SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022: O ΖΙΡΟΥ «ΞΕΡΑΝΕ» ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ!

Μουντιάλ 2022: O Ζιρού «ξέρανε» τους Άγγλους και έστειλε τη Γαλλία στα ημιτελικά!

Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, αντάξιο της τρομερής ποιότητας των δύο ομάδων, η Γαλλία ήταν αυτή που χάρη στο γκολ του Ζιρού στο 77΄νίκησε 2-1 την Αγγλία και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Μουντιάλ. Μοιραίος ο Κέιν, αστόχησε σε πέναλτι. Επόμενος αντίπαλος των «τρικολόρ», το Μαρόκο.

Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, αντάξιο της τρομερής ποιότητας των δύο ομάδων, η Γαλλία ήταν αυτή που χάρη στο γκολ του Ζιρού στο 77΄νίκησε 2-1 την Αγγλία και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Μουντιάλ. Μοιραίος ο Κέιν, αστόχησε σε πέναλτι. Επόμενος αντίπαλος των «τρικολόρ», το Μαρόκο.

Sentragoal Team
Sentragoal Team
10 Δεκεμβρίου 2022 - 23:00
10/12/2022 - 23:00
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
giroudengland.jpg

Στα δύσκολα ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής ομάδας είναι εκεί! Ο Ολιβιέ Ζιρού έδωσε και πάλι την επιθετική λύση στη Γαλλία, αφού χάρη σε δικό του γκολ στο 77’ έβαλε ξανά μπροστά την ομάδα του, χαρίζοντάς της τελικά τη νίκη- πρόκριση στα ημιτελικά με σκορ 2-1.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μοιραίος για τους εξαιρετικούς Άγγλους ο Χάρι Κέιν, ο οποίος αστόχησε στο δεύτερο πέναλτι που εκτέλεσε σήμερα, λίγα λεπτά πριν το φινάλε του ματς (84’).

O αγώνας:

Η επιτομή της τακτικής στο πρώτο ημίχρονο. Οι δύο ομάδες επιχείρησαν από νωρίς να δώσουν το ρυθμό τους στην αναμέτρηση, όμως ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις, αμφότερες είχαν τις καλές τους στιγμές στο παιχνίδι. Η Γαλλία ήταν αυτή που απείλησε νωρίτερα με μια κεφαλιά του Ζιρού, αλλά και αυτή που φυσικά άνοιξε το σκορ με την «οβίδα» του Τσουαμενί στο 12’.

Αυτόματα η Αγγλία έβγαλε περισσότερο νεύρο στο παιχνίδι της και αναγκάστηκε να πιέσει ψηλότερα, αρχικά να σταματήσει το μομέντουμ των Γάλλων και κατ’ επέκταση να χτίσει το δικό της, ευελπιστώντας σε μια γρήγορη ισοφάριση. Μια μεγάλη ευκαιρία του Κέιν, αλλά και μια – δυο τρεις καλές στιγμές με μπροστάρη τον Σάκα δεν απέδωσαν. Οι Άγγλοι διαμαρτύρονται για πέναλτι που δεν δόθηκε σε μαρκάρισμα πάνω στον Κέιν.

Στο δεύτερο ημίχρονο, από τα πρώτα λεπτά, τα «τρία λιοντάρια» έδειξαν τα δόντια τους με ένα καταπληκτικό σουτ του Μπέλιγχαμ που απομάκρυνε ο τρομερός σήμερα Γιορίς. Ήταν εμφανής η διάθεση της ομάδας του Σάουθγκεϊτ να μην αφήσει περιθώρια στην Γαλλία και να πιέσει… απευθείας από τα αποδυτήρια για τη γρήγορη ισοφάριση.

Και τα κατάφερε! Στο 54’ η Αγγλία κέρδισε πέναλτι, ο Κέιν ανέλαβε την εκτέλεσή του και έγραψε το 1-1. Το ματς απέκτησε ρυθμό, με τις δύο ομάδες να επιδιώκουν το δεύτερο τους γκολ που κατά πάσα πιθανότητα θα έκρινε την πρόκριση. Η Γαλλία το γύρισε… στη δύναμη, η Αγγλία προσπαθούσε να βγει σε κόντρες, αλλά καμία να απειλήσει με αξιώσεις την αντίπαλη εστία. Μέχρι το 69’, την στιγμή που ο Μαγκουάιρ έπιασε την κεφαλιά, όμως η μπάλα «ξύρισε» το δοκάρι κι βγήκε άουτ. Η Αγγλία έμοιαζε να έχει τον έλεγχο, όμως τα πάντα ανατράπηκαν. Ο Ζιρού στο 77’ ανάγκασε σε μια σπουδαία απόκρουση τον Πίκφορντ, όμως ένα λεπτό μετά δεν αστόχησε σε εξ επαφής κεφαλιά, βάζοντας μπροστά στο σκορ τη Γαλλία!

Όλα της πήγαιναν… κατ΄ευχήν και τίποτα δεν φάνταζε ικανό να της χαλάσει το πάρτι. Ακόμα και το πέναλτι που κέρδισε η Αγγλία στο 84’ δεν στάθηκε αρκετό να της στερήσει το προβάδισμα, και αυτό χάρη στην απελπιστικά άστοχη εκτέλεση του Κέιν! Τα επόμενα λεπτά τα «τρία λιοντάρια» έκαναν την απέλπιδα προσπάθεια για τη νέα ισοφάριση, αλλά μάταια. Η Γαλλία κράτησε έως το φινάλε το υπέρ της σκορ και ετοιμάζεται ήδη για τα ημιτελικά με το Μαρόκο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αγγλία: Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς (90+8' Γκρίλις), Μαγκουάιρ, Στόουνς, Ράις, Χέντερσον (79’ Μάουντ), Μπέλιγχαμ, Σάκα (79’ Στέρλινγκ), Φόντεν (85’ Ράσφορντ), Κέιν

Γαλλία: Γιορίς, Κουντέ, Βαράν, Ουπαμεκανό, Ερνάντες, Τσουαμενί, Ραμπιό, Ντεμπελέ (79’ Κομάν), Γκριεζμάν, Εμπαπέ, Ζιρού

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet