PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022: ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ «ΠΑΓΚΟ» ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ

Μουντιάλ 2022: Το μήνυμα του Ρονάλντο μετά τον «πάγκο» με την Ελβετία

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ξεκίνησε ως βασικός στο παιχνίδι της Πορτογαλίας κόντρα στην Ελβετία, γεγονός που προκάλεσε τη δυσαρέσκειά του. Δείτε ποιο ήταν το πρώτο του μήνυμα μετά το 6-1 και την πρόκριση της ομάδας του. 

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ξεκίνησε ως βασικός στο παιχνίδι της Πορτογαλίας κόντρα στην Ελβετία, γεγονός που προκάλεσε τη δυσαρέσκειά του. Δείτε ποιο ήταν το πρώτο του μήνυμα μετά το 6-1 και την πρόκριση της ομάδας του. 

Sentragoal Team
Sentragoal Team
07 Δεκεμβρίου 2022 - 15:21
07/12/2022 - 15:21
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
20221206_Fernando_Santos_Cristiano_Ronaldo.jpg

Πρόσωπο της βραδιάς για... λάθος λόγους αποτέλεσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στην Ελβετία ξεκίνησε στον πάγκο της Πορτογαλίας. Μάλιστα, ο Φερνάντο Σάντος σχολίασε την εν λόγω κίνησή του αναφέροντας πως δεν σχετίζεται με τη συμπεριφορά του CR7 στο ματς με τη Νότια Κορέα (τη στιγμή που βγήκε αλλαγή φαίνεται να βρίζει τον προπονητή), αλλά έγινε καθαρά για λόγους τακτικής.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Δεν έχει σχέση (με τη διαμάχη του παιχνιδιού με τη Νότια Κορέα) , αυτό το θέμα έχει κλείσει. Είναι μια στρατηγική επιλογή για αυτό το παιχνίδι, κίνηση τακτικής και τίποτα περισσότερο. Είναι ένας υποδειγματικός επαγγελματίας και αν χρειαστεί θα βοηθήσει την Πορτογαλία» δήλωσε ο 68χρονος τεχνικός.

Ο Κριστιάνο από την πλευρά του αγωνίστηκε στο παιχνίδι στο 73' χωρίς να κάνει αισθητή την παρουσία του, ενώ κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών των συμπαικτών του μετά την μεγάλη πρόκριση, αποσύρθηκε στα αποδυτήρια. Σήμερα, ωστόσο με μια ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έστειλε ένα ενωτικό μήνυμα νίκης, ενόψει του κρίσιμου προημιτελικού με το Μαρόκο

«Απίστευτη μέρα για την Πορτογαλία, με ιστορικό αποτέλεσμα στη μεγαλύτερη διοργάνωση του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Επίδειξη πολυτελείας μιας ομάδας γεμάτη ταλέντο και νιάτα. Συγχαρητήρια στην εθνική μας ομάδα. Το όνειρο είναι ζωντανό. Μέχρι το τέλος. Πάμε, Πορτογαλία» έγραψε χαρακτηριστικά ο 37χρονος.

Όσον αφορά το στοιχηματικό κομμάτι, ο άσος της νίκης των Μαροκινών δίνεται στο 5.35, το Χ στο 3.60 και το διπλί στο 1.67.

Δείτε το post του Ρονάλντο:

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet