ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022: ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΡΟΑΤΕΣ

Μουντιάλ 2022: Στο τέλος κερδίζουν οι Κροάτες

«Die Hard» ο Μόντριτς και η παρέα του, με τους Κροάτες να βρίσκουν τα ψυχικά αποθέματα για την ισοφάριση στο 117', να στέλνουν το ματς στα πέναλτι και εκεί να αφήνουν εκτός το πρώτο φαβορί της διοργάνωσης, τη Βραζιλία. 

«Die Hard» ο Μόντριτς και η παρέα του, με τους Κροάτες να βρίσκουν τα ψυχικά αποθέματα για την ισοφάριση στο 117', να στέλνουν το ματς στα πέναλτι και εκεί να αφήνουν εκτός το πρώτο φαβορί της διοργάνωσης, τη Βραζιλία. 

09/12/2022 - 19:51
Γιάννης Κουτρουμάνης on facebook
Γιάννης Κουτρουμάνης on instagram
Γιάννης Κουτρουμάνης on twitter_v2
 
bdrsz.jpg

Το πρώτο ημίχρονο του προημιτελικού δεν μας προσέφερε κάποια ιδιαίτερη συγκίνηση, με τους Κροάτες να είναι αυτοί που κρατούσαν για μεγαλύτερο διάστημα την μπάλα στα πόδια τους και κατάφεραν να οδηγήσουν το ματς εκεί που ήθελαν. Έριχναν τον ρυθμό του αγώνα όποτε επιθυμούσαν και δεν άφηναν τους Βραζιλιάνους να κάνουν το παιχνίδι τους.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε δίχως αλλαγές για τις δύο ομάδες, με την πρώτη φάση που σήκωσε συζήτηση να λαμβάνει χώρα στο 48' και τη «σελεσάο» να ζητά πέναλτι σε σουτ του Νεϊμάρ αλλά τον Όλιβερ να υποδεικνύει εν τέλει κόρνερ, μετά από εντολή του VAR. 

Από εκεί και έπειτα, οι παίκτες του Τίτε έγιναν ακόμα πιο δραστήριοι και πατούσαν συχνότερα στην περιοχή του Λιβάκοβιτς. Η πρώτη αλλαγή για τους Βραζιλιάνους ήρθε στο 56', με τον Ραφίνια να αφήνει τη θέση του στον Άντονι και οκτώ λεπτά αργότερα ο Ροντρίγκο πέρασε ως αλλαγή, αντικαθιστώντας τον συμπαίκτη του στη Ρεάλ, Βινίσιους

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από τους κορυφαίους του προημιτελικού ο Λιβάκοβιτς, ο οποίος είπε ξανά «όχι» σε σουτ του Νεϊμάρ στο 76' για να φτάσει συνολικά τις 4 επεμβάσεις σε προσπάθειες των αντιπάλων του σε σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή σε εκείνο το χρονικό σημείο. Μέχρι το τέλος του 90λεπτου, ο Κροάτης κίπερ έφτασε τις 8 αποκρούσεις και έστειλε το παιχνίδι στο έξτρα μισάωρο. 

Ήξερες ότι: 

Ένα αξιοσημείωτο στοιχείο έχει να κάνει με τις ισοπαλίες που έχει φέρει η Κροατία στα οκτώ από τα τελευταία εννιά ματς που έχει δώσει σε νοκ άουτ αναμέτρηση μεγάλης διοργάνωσης, με μοναδική εξαίρεση τον τελικό του 2018 με τη Γαλλία (4-2) για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Στην παράταση, η Βραζιλία χρειάστηκε 15 λεπτά για να σκοράρει και να ανοίξει το σκορ στον προημιτελικό, με τον Νεϊμάρ να φτάνει τα 77 με το εθνόσημο και να ισοφαρίζει τον Πελέ στη σχετική λίστα. To 1-0 ήρθε έπειτα από εξαιρετικά παιγμένο κάθετο ποδόσφαιρο, ο σταρ της Παρί μπήκε στην περιοχή μετά το 1-2 με δύο διαφορετικούς συμπαίκτες του και απέφυγε τον Λιβάκοβιτς για να σκοράρει με κοντινή προβολή. 

Για την ομάδα του Ντάλιτς μία αντεπίθεση ήταν αρκετή, με τελικό αποδέκτη τον Μπρούνο Πέτκοβιτς ο οποίος νίκησε τον Άλισον με σουτ που κόντραρε πάνω στον Μαρκίνιος στο 117'. Νικητής δεν προέκυψε ούτε από το έξτρα μισάωρο και οι δύο ομάδες κλήθηκαν να λύσουν τις διαφορές τους στη «ρώσικη ρουλέτα» .

Εκεί, οι Κροάτες ήταν πιο εύστοχοι, ο Μαρκίνιος σημάδεψε το δοκάρι στο τελευταίο πέναλτι και η φιναλίστ του 2018 συνεχίζει στα ημιτελικά του τουρνουά, περιμένοντας να μάθει αντίπαλο από το Ολλανδία - Αργεντινή

Κροατία: Λιβάκοβιτς, Γιουράνοβιτς, Λόβρεν, Γκβάρντιολ, Σόσα (110' Μπούντιμιρ), Μόντριτς, Μπρόζοβιτς (114' Όρσιτς), Κόβατσιτς (106' Μάγερ), Πάσαλιτς (72' Βλάσιτς), Κράμαριτς (72' Πέτκοβιτς), Πέρισιτς

Βραζιλία: Άλισον, Μιλιτάο (106' Σάντρο), Μαρκίνιος, Σίλβα, Ντανίλο, Πακετά (106' Φρεντ), Καζεμίρο, Ραφίνια (56' Άντονι), Νεϊμάρ, Βινίσιους (64' Ροντρίγκο), Ρισάρλιζον (84' Πέντρο)

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet