Μπουνού και το γεμάτο τεχνική εύστοχο χτύπημα του Χακίμι, για να δώσει το «παρών» για πρώτη φορά στην ιστορία του στα προημιτελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το Μαρόκο πήρε την πρόκριση στα πέναλτι επί των Ισπανών χάρη στις επεμβάσεις του Μπουνού και το γεμάτο τεχνική εύστοχο χτύπημα του Χακίμι, για να δώσει το «παρών» για πρώτη φορά στην ιστορία του στα προημιτελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου.

06/12/2022 - 19:50
Γιάννης Κουτρουμάνης on facebook
Γιάννης Κουτρουμάνης on instagram
Γιάννης Κουτρουμάνης on twitter_v2
 
nhjtdf.jpg

Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης πρόκειται να διαγραφεί άμεσα από τις μνήμες μας, καθώς οι καλές στιγμές που έγιναν ήταν ελάχιστες. Αν θα μπορούσαμε να αποδώσουμε τον χαρακτηρισμό της καλύτερης ομάδας σε κάποια από τις δύο, τότε αυτή θα ήταν σίγουρα η παρέα των Ζιγές και Χακίμι, η οποία φάνηκε να έχει καλύτερα οργανωμένο το στυλ του παιχνιδιού της. 

Από την άλλη μεριά, η Ισπανία του Ενρίκε αρκέστηκε σε μία ανούσια κατοχή και δεν κατάφερε να βρει κάποια αξιόλογη στιγμή για να απειλήσει την εστία του Μπουνού. Μάλιστα, η μία μόνο τελική της «φούριας ρόχας» στο πρώτο ημίχρονο αποτέλεσε τη χειρότερη επίδοση από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1966.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρόμοια εικόνα είχαμε και στο δεύτερο μέρος, με την άμυνα του Μαρόκου να είναι εξαιρετικά τοποθετημένη και να μην επιτρέπει στους Ισπανούς να πατήσουν εύκολα την περιοχή τους. 

Ο Νίκο Γουίλιαμς πέρασε ως αλλαγή στο 75' αντί του Φεράν Τόρες, έδωσε επιθετική πνοή στην ομάδα του αλλά επίσης δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ με κάποιο τρόπο. Το σκηνικό παρέμεινε το ίδιο μέχρι τη λήξη της κανονικής διάρκειας και ο Φερνάντο Ραπαλίνι έστειλε το ματς στο έξτρα μισάωρο της παράτασης, κάτι το οποίο μπορεί να θεωρηθεί ως λογικό και δίκαιο έτσι όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση.

Κατά τη διάρκεια της παράτασης, όλο το σκηνικό μεταφέρθηκε στο γήπεδο του Μαρόκου αλλά ο τρόπος με τον οποίο προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί οι Ισπανοί δεν άλλαξε. Μάλιστα, οι Αφρικανοί ήταν αυτοί που έφτασαν πιο κοντά στο να ανοίξουν το σκορ στο 104΄με τον Σεντιρά, αλλά ο Ουνάι Σιμόν είχε αρνητική απάντηση στο τετ-α-τετ αποκρούοντας με τα πόδια. 

Το ματς οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, ο Μπουνού έπιασε δύο πέναλτι, το πρώτο των Ισπανών πήγε στο δοκάρι και ο Χακίμι έκανε το 3-0 για να στείλει στους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου τη χώρα του με σουτ αλά Πανένκα . 

Μαρόκο: Μπουνού, Χακίμι, Αγκουέρντ (85' Ελ Γιαμίκ), Σαΐς, Μαζραουί (83' Ατιγιάτ Αλάχ), Ουναχί, Αμραμπάτ, Αμαλάχ (82' Σεντιρά), Ζιγές, Εν Νεσιρί (83' Σαμπιρί), Μπουφάλ (66' Εζαλζουλί)

Ισπανία: Σιμόν, Γιορέντε, Ρόδρι, Λαπόρτ, Άλμπα, Γκάβι (63' Σολέρ), Μπουσκέτς, Πέδρι, Φ. Τόρες (75' Γουίλιαμς), Ασένσιο (63' Μοράτα), Όλμο

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet