SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022, ΡΟΝΑΛΝΤΟ: «Η ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ»

Μουντιάλ 2022, Ρονάλντο: «Η αφοσίωσή μου στην Πορτογαλία δεν άλλαξε ούτε για μια στιγμή»

Μερικές ώρες μετά από τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας από το Μαρόκο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλησε να εκφραστεί δημόσια σχετικά με τα όσα ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα. 

Μερικές ώρες μετά από τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας από το Μαρόκο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλησε να εκφραστεί δημόσια σχετικά με τα όσα ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα. 

11/12/2022 - 18:50
Γιάννης Κουτρουμάνης on facebook
Γιάννης Κουτρουμάνης on instagram
Γιάννης Κουτρουμάνης on twitter_v2
 
hrds.jpg

Όπως είχε κάνει πριν μερικές μέρες θέλοντας να «σβήσει» τις φήμες περί πιθανής αποχώρησής του από την Εθνική ομάδα, έτσι και τώρα ο Πορτογάλος σταρ προχώρησε σε μία ανακοίνωση στα social media και συγκεκριμένα το instagram. 

Βασική αιτία αυτού αποτέλεσε η επιθυμία του να κάνει γνωστό πως ουδέποτε δεν πρόκειται να άφηνε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του μόνο και μόνο επειδή έμεινε στον πάγκο, για να ολοκληρώσει αναφέροντας πως δεν θα γύριζε ποτέ την πλάτη του στο πορτογαλικό έθνος και τους συμπαίκτες του. 

Πριν περάσουμε στην ανακοίνωση του CR7, να θυμίσουμε πως οι Ίβηρες αποκλείστηκαν από το Μαρόκο στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και την ερχόμενη Τετάρτη πρόκειται να διεκδικήσουν μία θέση στον μεγάλο τελικό κόντρα στην κάτοχο του προηγούμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου, τη Γαλλία

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Πορτογάλου:

«Το να κατακτήσω ένα Μουντιάλ για την Πορτογαλία ήταν το μεγαλύτερο και πιο φιλόδοξο όνειρο της καριέρας μου. Ευτυχώς έχω κερδίσει πάρα πολλούς διεθνείς τίτλους, μεταξύ των οποίων και με την Πορτογαλία, αλλά το να οδηγήσω τη χώρα μου στο υψηλότερο επίπεδο στον κόσμο ήταν το μεγαλύτερο όνειρό μου.

Πάλεψα για αυτό. Πάλεψα σκληρά για αυτό το όνειρο. Στις 5 παρουσίες μου σε Μουντιάλ εδώ και 16 χρόνια, πάντα δίπλα σε σπουδαίους παίκτες και με την υποστήριξη εκατομμυρίων Πορτογάλων, τα έδωσα όλα. Έδωσα τα πάντα στο γήπεδο. Ποτέ δεν γύρισα την πλάτη μου στην μάχη και ποτέ δεν εγκατέλειψα αυτό το όνειρο.

Δυστυχώς, χθες το όνειρο τελείωσε. Δεν αξίζει να αντιδράσουμε εν θερμώ. Θέλω να ξέρουν όλοι ότι αν και έχουν ειπωθεί και γραφτεί πολλά και έχουν γίνει πολλές εικασίες, η αφοσίωσή μου στην Πορτογαλία δεν άλλαξε ούτε για μια στιγμή. Πάντα ήμουν ένας άνθρωπος που αγωνιζόμουν για τον στόχο όλων και δεν θα γύριζα ποτέ την πλάτη στους συμπαίκτες μου και τη χώρα μου.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν πολλά περισσότερα να πούμε. Ευχαριστώ Πορτογαλία. Ευχαριστώ, Κατάρ. Το όνειρο ήταν όμορφο όσο κράτησε... Τώρα, ήρθε η ώρα να γίνω ένας καλός σύμβουλος και να επιτρέψω στον καθένα να βγάλει τα συμπεράσματά του». 

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Betsson
Betsson
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Betsson+
Ασφάλεια στα Παρολί
Ενισχυμένες Αποδόσεις
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Android App
+10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet