«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ breadcrumbs arrow ΜΠΕΝ ΓΟΥΑΙΤ: ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΛΟΓΩ ΤΣΑΚΩΜΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΟ ΤΟΥ ΣΑΟΥΘΓΚΕΙΤ!

Μπεν Γουάιτ: Έφυγε από το Μουντιάλ λόγω τσακωμού με βοηθό του Σάουθγκεϊτ!

Νέα διάσταση στο θέμα αποχώρησης του Μπεν Γουάιτ από την αποστολή της Αγγλίας στο Κατάρ, φέρνει το δημοσίευμα της Daily Star.

Νέα διάσταση στο θέμα αποχώρησης του Μπεν Γουάιτ από την αποστολή της Αγγλίας στο Κατάρ, φέρνει το δημοσίευμα της Daily Star.

Δημήτρης Ψιμίτης
Δημήτρης Ψιμίτης
09 Δεκεμβρίου 2022 - 15:46
09/12/2022 - 15:46
ben-white-9-12-22.jpg

Πριν από μερικές ημέρες, μέσω επίσημης ανακοίνωσης η αγγλική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία γνωστοποίησε πως, ο Μπεν Γουάιτ αποχώρησε από το Κατάρ για «προσωπικούς λόγους» και μάλιστα ξεκαθαρίστηκε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει.

Τελικά, ο λόγος της αποχώρησης του 25χρονου διεθνή σχετίζεται με έναν καυγά που είχε με τον βοηθό προπονητή, Στιβ Χόλαντ! Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο αμυντικός της Άρσεναλ εμφανίστηκε σε συνάντηση της ομάδας, που αφορούσε την τακτική του αγώνα με τις ΗΠΑ, χωρίς να έχει κάνει τη... μελέτη του με αποτέλεσμα να μη γνωρίζει τις απαραίτητες πληροφορίες για την αντίπαλο των «τριών λιονταριών». Ο Χόλαντ τού έκανε επίπληξη μπροστά σε όλη την ομάδα, με τον Γουάιτ να απαντάει και τους δύο να ανταλλάζουν «βαριές» κουβέντες!

Σούπερ Ενισχυμένη Προσφορά* Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο... αδιάβαστος Γουάιτ είχε προϊδεάσει για το περιστατικό σε παλιότερη συνέντευξη, όπου είχε δηλώσει ότι δεν είναι φαν του... ποδοσφαίρου, παρότι είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής: «Πάντα αγαπούσα να παίζω ποδόσφαιρο, ποτέ να το βλέπω σαν θεατής. Αυτός είναι κι ο λόγος που δε γνωρίζω πολλά για παλαιότερες γενιές. Μου άρεσε ο Πατρίκ Βιεϊρά, όμως δεν ξέρω λεπτομέρειες για εκείνον. Είμαι αρκετά απασχολημένος, βλέπω τον εαυτό μου για λόγους αναλύσεων και κάποιες φορές την Αγγλία. Ωστόσο από μικρός δεν καθόμουν ποτέ να παρακολουθήσω ένα ματς για διασκέδαση, ούτε σκοπεύω να το κάνω τώρα».

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ μάλλον δεν... συγκινήθηκε με τις δηλώσεις του Γουάιτ και μετά τον καυγά με τον βοηθό του Ομοσπονδιακού τεχνικού, αποφασίστηκε από κοινού να αποχωρήσει άμεσα από τη «βάση» της ομάδας στην Αλ Γουακρά.

Αγγλία - Γαλλία Προγνωστικά

Η Αγγλία στρέφει το ενδιαφέρον της στην αναμέτρηση της προημιτελικής φάσης με τη Γαλλία (10/12, 21:00), όπου θεωρείται αουτσάιντερ με την απόδοση πρόκρισης να παίζεται στο2.00. Η αντίστοιχη αγορά για τους «μπλε» πληρώνει στο1.78.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να μεταβληθούν.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet