PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022: ΠΑΡΤΙ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΜΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ

Μουντιάλ 2022: Πάρτι της Πορτογαλίας με καλεσμένη την Ελβετία

Η Πορτογαλία διέσυρε με 6-1 την ομάδα του  Γιακίν και πέρασε πανηγυρικά στα προημιτελικά, όπου την περιμένει το Μαρόκο (10/12, 17:00). MVP της αναμέτρησης ο Ράμος της Μπενφίκα, που πέτυχε χατ-τρικ.

Η Πορτογαλία διέσυρε με 6-1 την ομάδα του  Γιακίν και πέρασε πανηγυρικά στα προημιτελικά, όπου την περιμένει το Μαρόκο (10/12, 17:00). MVP της αναμέτρησης ο Ράμος της Μπενφίκα, που πέτυχε χατ-τρικ.

06/12/2022 - 22:55
Γιάννης Κουτρουμάνης on facebook
Γιάννης Κουτρουμάνης on instagram
Γιάννης Κουτρουμάνης on twitter_v2
 
hbdzr.jpg

Μπορεί η Ελβετία να μπήκε λίγο καλύτερα στην αναμέτρηση, αυτή όμως που άνοιξε το σκορ ήταν η Πορτογαλία με τον Γκονσάλο Ράμος μόλις στο 17' ενώ η ομάδα του Φερνάντο Σάντος βρήκε και δεύτερο γκολ με τον Πέπε στο 33'. 

Με αυτό το γκολ μάλιστα, ο στόπερ της Πόρτο έγινε ο 2ος γηραιότερος σκόρερ στην ιστορία του Μουντιάλ πίσω από τον Ροζέ Μιλά που σκόραρε το 1994 για το Καμερούν κόντρα στη Ρωσία σε ηλικία 42 ετών και 39 ημερών. Ταυτόχρονα έγινε ο γηραιότερος παίκτης που σκοράρει σε νοκ άουτ αναμέτρηση Παγκοσμίου Κυπέλλου. 

Σούπερ Ενισχυμένη Προσφορά* Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με στόχο να καθαρίσει τη νίκη - πρόκριση μπήκε στην επανάληψη η Πορτογαλία και ο επιθετικός της Μπενφίκα χτύπησε ξανά στο 51' για το 3-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Γκερέρο έκανε το 4-0 έπειτα από εξαιρετική ανάπτυξη των Πορτογάλων ενώ αυτό που κατάφερε η ομάδα του Γιακίν ήταν να μειώσει προσωρινά με τον Ακάντζι στο 58' . 

Ο Γκονσάλο Ράμος έκανε χατ-τρικ στο 67' μετά από αντεπίθεση και ασίστ του Ζοάο Φέλιξ, με τον τελευταίο να αντικαθίσταται στο 73΄από τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος κυνηγούσε το γκολ ασταμάτητα από την ώρα που πάτησε το χορτάρι του «Lusail Iconic Stadium». Το... κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ράφαελ Λεάο με εξαιρετικό πλασέ στο 90+2', αφήνοντας άγαλμα τον Γιαν Σόμερ. 

Το 6-1 ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης, με την Πορτογαλία να αντιμετωπίζει το Μαρόκο στα προημιτελικά το Σάββατο στις 17:00. 

Πορτογαλία:  Κόστα, Νταλότ, Πέπε, Ντίας, Γκερέιρο, Οτάβιο (73' Βιτίνια), Καρβάλιο, Μπ. Σίλβα (81' Νέβες), Φερνάντες (87' Λεάο), Ράμος (73' Όρτα), Φέλιξ (73' Ρονάλντο)

Ελβετία: Ζόμερ, Φερνάντες, Σαρ (46' Τσεμέρτ), Ακάντζι, Ροντρίγκεζ, Φρόιλερ (54' Ζακάρια), Τζάκα, Σακίρι, Σο (54' Σεφέροβιτς), Βάργκας (66' Οκαφόρ), Εμπολό (89' Τζασαρί)

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet