SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022: ΠΗΡΕ ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ

Μουντιάλ 2022: Πήρε το θρίλερ η Αργεντινή στα πέναλτι με τους Ολλανδούς

Στα ημιτελικά η «αλμπισελέστε», η οποία απέκλεισε στα πέναλτι τους «οράνιε» χάρη στις 2 αποκρούσεις του Μαρτίνεζ στη «ρώσικη ρουλέτα» και το εύστοχο χτύπημα του Λαουτάρο.

Στα ημιτελικά η «αλμπισελέστε», η οποία απέκλεισε στα πέναλτι τους «οράνιε» χάρη στις 2 αποκρούσεις του Μαρτίνεζ στη «ρώσικη ρουλέτα» και το εύστοχο χτύπημα του Λαουτάρο.

09/12/2022 - 23:59
Γιάννης Κουτρουμάνης on facebook
Γιάννης Κουτρουμάνης on instagram
Γιάννης Κουτρουμάνης on twitter_v2
 
jhtrds.jpg

Το πρώτο σόου του Λιονέλ Μέσι έλαβε χώρα στο 35', καθώς «σέρβιρε» έτοιμο γκολ σχεδόν στον Ναουέλ Μολίνα έχοντας «αδειάσει» νωρίτερα τον Άκε και με μία ασίστ που θα μπορούσε να έχει μόνο την υπογραφή του. Ο μέσος της Ατλέτικο Μαδρίτης δεν αστόχησε, έκανε το 1-0 και αυτό ήταν το σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. 

Στατιστικό στοιχείο

Με αυτή την ασίστ, ο Μέσι ξεπέρασε τον Πελέ σε νοκ άουτ αναμετρήσεις Παγκοσμίου Κυπέλλου και έφτασε τις πέντε για να γράψει το όνομά του με «χρυσά» γράμματα για ακόμα μία φορά. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Αργεντινή άγγιξε το 2-0 αλλά στην αντεπίθεση η τελική πάσα προς τον Ντε Πολ δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή, με σκοπό να χαθεί η ευκαιρία. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 71', ο Ακούνια κέρδισε πέναλτι έπειτα από άτσαλο μαρκάρισμα του Ακούνια. 

Την εκτέλεση ανέλαβε φυσικά ο Λιονέλ Μέσι, που άφησε ακίνητο τον Νόπερτ στο κέντρο της εστίας του και έφτασε τον άλλοτε θρύλο της «αλμπισελέστε», Γκαμπριέλ Μπατιστούτα, με 10 γκολ σε τελική φάση Μουντιάλ. 

Κάπου εκεί η Αργεντινή επαναπαύτηκε και η Ολλανδία άρχισε να κερδίζει ολοένα και περισσότερο χώρο μέσα στο γήπεδο. Το πρώτο καμπανάκι χτύπησε ο άσος της Μπεσίκτας, Βόουτ Βέχορστ, στο 83' έπειτα από εξαιρετική κεφαλιά για να έρθει ένα «buzzer beater» ξανά από τον ίδιο στο 90+11' και να στείλει το ματς στην παράταση. 

Στο έξτρα μισάωρο, ο ρυθμός δεν είχε καμία σχέση με αυτόν των προηγούμενων λεπτών, κάτι το οποίο φαντάζει ως απόλυτα λογικό μιας και δεν είδαμε κάτι διαφορετικό στο πρώτο τέταρτο. Οι εντύπωση που έδινε το ματς ήταν πως αμφότερες είχαν ήδη συμβιβαστεί με το σενάριο των πέναλτι και δύσκολα θα έπαιρναν το ρίσκο να βγουν μπροστά. 

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο 114', ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ έφτασε κοντά στο 3-2 αλλά ο Φαν Ντάικ έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ και γλύτωσε την ομάδα του. Από το σημείο αυτό και μετά, η Αργεντινή άρχισε να πιέζει έντονα κερδίζοντας το ένα κόρνερ μετά το άλλο χωρίς να καταφέρει όμως να εκμεταλλευτεί κάποιο από αυτά.  

Η μεγαλύτερη ευκαιρία ήρθε στην εκπνοή της παράτασης, με τον Ένζο Φερνάντες να σημαδεύει το δοκάρι στο 121' και ο δεύτερος προημιτελικός της ημέρας κρίθηκε ξανά στη διαδικασία των πέναλτι. 

Στη «ρώσικη ρουλέτα», ο Εμιλιάνο Μαρτίνεζ βγήκε μπροστά για την Αργεντινή, έπιασε τα δύο πρώτα πέναλτι των Ολλανδών και ο επιθετικός της Ίντερ, Λαουτάρο Μαρτίνεζ, έβαλε το πιο κρίσιμο σουτ και έστειλε στην τετράδα τους Αργεντινούς.

Ολλανδία: Νόπερτ, Τίμπερ, Φαν Ντάικ, Άκε, Ντάμφρις, Ντε Ρον (46' Μπέρχαουζ), Φρ. ντε Γιονγκ, Μπλιντ (65' Λ. ντε Γιονγκ), Ντεπάι (79' Βέχορστ), Χάκπο (113' Λανχ), Μπέρχβαϊν (46' Κόπμαϊνερς)

Αργεντινή: Ε. Μαρτίνες, Μολίνα (106' Μοντιέλ), Ρομέρο (78' Πεσέλα), Οταμέντι, Λι. Μαρτίνες (112' Ντι Μαρία), Ακούνια (78' Ταγλιαφίκο), Ντε Πολ (66' Παρέδες), Φερνάντες, Μακ Άλιστερ, Άλβαρες (82' Λα. Μαρτίνες), Μέσι

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet